01.10.2018

1-7 Ekim 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli başlıyoruz. Hafta sonuna doğru birikmiş işleri düzenlemeye ve şifa çalışmalarına yönelebiliriz.

1 Ekim Pazartesi:

1-7 Ekim 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli başlayabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından mümkün olduğunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalı, ya da sadece mail ve mesajlarımızı yanıtlayarak ve sohbet ederek zamanımızı geçirmeliyiz. Bu saatlerde şifa konularıyla ilgilenmek de isteyebiliriz.

Saat 21.00’da başlayacak yeni sürece göre duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Akşam saatlerinde dostlarımızla sosyalleşebilir ve desteklerini alabiliriz. Bugün 22 Nisan 2018’den beri geri harekette olan dönüşüm sembolü gezegen düzenli harekete geçiyor. Geri hareketteyken gücümüzü ve dönüşüm ihtiyacımızı sorgulatan bu gezegenin düzenli harekete geçişiyle, bu konularda aylardır yaşadığımız yoğunluğu, derinliği ve birikimi artık dışa vurabilir, almış olduğumuz kararları ifade edebilir ve uygulamaya başlayabiliriz. Kendimizi 5 aydır hissetmediğimiz kadar güçlü hissederek değişmesi, arınması, dönüşmesi gerekenler için harekete geçebiliriz.

2 Ekim Salı:

Salı günü duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Günün ilk yarısında Sondördün’ün getireceği gerginliği hissedebilir, daha fazla hırslarımıza ve planlarımıza odaklanabiliriz. Öğleden sonra ise çok daha uyumlu, rahat ve keyifli olabiliriz. Sosyalleşerek, sanatla ilgilenerek zaman geçirebiliriz. Akşama doğru ilham gücümüz, sezgilerimiz ve empati gücümüz daha da yükselebilir. 

3 Ekim Çarşamba:

Hafta ortasında da duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Günün ilk yarısında kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Fakat saat 11.34’ten itibaren gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra mümkün olduğunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Günün büyük çoğunluğunda zihinsel olarak aşırı yoğunluğun getirebileceği baskıyı hissedebilir, sert sözler sarf edebiliriz. Bu yüzden herhangi bir anlaşmazlığı tartışarak çözmek pek kolay olmayabilir. Sözleşmeler ve anlaşmalar için de pek uygun bir gün olmayacak. Öte yandan bu etkiler konsantrasyonu destekleyici olabilir ve sezgileri, satır aralarını okuma gücünü, derin araştırmalara girişme potansiyelini ve ufkumuzu geliştirebilir.

4 Ekim Perşembe:

Saat 00.12’de başlayacak yeni sürece göre özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, oldukça canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için uygun zamanlar olabilir. Fakat günün ilk yarısında gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Bu saatlerde mümkün olduğunca esnek olmaya çalışmalı, kendimizi fiziksel ve duygusal olarak fazla zorlamamalıyız. Öğleden sonra ise kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanmamız ve bunun getirdiği huzursuzluğu hissetmemiz mümkün olabilir. Neyse ki akşam saatlerinde kendimizden ve hayatımızdan memnuniyet duymaya başlayabiliriz.

5 Ekim Cuma:

Bugün de özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, oldukça canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için uygun zamanlar olabilir. Günün ilk yarısında fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek kolay olabilir. Öğle saatlerinde fazlasıyla coşkulu ve iyimser hissedebiliriz ancak zaman zaman yükselebilecek abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmemiz gerekebilir. Dengeli olmanın önem taşıyacağı Cuma günü ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere de ilgi gösterebiliriz.

Saat 14.34’ten sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten itibaren önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Bugün ayrıca aşk, sanat, güzellik, ilişki, ortaklık ve para sembolü Venüs geri hareketine başlayacak. 16 Kasım tarihine kadar sürecek bu durum, tüm bu konularda işlerin pek de pürüzsüz yürümeyeceğinden kararlarınızı tekrar gözden geçirmemiz gerekeceğini sembolize ediyor. Ancak geçmişe yönelik hesaplaşmaları tamamladıktan ve gereken düzenlemeleri yaptıktan sonra ve 16 Kasım tarihinden sonra harekete geçmekte fayda olabilecektir. Bu dönemde hesaplaşmaları gerçekleştirebilmek için eski ilişkiler tekrar gündeme gelebilir.

6 Ekim Cumartesi:

Cumartesi günü saat 02.19’da başlayacak yeni sürece göre işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Sabahın erken saatlerinde daha uyumlu, rahat ve keyifli olabiliriz. Sosyalleşerek, sanatla ilgilenerek zaman geçirmek isteyebiliriz. Öte yandan ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.

7 Ekim Pazar:

Haftanın son günü işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Sabahın erken saatlerinde belirsizlik ve karmaşa ön plana geçebileceğinden netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz ancak sonrasında kendimizi güçlü hissetmeye başlayabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Fakat saat 17.03’ten itibaren gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra mümkün olduğunca önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Zaten ayın kapanan döngüsü de bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.

Herkese iyi haftalar dileriz!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER