@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 30.11.2014

1-7 Aralık haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta enerjimiz, mücadeleci yönümüz artabilir. Ayrıca huzur, keyif, romantizm ve rahat etme isteğimiz de ön plana çıkabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumu Pudra.com'da.

1 Aralık Pazartesi

1-7 Aralık haftasının astrolojik yorumu
Haftaya enerjik, mücadeleci, canlı ve hareketli başlıyor ve risk almak istiyoruz. Sabah saatlerinde kendimizi ikna edici şekilde ifade etmemiz çok kolay olabilir. Günün geri kalanında ise bizim için önemli kişilerden destek almamız ve kendimizi duygusal açıdan çok daha güçlü hissetmemiz mümkün. Her ne kadar zihnimiz karışık olsa da kararsızlıklar yaşasak da, girişimlerde bulunduğumuz konularda aslında sağlam zeminde olduğumuzu hissedebiliriz.

2 Aralık Salı
Salı günü de enerjimizin, mücadeleci yönümüzün artacağı, çok daha canlı, hareketli olacağımız ve risk almak isteyeceğimiz bir gün olacak. Gecenin ilk saatlerinden itibaren korkularla yüzleşmemize sebep olan olaylar duygusal baskı yaratabilir. Sonrasında ise beklenmedik ani olaylar gerginlik getirebilir. Pazartesi’yi Salı’ya bağlayan gece sakin ve sabırlı olmayı başaranlar için çok daha kolay geçecek. Sabahın erken saatlerinde geçmişle yüzleşmek zorunda kalabilir her şeyin çok kadersel biçimde geliştiğini fark edebilirsiniz. Salı günü öğleden sonraki saatler, haftanın en keyifli bölümü olabilir. Bu saatlerde bize keyif veren şeylerle ilgilenebilir, kendimizi mutlu ve huzurlu hissedebiliriz. Günün geri kalanında da gittikçe rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

3 Aralık Çarşamba
Çarşamba gecesinin ilk saatlerinden itibaren hırslarımızın yükselmesiyle birlikte rekabete, gerginliğe açık olabiliriz. Gerginliği tetikleyecek ısrarcı tavırlardan uzak kalmamız oldukça önemli olacak. Saat 04:42’den itibaren gökyüzünde temel bir gösterge olmadığını ve her ne kadar harekete geçme içgüdümüz yüksek olsa da önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızın daha mantıklı olacağını hatırlatmalıyım. Saat 07:15’te başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlıyoruz. Günün geri kalanında ilham gücü, merhamet ve romantizm eğilimimiz yükselebilir, daha sakin saatler geçirebiliriz.

4 Aralık Perşembe
Bugün yine huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabah saatlerinde bizim için önemli kişilerden destek almamız ve kendimizi duygusal açıdan çok daha güçlü hissetmemiz mümkün. Böylece bazı endişelerimizi şifalandırma şansına kavuşabiliriz. Günün geri kalanında ve özellikle de akşam saatlerinde her ne kadar rahat ve keyifli hissetseniz de yemeğe, içmeye, alışverişe abartılı bir eğilim göstermediğinize ve duyguları ortaya koyarken aşırılıklara kaçmadığınıza dikkat etmeniz yerinde olacak. Gün boyunca iki şans sembolünün birbirini destekleyici konumda bulunması çeşitli şans ve fırsatların ortaya çıkabileceği güzel ve keyifli bir güne işaret ediyor. Bugün savaş gezegeninin 12 Ocak 2015 tarihine kadar kalacağı yeni konuma gelmesi ile birlikte gücümüzü ve enerjimizi tekrar zihinsel konulara aktarmaya başlıyoruz. Bu dönemde ideallerimize yönelik adımlar atmak, arkadaşlarımızla birlikte yaratıcı etkinlikler içinde bulunmak isteyebiliriz.

5 Aralık Cuma
Bugün de yine huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Ancak sabah saatlerinden itibaren kendinizi kısıtlanmış hissettiren otorite figürleri ve finansal konular karşınıza çıkarak sizi zorlayabilir. Üstelik saat 08:45’ten itibaren gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve bütün bu temaları değerlendirerek zaman geçirmek daha uygun olacak. Bugün saat 12:29’da 2,5 günlük yeni ve daha hızlı bir süreç başlıyor. Bu süreçte zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Öğle saatlerine doğru motivasyon ve gücümüzün daha da yükseldiğini fark edebilir ve aldığımız desteklerle hedeflerimize yürüyebiliriz. Günün geri kalanında ve özellikle de akşam saatlerinde kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı hissedebiliriz ve ilham gücümüz de çok yüksek olabilir. Bu saatlerde biraz da karmaşa halinde olabileceğimizden analitik ve dikkat gerektiren işlerle değil, manevi tarafımızı besleyecek çalışmalarla veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Genel olarak yaratıcılığımızın yükseleceği, ekip ruhuna ve şifa çalışmaları yapmaya son derece uygun bir gün olabilir.

6 Aralık Cumartesi
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde dostlarımızla heyecanlı zamanlar geçirebiliriz. Ancak öğleden sonraki saatlerde duygularımızla mantığımızı dengelemek biraz zor gelebilir ve bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekebilir. Saat 14:26’da Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı, netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. İkizler-Yay Dolunayı'nda dengelenmesi gereken iki uç inançlarımızla edindiğimiz yeni bilgilerdir. Gelişime en açık olduğumuz Dolunay'lardan biri olsa da zihnimiz biraz yorulabilir. Akşam saatlerinde her şeyin çok kadersel biçimde geliştiğini ve işlerinizin yolunda gittiğini fark edebilirsiniz. Bugün zihin ve iletişim gezegeni çok özel semboller altında olduğundan tüm endişelerimize rağmen yaratıcı ve açık düşünebilmemizi destekliyor.

7 Aralık Pazar
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabahın erken saatlerinden itibaren rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Bu saatler fırsatların ortaya çıkabileceği keyifli, mutlu ve huzurlu saatler olabilir. Sonrasında kendi isteklerimizle ilişkilerimizin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanmamız mümkün. Saat 11:52’den sonra ise gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece bu keyifli günün ve akşamın tadını çıkarmak yerinde olacak. Saat 19:35’te başlayan 2,5 günlük yeni süreçle birlikte duygusal yoğunluğumuz da artıyor. Bu süreçte kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER