@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.09.2014

1-7 Eylül haftasının astrolojik yorumu

Olayların geliştiği bir haftaya giriyoruz. Yazın rehavetini geride bırakmalı, çalışmaya önem vermelisiniz. Haftanın astroloji rehberini Asude Argun Pudra.com'da anlatıyor.

1 Eylül Pazartesi

1-7 Eylül haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk günü duygularınız ön planda olabilir. Ay, gizemli Akrep burcundan geçerken, çok daha sezgisel davranabilirsiniz. Hisleriniz sayesinde, geri planda kalan şeyleri çözebilirsiniz. Ancak Akrep’in karanlık yanından uzak durmalısınız. Kin, hırs, intikam duygularını terk etmenizi öneririm.

Günün bağlantılarına bakınca, Ay ile birleşen savaşçı Mars ön plana çıkıyor. Tepkilerinizi kontrol etmekte zorlanabilirsiniz. Dikkat etmezseniz sert davranabilir, agresifleşebilirsiniz. Her türlü kaza, beladan uzak durmanızı, zorunlu haller dışında bedeninize yapılacak opreasyonlardan sakınmanızı tavsiye ederim. Eğer bir sorun olursa, olduğundan daha temkinli davranarak sorunları çözebilirsiniz.

Ay ile aşk gezegeni Venüs arasında gerçekleşen kare açı, ilişkilerinize yönelik olayları gündeme getirebilir. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişiyle ilişkinizi sağlamlaştırmalısınız. Kuşkudan uzak durmanız her ikinize de iyi gelecek.

Ay'ın akıllı Merkür’le altmışlık açısı sizi destekliyor. Duygularınıza kapılıp, tepkisel davranmanızdan sizi koruyacak etkiyi taşıyor. Duygularınızı akıl süzgeçinden geçirebilirsiniz. Başkalarına danışıp, fikirlerini dinlemeniz yararlı olacak.

Akşam 18:40 ile 20:17 saatleri arasında Ay Boşlukta yani açısız olacak için, bu zaman diliminde kendinizi boşlukta hissedebilirsiniz. Biraz beklemeniz, kendinize zaman ayırmanız yerinde olur. Sonrasında Ay, iyimser Yay burcunda olacak. Perşembe’ye kadar daha hareketli olabileceksiniz. Yeniay’ın büyüyen etkisiyle daha rahat ilerleyebilirsiniz.

2 Eylül Salı
Bugün Ay, heyecanlı Yay burcunda olacak. Kendinizi geliştirmek, yeni şeyler öğrenmek için şanslı olacaksınız. Yurtdışı, yabancılar, uluslararası konularla ilgilenebilirsiniz. Hukuksal işleri halledebilir, akademik konulara eğilebilirsiniz. İyimserliğiniz, girişim gücünüz size destek olacak. Tabii ki kişisel doğum haritanızın potansiyeline bağlı olarak.

Gün içinde gelişime açık hareketler var. Ay ile sisli Neptün arasındaki kare açıyla hayallerinize doğru adım atabilirsiniz. Ateşli enerjinizi yumuşatan, ilhama açık bir etkiyle harekete edebilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızda romantik zamanlar yaşayabilirsiniz. Ancak gerçeklik gerektiren konularda daha uyanık olmalısınız.

Ay ile Güneş arasında gerçekleşen kare, İlkdördün fazını yaşadığımızı söylüyor. Önem verdiğiniz kişilerle ilişkinizde gerginlik yaşamanız olası. Eleştiriye açık olmalısınız. Böylece Dolunay gerginliğini şimdiden azaltabilir, olayların ne yönde büyüyeceğini öngörebilirsiniz.

Günün son bağlantısı, şanslı Jüpiter’le olumlu üçgen açı olacak. Aradığınız fırsatın ayağınıza gelme olasılığı çok yüksek. Tabi sizin istekli, gelişime açık, olumlu bir ruh halinde olmanız koşuluyla. Olayların arkasında yatan hikmeti fark edin. Kendinizi yeniledikçe, değişime ayak uydurdukça güçleneceksiniz.

3 Eylül Çarşamba
Gün boyunca bizi etkilen ruh halini anlatan Ay, heyecanlı Yay burcunda yoluna devam ediyor. Hayatı büyük bir deneyim alanı olarak görüp, maceradan maceraya atılmak için istekli olabilirsiniz. Manevi konulara, uhrevi şeylere ilginiz artabilir. Spritüel konulara daha çok çekilebilirsiniz. Yoga, meditasyon, şifa gibi konularla ilgilenebilirsiniz. Dua etmek, namaz kılmak, ibadete yönelmek ruhunuza iyi gelebilir. Ne ile manevi mutluluğu yakalıyorsanız, biraz fırsat yaratıp ona yönelin bugün.

Özellikle Ay’ın akşam 21:07’de boşluğa düşüp, gece 01:15’e kadar açısız kalacağı saatleri manevi konulara ayırmanızı tavsiye ederim. Ay'ın Boşlukta kaldığı bu saatler ruhun dinlenmesi için küçük molalardır.

Gün içindeki gezegen geçişlerine bakarsak, Ay ile üçgen yapan Uranüs sıra dışı deneyimlere açık olmanız gerektiğini söylüyor. Olayları geniş açıdan değerlendirmeli, değişikliklere açık olmalısınız. O zaman daha rahat hareket edebilir, farkınızı ortaya koyabilirsiniz.
Ay’ın bir diğer açısı, zevkli Venüs’le olumlu üçgen açı olacak. Kendinizi ortaya koymanın yanı sıra ilişkilerinizi de geliştirebilirsiniz. Sevdiğiniz kişiden alacağınız küçük bir hediye, güzel bir iltifat sizi mest edebilir. Aynı şekilde karşılık vermeniz yerinde olacak.

Gücün göstergesi Güneş ile sarsılmaz Plüton arasındaki üçgen hem günün, hem de haftanın en önemli bağlantısı olacak. Birkaç gün öncesinde ve sonrasında da etkili olabilir. Önem verdiğiniz kişilerden destek almak için, gücünüzü bilinçli kullanmalısınız. Hayatınızdaki otorite figürlerinden yana olumlu gelişmeler olabilir. Babanız, partneriniz, yöneticiniz ya da değer verdiğiniz bir kişinin arkanızda olduğunu hissedebilirsiniz. Güç birliğine açık olmalısınız.

4 Eylül Perşembe
Günün ilk saatlerinden itibaren Ay çalışkan Oğlak burcuna giriyor. Sabah yataktan kalkarken sorumluluklarınız aklınızda olabilir. Gün boyu yoğun bir şekilde çalışabilir, hedeflerinize odaklanabilirsiniz. Oğlak burcunun kararlılığı sizinle birlikte olacak. Ancak endişeli bir ruh hali içinde de olabilirsiniz. Sonuca varmak, başarmak için sabırsız davranabilirsiniz.

Ay ile akılcı Merkür arasındaki kare açıyla, olanakları gözden geçirebilirsiniz. Hedefe varmak için kestirme yollar bulabilir, sorumlulukları hafifletme yolları arayabilirsiniz. Başkalarına fikir sormalı, gelen önerileri ciddiye almalısınız.

Ay ile ilham gezegeni Neptün arasındaki destekleyici altmışlık aradığınız yardımın geleceğini söylüyor. Neptün’ün yumuşak etkisiyle endişeleriniz dağılabilir. Olayları daha geniş pencereden görebilirsiniz. Sezgileriniz yol gösterebilir.

Ay’ın güçlü Plüton ile birleşmesi, aşmanız gereken engelleri önünüze getiriyor. Sorunları çözmek için kararlı olmalı, taviz vermemelisiniz. Ancak duyguları da ihmal etmeyin. Herşeyi bu kadar katı bir şekilde algılamak zorunda değilsiniz.

Ay’ın güçlü Güneş’le yaptığı üçgen açı, bugünden itibaren olayların büyümeye başladığını anlatıyor. 9 Eylül’de yaşanacak Dolunay’ın etkileri filizlenmeye başlıyor. Hayatınızda olan iyi ya da kötü olayları bu gözle değerlendirmelisiniz.

Tabii ki kişisel haritanızın potansiyeli her şeyi farklılaştıracak. Yeniay’da belirtiğim gibi önemli kararlar alınacak, eyleme geçilecek, detaylarla uğraşılacak bir aydan geçmekteyiz. Bu süre içinde çalışmak, verimli olmak, emek üretmek her şeyden daha değerli olabilir.

5 Eylül Cuma
Bugün duyguların ifadesi Ay, inatçı Oğlak burcunda yoluna devam ediyor olacak. Kişisel hedeflerinize odaklanabilir, yapmanız gerekenlere yönelebilirsiniz. Zaman zaman endişe yaşasanız da zirveye tırmanmanın etkisinden olduğunu bilmelisiniz. Endişeleri geri de bırakıp, eyleme yönelmelisiniz. Bugün karınca gibi hızlı, çalışkan ve verimli olabilirsiniz.

Günün ilk bağlantısı, ani olayların habercisi Uranüs’le sert kare açı olacak. Endişeleri artıran, telaşlandıran olaylara karşı soğukkanlılığınızı koruyup, farklı çözümler bulabilirsiniz. Belki de endişenin yersiz olduğunu fark edebilirsiniz. Yüreğiniz hopladığı ile kalabilir.

Ay ile ciddi Satürn arasındaki destekleyici altmışlık açıyla aradığınız dengeyi bulabilirsiniz. Sorumlulukları hatırladığınızda adım adım gitmeye başlayacaksınız. Önceliği listenizdeki ilk işe verdiğinizde, engel sandığınız basamakları çıktığınızı göreceksiniz.

Ay’ın hızlı Mars’la kurduğu altmışlık, enerjiyi artıracak. Daha üretken, çabuk ve kararlı olabilirsiniz. Yeri gelirse sert tepkiler verebilir, ama kolaylıkla haklı çıkabilirsiniz. Bugün kararlı olan, endişeden uzak duran kazanacak.

Akşam 18:09’dan itibaren Ay Boşlukta olacak. Gece yarısı 02:59’e kadar Ay’ın açısal bağlantı kurmadığı, saatleri dinlenmeye ayırmalısınız. Düşüncelerin yükünden kurtulmalı, beden ihtiyaçlarına dönmelisiniz.

6 Eylül Cumartesi
Hafta sonunun ilk günü Ay, farklılığı seven Kova burcunda olacak. Standart bir hafta sonu geçireceğinizi düşünüyorsanız yanılabilirsiniz. Yerinizde olsam her türlü değişikliğe hevesli olurum. O zaman Kova’nın deli değil, dahi tarafını yaşayabilirsiniz. Hayatın size getirdiği her şeye daha farklı bakmaya hazır olmalısınız. Tabii ki bu kişisel haritanızdaki etkilere göre şekillecek. Sabit ağırlığı fazla olan bir potansiyele sahipseniz bu iniş, çıkıştan rahatsız olabilirsiniz. Ancak haritanızda değişken ağırlığı fazla ise, olaylar karşısında olumsuz tepki vermez, lunaparka gitmiş çocuk gibi heyecanlı olabilirsiniz.

Gün içinde fazla açı olmaması, sürprizleri sevmeyenler için iyi olacak. Kova’nın değişken ruh hali tek başına yeteceğe benzer. Ay ile üçgen açı yapan zihnin efendisi Merkür, aradığınız mantığı yakalayacağınızı söylüyor. İletişim kanallarını açık tutmalısınız.

Ay ile karşıtlık kuran şanslı Jüpiter aradığınız fırsatı, karşınızdakilerle verecek. Kova’nın bireysellik ihtiyacını abartırsanız, yalnız kalma ihtimalini hatırlamalısınız. Ancak sosyal olmaya, arkadaşlığa ağırlık verirseniz, kendinizi gösterip şansı yakalayabilirsiniz.

7 Eylül Pazar
Bu Pazar günü Ay, Kova burcunda yoluna devam ederken, sosyalliğin önemini anlatıyor. Arkadaşlarınızla beraber olmak, birlikte zaman geçirmek için güzel bir gün. Gelecek planları yapabilir, ortak hedefleriniz için hareket edebilirsiniz. Kova’nın farkını ortaya koyarken, daha bireysel, yeri geldiğinde isyankar davranabilirsiniz.

Ay ile zorlu Satürn gezegenin yaptığı kare, sorumlulukları hatırlatıyor. Bireyselliğin dozunu kaçırmanız pek de mümkün değil. Önceliği zorunluluklara vermelisiniz. Özgürlüğün sınırlarını çizmeli, kuralları iyi belirlemelisiniz.

Ay ile cesur Mars arasındaki kareye dikkat etmek gerekir. Tepkiniz başka insanlar üstüne duygusal yaralar açabilir. Tersi durumda ise, sorumsuz davranırsanız kulağınız çekilebilir. Gereksiz yere sinirlenmemeye çalışmalısınız. Gücünüzü mücadeleye değil, sonuçlara yoğunlaştırdığınızda kalıcı başarı sağlayabilirsiniz.

Akşam 20:19 ile gece 02:47 arasında Ay yine açısız kalacak… Bir soluk alıp dinlenmek, yeni bir haftaya Balık’ın naif enerjisiyle başlamak ruhunuza iyi gelecek. Dolunay’ın gerçekleşeceği bir haftaya giderken, siz de gökyüzünü takip edip, olayların nereye gideceğini öngörüyor olmalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER