10.09.2018

10-16 Eylül 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek öncelikleriyle başlıyoruz.

10 Eylül Pazartesi:

10-16 Eylül 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek öncelikleriyle başlıyoruz. Günün büyük çoğunluğunda hedeflerimize kolayca adım atabilir, kendimizi enerjik ve güçlü hissedebiliriz. Saat 18.19’da başlayacak yeni sürece göre ise ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçebilir ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olabiliriz. Ancak akşam saatlerinde endişelerimizle yüzleşerek ve engellerle uğraşmamız gerektiğini hissederek duygusal olarak zorlanabiliriz. Bu saatlerde koşulları fazla zorlamamakta fayda olabilir.

Haftalık Ay takviminin yanı sıra, haftanın direkt burçlara etkisini videolu olarak öğrenmek için Aytaç Öner ile 10 - 16 Eylül 2018 Haftası Burç Yorumları konusunu izleyebilirsiniz. 

11 Eylül Salı:
Salı günü de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Bugün savaş gezegeni konum değiştiriyor ve 19 Kasım’a kadar enerjimizi aktaracağımız konuların, önceliklerimizin, hedeflerimizin yönünün değişeceğini sembolize ediyor. Bu dönemde kariyer odaklı bireysel çabalar yerini daha fazla toplumsal duyarlılığa, ekip çalışmalarına bırakabilir. İdeallerimize yönelik adım atma zamanı şimdi gelmiş olabilir.

Bugün ayrıca yılın en önemli şans göstergelerinden biri gerçekleşecek. Buna göre aradığımız destekleri bularak yepyeni şans ve fırsatlarla buluşabileceğimiz, yeni atılımlar ve gelişmelerin söz konusu olabileceği özel bir gün olabilir. Bugün ayrıca gün boyunca bizim için önemli kişilerden alacağımız destekler hem özel hayatımızda hem de iş hayatımızda kendimizi çok daha güçlü ve güvende hissetmemizi sağlayabilir.

12 Eylül Çarşamba:
Çarşamba günü ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Fakat saat 01.58’den 21.14’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından bu arada önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. 

Saat 21.14’te başlayacak yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olmaya başlayacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Akşam saatlerinde zorlayıcı semboller birbirini izleyecek. Önce gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylara, sonrasında ise ani gelişmelere karşı esnek olmaya çalışmalıyız. Bugün ayrıca ilişkiler ve finansal konularda ani olaylar, sürprizler ve şoklarla yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Tepkisellik önemli bir risk oluşturabileceğinden bugün sürprizlere açık olmakta ve esnek davranmakta fayda olacak.

Bugün gerçekleşecek bir başka önemli sembolizm ise özellikle kariyer ve finans alanlarında gerçekleştirmek istediğimiz değişim ve dönüşümü kolaylıkla ve akıcı şekilde hayata geçirebileceğimizi, şansımızı iyi değerlendirmenin bizi çok güçlendireceğini vurguluyor. Eğer bu dönemlerde böyle bir fırsat söz konusu olursa tam da değerlendirme zamanı gelmiş olabilir.

13 Eylül Perşembe:
Perşembe günü duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. 

Gün boyunca mantığımızla duygularımızı kolayca dengeleyebilir, kendimizi rahatça ifade edebilir ve anlaşıldığımızı hissedebiliriz. Üstelik sonrasında ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız da yüksek olabilir. Gün boyunca başta ilişkilerde ve ortaklıklarda desteklendiğimizi hissetmemiz söz konusu olabilir.

Bugün gerçekleşecek önemli bir sembolizme göre enerjimizi sağlığımızı yeniden yapılandırmak ve şifa çalışmaları yapmak için kullanabiliriz. Öte yandan ilişkilerde ve ortaklıklarda kronik endişelerimizle yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Belki de ilişkimizi şifalandırmak için kendimizden çok karşı tarafı düşünmemiz ve ona faydalı olmaya çalışmamız gerekebilir.
 
14 Eylül Cuma:
Haftanın son iş gününde de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabahın erken saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Öğleye doğru ise özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnuniyet duymaya başlayabiliriz.

Saat 11.54’ten sonra gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Bugün ayrıca ilişkiler, ortaklıklar, finans ve sanat konularında yüzleşmeler söz konusu olabilir ve önemli kararlar almamız gerekebilir. İlişkilerin önemli bir sınavdan geçtiği, geçmişin ve geleceğin sorgulandığı bugünlerde çok büyük dönüşümler söz konusu olabilir. Öte yandan bugün zihnimiz karmaşa içinde olabilir, netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Dikkat gerektiren işlerden, önemli karar, sözleşme ve anlaşmalardan mümkün olduğunca kaçınmalı ve tutamayacağımız sözler vermemeye dikkat etmeliyiz.

15 Eylül Cumartesi:
Cumartesi günü Saat 03.44’te başlayacak yeni sürece göre bugün kendimizi canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde hedeflerimize kolayca adım atabilir, kendimizi enerjik ve güçlü hissedebiliriz. Zaten olayların akışı da bize doğru yolda olduğumuz hissini verebilir. Fakat günün geri kalanında gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

16 Eylül Pazar:
Haftanın son gününde kendimizi canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Fakat sabah saatlerinde belirsizlik ve karmaşa yüksek olabileceğinden netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Bu saatlerde dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Günün ikinci yarısında ise duygularımızla mantığımızı dengelemekte zorlanabiliriz. Bugün iletişim gezegeni kendimizi güçlü şekilde ifade edebilmemiz ve ikna edici olabilmemiz için uygun koşullar olduğunu sembolize ediyor. Zihinsel kapasitemiz ve odaklanabilme gücümüz çok yüksek olabilir. Bugün ayrıca fikirlerimize destek bulmamız ve ufkumuzu geliştirecek sohbet ve eğitimlere katılmamız da mümkün olabilir.

İyi haftalar
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER