@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.12.2012

10-16 Aralık 2012 haftası astrolojik ipuçları

Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen, bu haftanın astrolojik yorumunu ve yaşamınızı daha sakin kılacak ipuçlarını Pudra.com'da anlatıyor.

10 Aralık Pazartesi

10-16 Aralık 2012 haftası astrolojik ipuçları
Duygusal derinliğimizin ve yoğunluğumuzun ön planda olduğu, sezgilerimizin ve tutkularımızın bizi yönlendirdiği bir hafta başlangıcı bizi bekliyor. Günün ilk yarısında duygusal olarak biraz zorlanıyor gibi hissederseniz koşullarlı zorlamak yerine sabırlı olmalısınız. Sorumluluklar ve zorunluluklar konusu sizi zorluyorsa bu saatler daha yavaş akabilir. Çok kısa bir süre sonra kendinizi çok daha güçlü hissedebilir ve önemli kişilerden destek bulabilirsiniz. Öğleden sonra saatlerinde gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından sakin bir gün beklememiz mümkün.

11 Aralık Salı
Bugün zihin gezegeni tekrar burç değiştiriyor ve böylece ay sonuna kadar genellikle seyahatlerin, eğitimlerin ve kendimizi geliştirme konularının zihnimizde öncelikli olabileceğini, konuştuğumuz konuların da inançlar ve iyimserlik ile ilgili olabileceğini sembolize ediyor. Öte yandan bugün konsantre olmakta ve herhangi bir karar vermekte zorlanabiliriz. Sözleşme ve anlaşmalar için de pek uygun bir gün olduğunu söyleyemeyiz. Ancak öğle saatleri çok daha keyifli olabilir ve örneğin güzel bir yemek organizasyonu uygun olabilir. Saat 15.08 sonrasında ise hiç bir konuda radikal bir karar almamakta ve ileriye yönelik bir adım atmamakta fayda var. Bugün kadersel karşılaşmalar ve bir araya gelmeler söz konusu olabilir.

12 Aralık Çarşamba

Saat 00.21’den itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge söz konusu olacak ve buna göre iyimserliğimiz, neşemiz, enerjimiz artarken çok daha dışadönük ve hevesli olacağız. Ancak oldukça dağınık ve belirsizliklerle dolu bir gece söz konusu olabilir. Sabahın erken saatlerinde ise biraz endişeli olsak da yaratıcılığımızı göstermek, sosyal aktivitelerde bulunmak ve ekip çalışmaları yapmak için uygun saatler olacak. Günün geri kalanında iyimserliğimiz, inancımız ve coşkumuz artacak. Ancak ayın döngüsü kapanmak üzere ve bu yüzden ne kadar iyimser olsak da yeni girişimlerde bulunmak yerine anın tadını çıkarmakla yetinmeliyiz. Aşırılıklara kaçmak bugünün getirebileceği en büyük risk olacaktır.

13 Aralık Perşembe
Bugün saat 10.42’de Yeniay gerçekleşecek. Her ay yeni bir döngü başlar ve bize de hayatımızda belirli bir tema ile ilgili yeni girişimlerde bulunmak için en uygun zamanda olduğumuzu müjdeler. Kişisel haritamızda hangi alanı tetiklediğini bilmesek de Yay Burcu’nda yeniay genel olarak yeni ümitlerin yeşerdiği, iyimserliğin arttığı, yeni eğitim ve seyahat planlarının devreye girdiği bir dönemdir. Kişisel gelişimimiz için, ufkumuzu geliştirmek için ihtiyaç duyduğumuz şeylere doğru harekete geçmemiz için bu dönem tetikleyicidir. Ancak bugün Yeniayla beraber aslında hemen harekete geçmek yerine bütün bu konular üzerinde değerlendirmeler yapmamız daha uygun olacaktır. Saat 23.43’den itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge başlıyor ve işleri toparlamak, yeni hedeflere yürümek ve bütün bunların sorumluluğunu hissetmek için uygun günlerde olduğumuzu sembolize ediyor. Bugün ayrıca 13 Temmuz’dan beri geri giden yaratıcılık ve orjinallik gezegeni tekrar normal hareketine dönüyor. Farkındalığımızı artırmak, sıradışı yanlarımızı ortaya çıkarmak, bizi engelleyen her şeyden özgürleşmek ve ideallerimize ulaşacak adımları atmak artık daha kolay olabilecek.

14 Aralık Cuma
Sabah saatlerinde biraz gergin ve tepkisel olabiliriz ancak öğlene doğru kendimizi çok daha güvende hissedebilir ve daha sakin olabiliriz. Öğleden sonra ise duygusal olarak kendimizi baskı altında hissetmemiz ve zorlanmamız mümkün. Günün geri kalanı da duygusal olarak çok rahat olmayabileceğinden, koşulları zorlamak yerine bugün kendinizi işinize odaklamanızı ve sabırlı olmanızı tavsiye ederim. Öte yandan endişelerimiz olsa da zihinsel kapasitemizi kullanmak, yaratıcı fikirler üretmek ve bütün bunları özgün şekilde ifade etmek için çok uygun bir gün olabilir.

15 Aralık Cumartesi
Sabah saatlerinde enerjimiz, motivasyonumuz ve hırsımız yüksek olabilir ve hedeflerimize yürümemiz daha kolay olabilir. Ancak agresif davranmamaya ve sabırsızlığa dikkat etmek gerekebilir. Akşama doğru daha huzurlu ve rahat hissedebilir, keyif aldığımız kişilerle zaman geçirmek için romantik veya eğlenceli organizasyonlar yapabiliriz. 23.53’ten itibaren 2,5 günlük yeni bir süreç başlıyor. Kendimizi çok daha sosyal, idealist ve yaratıcı hissedebilir, arkadaşlarımızla zaman geçirmek isteyebilir ve ekip çalışmalarına yönelebiliriz.

16 Aralık Pazar
Pazar günü sabah saatlerinde, kendimizi özgürce ifade etme fırsatlarını bulabileceğimiz arkadaş ortamlarında bulunabiliriz. Öğleden sonra bazı engellerle yüzleşebilir ve zorluk çekebiliriz ancak biraz sabırlı olursak günün geri kalanı çok daha rahat, keyifli, iyimser ve eğlenceli geçebilir. Aşk, ilişkiler ve para ile ilişkilendirilen gezegen bugün burç değiştirecek ve 9 Ocak’a kadar bu konularda bir süredir devam eden zorlanma ve kaygıların yerini iyimserlik, neşe ve yeni deneyimler alacak. Tabi bugünlük bu konularda işlerin biraz karışık olabileceğini de söylemem gerekir. İlham gücü gerektiren işlerle uğraşanlar içinse bugün çok verimli olabilir.

İyi haftalar!

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER