02.01.2018

1-7 Ocak 2018 Haftası Astrolojik İpuçları

Yeni haftaya ve yeni yıla dolunayla başlıyoruz. Sonrasında yaratıcılık sembolü düzgün hareketine dönecek. 2 Ocak sonrasına dikkat! Detaylar yazımızda!

Yeni haftaya ve yeni yıla dolunayla başlıyoruz. Sonrasında yaratıcılık sembolü düzgün hareketine dönecek, kadersel yol ayrımları oluşacak ve içimizde yepyeni konulara odaklanacak tutkuyu yakalayacağız. Bol şans!

1-7 Ocak 2018 Haftalık Burç Yorumları

1 Ocak 2018 Pazartesi:
Haftanın ve yılın ilk gününe zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli başlayabilir, iletişim, bilgi akışı ve eğitimlere hız verebiliriz. Bu saatlerde gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işler yerine, sadece eldeki işleri tamamlamanızı tavsiye ederim.

Saat 11.11'de başlayacak yeni döngüye göre önümüzdeki 2,5 gün boyunca duygularımız oldukça yoğun olmaya başlayacak ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyeceğiz. Öte yandan öğle saatlerinde otorite figürleri, sorumluluklar veya zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilir, biraz daha sabırlı olmak durumunda kalabiliriz.

2 Ocak 2018 Salı:
Salı günü duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz.

Saat 05.24'te Yengeç burcunda dolunay gerçekleşecek. Her dolunay aslında yeni aydan itibaren atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır.
 
2 Ocak 2018 Yengeç Dolunayı
Dolunay bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede yüzleşerek bunları temizleme fırsatı yakalarız. Duygularımız her zamankinden de yoğun olabilir. Zaten Yengeç-Oğlak dolunayında dengelenmesi gereken iki uç, duygularımız ile mantığımızdır.

Bu dolunay geleneksel değerleri ön plana almayı ve tekrar değerlendirmeyi gerektirir. Ailemizle işimiz arasında ve isteklerimizle sorumluluklarımız arasında denge kurmak için çabalamayı sembolize eder. Önümüzdeki 15 gün tüm bu konularla ilgili çeşitli yüzleşmeleri tetikleyici olaylarla karşılaşabiliriz. Dolunaydan sonra ilham gücümüz ve motivasyonumuz çok yüksek olabilir. Öğleye doğru kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Ancak akşamüstü saatlerinde bizi duygusal olarak zorlayabilecek olaylarla yüzleşebiliriz. Gece yarısına doğru ise ani ve beklenmedik olayların getirebileceği gerginliğe karşı esnek olmamız gerekebilir.

2 Ocak Salı günü ayrıca yaratıcılık ve özgürlük sembolü gezegen Uranüs düzenli harekete geçerek 3 Ağustos 2017'den bu yana içinizde tuttuğunuz her şeyi ifade etmek ve özgürlük taleplerinizi dile getirmek zamanının geldiğini sembolize edecek. Çok sürpriz gelişmeleri tetikleyebilen bu konumun benzerleri daha önce 17 Aralık 2013, 22 Aralık 2014, 26 Aralık 2015 ve 29 Aralık 2016'da da gerçekleşmişti. Bugün bize ilham veren kişilerle işbirliği yapabilir, sezgilerimizi, empati gücümüzü kolayca kullanabiliriz. Bol şans!

3 Ocak Çarşamba:
Bugün sabah saatlerinde duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Fakat saat 10.23'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saate kadar önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 10.23'te başlayacak yeni döngüye göre ise önümüzdeki 2,5 gün boyunca özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun günler olabilir. Bugün ilişkilerde empati, anlayış ve romantizm ön planda olabilir. Günün geri kalanında gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden genel olarak keyifli şeylerle ilgilenerek zaman geçireceğimiz bir gün olmasını bekleyebiliriz.

4 Ocak Perşembe:
Bugün de özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun bir gün olabilir. Ancak günün ilk yarısında gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Sonrasında ise geçmişle yüzleşmemizi gerektirecek olaylar söz konusu olabilir. Zor olsa da geçmişi sorgular ve serbest bırakırsak geleceğe yönelik harekete geçebiliriz. Kısacası perşembe gününü ilk yarısında öfkeye kapılmamak, gergin ortamlarda bulunmamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak. Öğleden sonra ise ibre tam tersine dönerken bu kez aşırı iyimserliğin sebep olabileceği riskli gelişmeler yaşanabilir. Bugün yeme içme konularında abartılara kaçma eğilimi gösterebiliriz. Alışverişte bütçemizi zorlayacak kararlar vermeye daha fazla eğilim gösterebiliriz. Akşam saatlerinde kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek çok kolay olabilir.

5 Ocak 2018 Cuma:
Bugün de sabah saatlerinde özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, ruhsal ve bedensel olarak çok daha canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için çok uygun saatler olabilir. Fakat saat 11.13'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saate kadar önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 11.13'ten itibaren ise işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Günün geri kalanında kendimizi çok daha güvende hissedebiliriz.  Bugün ayrıca kadersel olduğunu çarpıcı derecede hissedeceğimiz olaylar gerçekleşebilir ve geçmişteki hatalı davranışlarımızı sorgulayarak geleceğe yönelik harekete geçmemiz mümkün olabilir. Hayat hedeflerimizi değiştirmemize sebep olabilecek olaylar yaşayabiliriz. Bugün fevri davranışlar, öfke ve tartışmalardan uzak kalmaya özen göstermeliyiz.

6 Ocak 2018 Cumartesi:
Bugün işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde belirsizlik ve karmaşa yüksek olabileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Sanatsal ve ruhsal çalışmalar için ise çok uygun saatler olabilir. Öğleye doğru kendimizi oldukça uyumlu, rahat ve keyifli hissedebiliriz. Sonrasında da hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebilir ve özgüvenimizin yükseldiğini fark edebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde hedeflerimize giden yolda önemli destekler de bulabiliriz. Sonrasında da oldukça canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Akşam saatlerinde önemli kişilerden alacağımız destekler kendimizi çok daha güçlü ve güvende hissetmemizi sağlayabilir. Haftanın en olumlu sembollerini içeren Cumartesi gününü en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

7 Ocak 2018 Pazar:
Güne işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek öncelikleriyle başlasak da 15.15'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saate kadar önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 15.15'te başlayacak yeni döneme göre 2,5 gün boyunca ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Öte yandan günün geri kalanında otorite figürleriyle ilgili sorunlar, aşırıya kaçan sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilir, sabırlı olmak durumunda kalabiliriz. 

Gün boyunca zihnimizdeki endişeli düşüncelere rağmen yaratıcı fikirlere, alternatif düşüncelere de açık olabiliriz. Fakat pazar günü davranışlarımızda aşırılıklara kaçma riski olabileceğinden özellikle öfke kontrolüne çok dikkat etmeliyiz. Gün boyunca gerginliği tetikleyecek ortamlardan uzak kalmakta fayda olacaktır. Açık havada sportif aktivitelerle zaman geçirmek veya kısa bir seyahate çıkmak baskıyı üzerimizden atmamıza yardımcı olabilecektir. Artık bize tutku hissettiren yepyeni konulara odaklamaya başlayabilir, kendi içimizde yepyeni hırslar, arzular ve derinlikler keşfedebiliriz. Bu yoğun hislerle başa çıkmak için günümüzü derinleşmeyi gerektiren sanatsal çalışmalar veya şifa çalışmalarıyla da geçirebiliriz. 

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER