@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.09.2012

10-16 Eylül 2012 haftalık burç yorumu

Astrofiber sitesinin uzmanları, 10-16 Eylül 2012 haftasında bizi nelerin beklediğini anlatıyor.Bu haftanın astrolojik yorumu Pudra.com'da.

10 EYLÜL PAZARTESİ: Haftaya Yengeç burcunda ilerleyen Ay’ın etkileri altında başlıyoruz. Sabah saatleri oldukça hareketli ve duygusal olarak yoğun geçebilir, hem kendimizle hem de çevremizle adeta bir iç savaş yaşayabiliriz. Ay- Pluto karşıtlığı baskı altında olduğumuz hissi verebilir, Ay- Uranüs karesi ise gerginlik ve çatışmacı tavırlar göstermemize sebep olabilir. Bugün Güneş ve Merkür, Başak burcunda kavuşum yapacaklar. Eğer bir gezegen Güneş’e 8,5 derece civarında yaklaşmış ise yanmış kabul edilir. Merkür’ün genelde Güneş’e bu kadar yakınlaşması içerdiği konulardaki olumlu etkilerini yitirmesine sebep olmaktadır. Ancak bu kez durum daha farklı… Merkür’ün hem kendi burcu Başak ta ilerliyor oluşu hem de Güneş’in kalbinde diye tabir edilen derecede seyretmesi gücünü tam kapasitesiyle ortaya koyabileceğine işaret ediyor. Gün içinde eğitim, ticaret, görüşme, müzakere, anlaşma ve yolculuklarla ilgili önemli başlangıçlar veya verimli sonuçlar alınabilir. Fikir ve düşüncelerimizi en üst bilgiyle çevremize sunabilir, önemli kararlara imza atabilir, detayları iyi hesaplayarak başarılı plan ve programlar yapabiliriz. Akşam saatlerinde devreye giren Ay- Mars üçgen açının etkisiyle duygularımızı tüm derinliği ile aktarabilir, cesaret isteyen girişimler yapabiliriz.

10-16 Eylül 2012 haftalık burç yorumu

11 EYLÜL SALI: Ay halen Yengeç burcunda ve Güneş’e doğru altmışlık açıya doğru ilerlemekte… Işıkların yani Güneş ve Ay’ın son dördün fazı içinde oldukları bu süreci bir tepe noktası gibi değerlendirebiliriz. Ay- Merkür olumlu açısının da desteğini alarak edindiğimiz deneyimlerle kazandığımız düşünce ve bilgileri bir sistem haline getirebilir; başarı konusunda kendimizi odaklayabiliriz. Toplum tarafından takdir edilmek ve büyük kitlelere ulaşarak başarılarımızı göstermek isteriz. Gün boyunca ticaret, anlaşma, eğitimle alakalı olumlu gelişmeler gündeme gelebilir, eldekileri koruma ve muhafaza etmek amacıyla hareket edebilir, geliştirici fikir alış verişleri yapılabilir. Ancak akşam saatlerinde ibre tersine dönebilir; engel yaratacak koşullar ortaya çıkabilir. Otorite konumundaki kişi ve kurumlarca kısıtlanabilir, duygusal anlamda depresif ve karamsar olabiliriz. İsteklerimize ulaşmak için çaba harcamamız gerekebilir, sorumlulukların getirdiği baskıyı omuzlarımızda hissedebilir veya yalnız kalmaya ihtiyaç duyabiliriz.

12 EYLÜL ÇARŞAMBA: Sabah erken saatlerde Ay Aslan burcuna geçiş yapıyor. Bir gün öncenin duygusal enerjilerinden sıyrılarak daha atak, iyimser, canlı ve kararlı hissedebiliriz. Olayları yönetmek ve yönlendirmek için gereken gücü bulabilir ve insiyatifi ele alabiliriz. Ay’ın Aslan burcundaki Venüs ile kavuşacağı saatlerde kendimizi mutlu ve neşeli hissedebilir, şans bize gülebilir. Sevgi, aşk ve para ile ilgili konularda kısmetlerimizde artış ve kazanımlar gündeme gelebilir. Kadın figürlerinden destek alabilir, sosyal ilişkilerde aktif olabilir, istek ve arzularımızı coşku ile ifade edebiliriz. Yeme içme, gezme eğlenme ve harcamalarda abartılı davranışlardan kaçınmalı, irademizi devreye sokmayı unutmamalıyız. İlerleyen saatlerde Ay’ın Uranüs ile olan üçgen açının olumlu enerjisiyle daha önce aklımıza gelmeyen yöntemleri kullanarak kendimizi yenileyebilir, farklı düşünce ve davranışlarla etrafı etkileyebiliriz.

13 EYLÜL PERŞEMBE: Bugün Ay’ın Balsamik yani yaptırım gücünün azaldığı döneme girdiğini bilerek hareket etmeliyiz. Bu dönem bir kapanış dönemidir, olaylar kontrolümüz dışında gelişebilir veya bizim seçimlerimiz olmayabilir. Adeta geçmişi bırakmak ve yeni bir sürece hazırlanmanın zamanıdır. Önümüzdeki bir iki günü elimizdeki iş ve uğraşları tamamlamaya ayırarak geçirebilir, yeni girişimler için ön hazırlıkları yapabiliriz. Günün diğer gezegen açılarına bakarsak Ay- Mars karesini yorucu ve hırpalayıcı enerjisini açık olduğumuzu görüyoruz. Duygularımızı gizli bir agresiflikle ifade edebilir, hırs ve tutkuyla hareket etmenin zararlarını yaşayabiliriz. Ancak başarı odaklı çalışmalar ve manipülasyon gerektiren durumlar için gerekli motivasyonu bulabilir; hedeflerin peşinden yılmadan ısrarcı bir şekilde gidebiliriz. Ay- Jüpiter olumlu açısı iyimserliğe ve yüksek beklentiye yol açabilir, iletişime dramatizasyon katabilir, ifadelerimizi etkileyici kılabilir, düşüncelerin karşı tarafa aktarımını kolaylaştırabilir. Ancak kibir ve egolarımız üzerinde yaratacağı şişkinliğe karşı dikkatli olmakta fayda var. Ateş elementindeki Venüs – Uranüs arasındaki olumlu açı ani gelişecek ilişkilere kapı açabilir; varolanlara heyecan katarak yeni bir ritim getirebilir. Yaratıcılığımızı hem sanat hem aşk hem de parasal alanda kullanmamıza olanak sağlayabilir.

14 EYLÜL CUMA: Saat 08.30’da Ay Satürn ile kare açı yaptıktan sonra 12.32’ye kadar boşlukta olacak. Bu süre içinde girişimlerden uzak durmalı, eksik kalan işleri tamamlamaya yönelmeli. Ay’ın Satürn ile olan olumlu açısı son kararı almak veya son dakika yapılacak değişiklikler için destekleyici olabilir. Öğle saatlerinde Başak burcuna giren Ay ile birlikte mantıklı ve analizci yönümüz ortaya çıkacak iş ve sorumluluklar ön plana geçecek. Ancak Ay’ın Neptün’ e olan karşıt açının devrede olması bu yönümüzü yeterince kullanamayacağımıza işaret ediyor. Bazı hayalkırıklıkları yaratabileceği gibi yanılgılara ve fedakarlıklara da sebep olabilir. Yönümüzü belirlemekte ve hedeflerimize ulaşmakta nedensiz zorluklar yaşayabiliriz. Sonradan pişman olacağımız kararlar almamak için iki kere ve çok yönlü düşünmeye çalışmalıyız. Devreye giren Ay- Pluto arasındaki olumlu açı yetkin bir kurtarıcı niteliği taşıyarak ayağımızı sağlam basmamız ve maddi konularda maliyet muhasebesi yapmamız gerektiğin bize hatırlatıyor adeta baskılıyor. Bu saatler içinde güçlü ve etkin kişilerden destek almak bu enerjiler altında daha kolay olabilir.

15 EYLÜL CUMARTESİ: Ay Başak burcundaki seyrini sürdürürken sorumluluklarımız da halen devrede kalmaya devem ediyor. Duygusallıktan çok mantıklı, temkinli ve önlemci davranmaya dikkat ediyoruz. Hizmet etme, çalışkan ve verimli olma gayreti ile hareket ediyoruz. Ay-Mars arasındaki enerji bizi kuşkucu, detaycı, eleştirel bir yandan da sebatkar kılabilir. Olayları derinlemesine inceleyerek altındaki gizli detayları yakalamamıza yardımcı olabilir. Ay- Jüpiter karesi ise bu konularda abartıya kaçabileceğimize işaret edebilir, fazla didiklemekten zihinsel olarak yorgunluk ve bıkkınlığa neden olabilir. Enerjiyi olumlu olarak değerlendirebilirsek ticaret, eğitim ve alış verişlerde fırsatları fark edebilir ve pozitif kullanabiliriz.

16 EYLÜL PAZAR: Bugün Başak burcunun 23. Derecesinde Yeniay meydana geliyor. Oluşacak olan yeniay’ın temel konusu düzen, organizasyon ve üretkenlik olacaktır. Bir süredir üzerinde durduğumuz konuları yeniden toparlayarak verimli bir hale getirmek ve son rötüşları yapmak için girişimlerde bulunabiliriz. Kendi kapasitemizi ortaya çıkaracağımız koşullarla karşılaşabilir, başarımızın aslında testten geçtiğini görebiliriz. Gün içinde Ay Merkür ile açı yaptıktan sonra 14.25’te boşluğa düşüyor. Bu süreyi bilinçli ve akılcı davranarak lehimize çevirebilir; gerekli düzenlemeleri ve hazırlık planlarını yaparak değerlendirebiliriz. Ay’ın 15.55’te Terazi burcuna geçmesi ile birlikte günün ifadesi değişebilir; hem özel hem sosyal ilişkiler üzerine odaklanabiliriz. Sanat, eğlence temaları gündemde olabilir, diplomasi ve uyum gerektiren durumlarda esnek ve işbirlikçi davranışlar gösterebiliriz.

Astrofiber.com


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER