@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.06.2013

10-16 Haziran 2013 astrolojik ipuçları

Haftaya yeniayın taze enerjisiyle, yeni gelişmelerle, büyük bir umut ve iyimserlikle başlıyoruz. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen'den haftanın astrolojik ipuçları...

10 Haziran Pazartesi:

10-16 Haziran 2013 astrolojik ipuçları
Haftaya yeniayın taze enerjisiyle, yeni gelişmelerle, yeni fikirler, yeni düşünceler, yeni iletişim yöntemleriyle ve büyük bir umut ve iyimserlikle başlıyoruz. Duygularımız çok yoğun ve sevgi doluyuz. Manevi değerlerimiz, ailemiz, bağlılıklarımız, ülkemiz, sevdiklerimiz bizim için ön planda. Sabahın erken saatleri ve öğle saatlerinde güçlü, keyifli, destekleyici göstergeler ardı ardına geliyor. Ancak akşamüstü saatlerinde biraz daha dikkatli olmalıyız çünkü duygusal anlamda baskı hissetmeye karşı fazlasıyla hasasız. Tepkilerimizin planladığımızdan sert olmaması için farkındalığımızı çok yüksek tutmalıyız. Gece yarısına doğru kendimizi ifade etme isteğimiz daha da yükselebilir. Tüm Pazartesi günü tansiyonun oldukça yüksek olabileceğini söyleyebilirim. İçgüdüsel tepkilerle haklıyken haksız duruma düşmek istemiyorsak biraz sakin olmalı ve hissettiğimiz sevgi yoğunluğunu ön plana almalıyız.

11 Haziran Salı:
Her ne kadar yeni atılımlarda bulunmak istediğimiz günlerde olsak da gün boyunca gökyüzünde pek fazla hareket olmaması gözlemci durumda kalmamız gereken bir güne işaret etmekte. Duygularımız halen çok yoğun ve paylaşım isteğimiz de çok yüksek. Sevdiklerimizle, korunduğumuzu, kollandığımızı hissederek geçirmek isteyeceğimiz ve ilginç karşılaşmalar yaşayabileceğimiz bir gün olabilir. Öte yandan bugün başlayacak ve haftanın geri kalanında da etkisini hissettirecek bir göstergeyi önemli bir uyarı olarak almalıyız. İlişkileri, dengeyi, uyumu, parayı ve sanatı sembolize eden Venüs bu günlerde zorlu bir sınavdan geçebilir. Güç dengelerinin yeniden kurulması, ani ve sürpriz değişimler, beklenmedik olaylar Venüs’ün hem kişisel hem de toplumsal anlamda huzur getirmesi için biraz zamana ihtiyaç olduğunu gösteriyor. Ne finansal konularda, ne de ilişkilerde ya da ortaklıklarda risk almaya veya sorun çözmeye uygun zamanlar olmadığından, bütün bu konularda biraz sabırlı ve büyük resme odaklı kalmalı, farkındalıkla ve bilgelikle bu süreçten geçmeliyiz.

12 Haziran Çarşamba:
Sabahın erken saatlerinde 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge başlıyor. Buna göre aşırı duygusallık yerini biraz daha rahatlama, eğlenme ve özgüvenle kendini gösterme isteğine bırakacak. Öte yandan Çarşamba günü bunu hemen başarabileceğimizi söylemek pek de kolay değil çünkü bazı zorluklarla yüzleşmemiz ve öncelikle sorumluluklarımızı yerine getirmemiz gerekebilir. Üstelik ilişkilerle ilgili bir gün önce bahsetmiş olduğum zorlayıcı süreç de etkisini artırarak devam ettirmekte. Öte yandan bugün sembolik olarak önemli bir gün, çünkü dünya için önemli olan döngülerden biri daha bugün netleşiyor. Yakın zamanda en büyük değişim ve dönüşüm göstergelerinden bir netleşmişti. Bugünse genellikle insan hakları ile ilgili olan ve baskıya karşı manevi gücü öne çıkaran bir başka döngünün taşlarının yerine oturma zamanı. Hayaller göstergesi Neptün’le gerçekler göstergesi Satürn’ün olumlu etkileşimi, hem bireysel hem de toplumsal bazda hayalleri gerçekleştirme gücü, ilhamı ve fırsatları getirir. Döngüler bir günlük etkiler değil yılları bulan süreçlerdir ancak açıların netleştiği günler de sembolik olarak önem taşır. Hayallerinizin gerçekleştiği bir gün olmasını dilerim!

13 Haziran Perşembe:
Bugün enerjimiz çok daha yüksek ve motivasyonumuz, yaratıcılığımız, özgüvenimiz ve eğlenme isteğimiz de öyle. Her ne kadar ilişkilerle ilgili tüm hafta için bahsetmiş olduğum riskler, uyum ve denge içinde olmanın zorluğu devam etse de, sabahın erken saatlerinde kendimizi çok iyi hissedebiliriz. Öğle saatlerinde bizi önemli sorgulamalara götürebilecek zor seçimlerle karşılaşırsak hatırlamalıyız ki bu dönem güven alanında kalmanın değil duyguların, tutkuların ve risk alarak dönüşmenin zamanı.

14 Haziran Cuma:
Saat 14.15’e kadar canlılığımız, özgüvenimiz, iyimserliğimiz ve rahatımız oldukça yerinde. Üstelik ilişkilerle ve dengeyle ilgili sıkıntılarımızı da şifalandırmaya başladığımızı hissedebiliriz. Birkaç gündür devam eden gerginlikler Cuma sabahı geride kalmış gibi gözükebilir. Sosyalleşme, iletişim, kendimizi ifade edebilmek, yeni şeyler öğrenmek çok kolay olabilir. Saat 14.15 ilke 17.26 arasında ileriye yönelik riskli bir adım atmak veya koşulları zorlamak yerine bütün bu durumların keyfini çıkarmanızı tavsiye ederim. 17.26 sonrasında 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge başlıyor. Ve buna göre çok çalışmak, işleri toparlamak, düzenlemek, temizlemek, şifalandırmak isteğimiz yükselebilir. Çok huzurlu olamasak da çok iş halletmemiz mümkün olabilir.

15 Haziran Cumartesi:
Bugün çalışkanlığımız ve işleri toparlama isteğimiz sürüyor ve açıkçası pek de hafta sonu ruh halinde hissetmiyor gibiyiz. Öğleden sonra saatlerine kadar biraz gergin hissetsek de hırsımız ve motivasyonumuz yüksek olduğu için yeni girişimlerde bulunmamız ve güçlü destekler bulmamız mümkün olabilir. Ancak atacağımız adımlara dikkat etmeli ve kontrolsüz tepkiler vermediğimizden emin olmalıyız. Akşama doğru güzel rastlantılar ve dostların yardımıyla endişelerden kurtulmak mümkün olabilir. Gece yarısına doğru hem işleri toparlamanın hem de sevdiklerimizden destek almanın keyfini yaşayabiliriz.

16 Haziran Pazar:
Gecenin ilk saatlerindeki olumlu göstergelerle başlayan Pazar günü sabah saatlerinde kendimizi ifade edebilmenin verdiği rahatlığı hissedebiliriz. Akşama doğru oluşacak olan İlkdördün ile beraber isteklerimiz ve hırslarımız yükselebilir ve kendimizi biraz gergin de hissedebiliriz. Bu saatler uzlaşıya varmak için çok uygun olmasa da gece yarısına doğru iyimserliğimiz artabilir ve kendimizi çok daha coşkulu hissedebiliriz. Bu akşam aşırılıklara dikkat ettiğimiz sürece bizim için eğlenceli olabilir.

Sevgi, saygı, birlik ve insan haklarının ön planda olduğu bir hafta diliyorum!

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER