@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 01.07.2013

1-7 Temmuz haftası astrolojik ipuçları

Huzur, sakinlik, güven ve dinginliği daha fazla talep ettiğimiz bir haftaya başlıyoruz. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen'den haftanın astrolojik ipuçları Pudra.com'da!

1 Temmuz Pazartesi:

1-7 Temmuz haftası astrolojik ipuçları
Haftaya oldukça yüksek enerji ve motivasyonla başlıyoruz. Yeni girişimlerde bulunma isteğimiz, cesaretimiz ve kendimizi ifade etme ihtiyacımız özellikle sabahın erken saatlerinde son derece yüksek olabilir. Saat 9.47’den günün bitimine kadar ise gökyüzünde temel bir hareket söz konusu olmayacak. Bu durum her ne kadar ileriye yönelik atmak istediğimiz adımlar olsa da biraz daha sakin ve sabırlı kalmamızın yerinde olacağını sembolize ediyor. Biliyorsunuz zaten Merkür de geri harekette ve bizi daha çok elimizdeki işleri bitirmeye teşvik ediyor. Bugün ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konular için bazı sınavlar söz konusu olabileceğinden bu konularda fazla risk almamak ve sorunları ısrarla çözmeye çalışmamak yerinde olacaktır. Genel olarak otorite figürleriyle de uzlaşmaya uyun bir gün olduğunu söyleyemeyiz. Önemli işlerinizi mümkün olduğunca saat 9.47’ye kadar halletmenizi tavsiye ederim.

2 Temmuz Salı:
Saat 00.43’ten itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor. Buna göre huzur, sakinlik, güven ve dinginliği daha fazla talep ediyor olacağız. Öte yandan Salı günü sabah saatlerinde sorumluluklar ve zorunluluklar istediğimiz huzuru biraz ertelememiz gerektiğini hissettirebilir. Öğlene doğru ilham gücümüzün ve sezgilerimiz yükselmesine rağmen ilişkilerde denge kurmak zorlaşabilir. Akşama doğru kendimizi çok daha güçlü ve güvende hissetmemizi sağlayacak destekleri bulabiliriz ve özelikle işimiz ve finansal konularda doğru yolda olduğumuzu hissedebiliriz. Günü kendimizden emin, memnun ve güvende hissederek bitirebiliriz.

3 Temmuz Çarşamba:
Huzur, güven ve keyif arayışımız devam ederken Çarşamba günü bütün bunları hissetmemiz düne nazaran çok daha kolay olabilir. Sabah saatlerinde kadersel karşılaşmaların geçmişi sorgulatması mümkün. Saat 18.52’ye kadar duygularımızı ifade etmemiz çok kolay olabilir ve bu da tüm güne rahatlık olarak yansıyabilir. Öte yandan kendimizi, farkımızı ortaya koymak isteyeceğimiz Çarşamba gününde otorite figürlerine karşı fazlasıyla tepkisel olabiliriz. Ancak tepki verirken unutmamalısınız ki saat 18.52 sonrasında önemli bir risk almamanız ve yeni bir girişimde bulunmamanız tavsiye edilir. Çarşamba akşamı keyifli sohbetlerle, duygusal paylaşımlarla geçirilmesi gereken bir akşam olacak.

4 Temmuz Perşembe:
Bugün de otorite figürlerine karşı tepkisel olmak ve hayatımızda ani manevralar yaratmak için çok uygun sürprizler gerçekleşebilir. Saat 12.22’ye kadar yine de riskli bir harekette bulunmaktansa akışta kalmanızı tavsiye ederim. Bu saten itibaren ise özellikle zihinsel tempomuz oldukça hızlanabilir. Önümüzdeki 2,5 gün boyunca iletişim, bilgi akışı, kendimizi ifade edebilmek, sosyal medya, haberleşme, eğitim ve seyahatler hız alabilir. Ancak gün bitimine kadar bütün bu konularda belirsizlikler, karmaşalar ve kararsızlıklar dikkat çekici olabilir.

5 Temmuz Cuma:
İletişimin, bilgi akışının, kendimizi ifade etmenin, eğitim ve seyahatlerin yine önemli olduğu Cuma gününün bir gün önceye nazaran çok daha rahat bir gün olduğunu söylemeliyim. Sabahın erken saatlerinde sevdiklerimizle keyifli zamanlar geçirebilmek için, öğlene doğru ise yaratıcı fikirlerimizi ortaya koymak ve ideallerimizi dostlarla paylaşmak için oldukça uygun saatler olabilir. Endişe ve kuruntularımızdan kurtulmak, enerji ve şifa çalışmaları yapmak için de uygun bir gün. Ayrıca bugün ve bu gece ilginç kadersel karşılaşmalar da gerçekleşebilir.

6 Temmuz Cumartesi:
Cumartesi gününün haftanın favori günü olmadığını söylemeliyim. Saat 15.30’a kadar kendimizi ifade etmek ve iletişim bizim için çok önemli olduğu halde sözlerimiz oldukça keskin olabilir. Fikir çatışmalarına eğilim gösterebileceğimiz ve kolayca tepkiselleşebileceğimiz Cumartesi günü sakin ve sabırlı davranabilenler için çok daha güzel bir gün olabilir. Bunun için zihninizi sakin tutmanız şart olduğundan meditasyonu ve deniz kenarında zaman geçirmeyi ön plana almanızı tavsiye ederim. Ya da gergin enerjiyi bedeninizi iyice yorarak dışarı atabilirsiniz. Saat 15.30’dan gün bitimine kadar gökyüzünde başka hiçbir temel hareket bulunmadığından bizim de özellikle ileriye yönelik önemli bir harekette bulunmamamız ve koşulları zorlamamamız daha yerinde olacaktır.

7 Temmuz Pazar:
Saat 1.14’ten itibaren 2,5 günlük yeni bir süreç başlıyor. Buna göre duygularımız, ailemiz, manevi değerlerimiz bizim için daha önemli hale gelebilir ve çok daha fazla duygusallaşabiliriz. Gün boyunca olumlu göstergeler birbirini izleyecek. Sabahın erken saatlerinde aradığımız duygusal ve sevgi dolu ortamı bularak kendimizi şanslı hissedebiliriz. Daha sonra ise sağlam zeminde olduğumuzu fark edebilir ve ilham gücümüzün arttığını da hissedebiliriz. Sezgilerimizin son derece derinden aktığı bir gün olabilir. Akşama doğru duygusal yoğunluğumuz artarken kendimizi baskı altında hissetmemiz de mümkün. Yeniay’ın taze enerjisinden önceki gün olan Pazar gününü biraz daha kendi kabuğunuzda ve bir önceki ayın değerlendirilmesiyle geçirmenizi tavsiye ederim.

Sevgi, saygı, birlik ve insan haklarının ön planda olduğu bir hafta dilerim!
Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER