@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 10.11.2014

10-16 Kasım haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta astrolojik olarak duygusal yoğunluğun öne çıkacağı günler yaşayacağız. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumu Pudra.com'da.

10 Kasım Pazartesi

10-16 Kasım haftasının astrolojik yorumu
Saat 10:39’da başlayan 2,5 günlük yeni süreçle birlikte duygusal yoğunluğumuz da artıyor. Bu süreçte kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. 10 Kasım olduğunu da göz önüne alırsak bugünkü Yengeç etkisiyle beraber ülkeye bağlılığımızı ve duygusal yoğunluğumuzu çok daha derinden hissedeceğimiz bir gün olacağını tahmin edebiliriz. Öğle saatlerinde kendimizi güçlü şekilde ifade edebilmemiz, ikna edici olabilmemiz, uzlaşıya varmamız kolay olabilir ve akşama doğruda empati ve ilham gücümüz giderek yükselebilir. Yarın kesinleşecek bazı sembollerin sert etkisini bugünden hissetmeye başlarsanız, sakinliğinizi korumanızı tavsiye ederim.

11 Kasım Salı
Bugün kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olsa da sabah saatlerinde bazı korkularımızla yüzleşme zorunluluğu duygusal baskı yaratabilir ve ardından da ani tepkiler ve yüksek gerginlikle karşılaşabiliriz. Öğlene doğru ise beklenmedik olaylar bizi şaşırtabilir. Kısacası bugünün özellikle ilk yarısında farkındalığımızı çok yüksek tutmalı, koşulları ve kendimizi fazla zorlamayarak sakin ortamlarda bulunmaya özen göstermeliyiz. Neyse ki gece yarısına doğru rahatlayabilir ve kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Bugün iki savaş sembolünün bir araya gelmesi önemli bir uyarı oluşturuyor ve enerjimizi güç savaşlarına harcayarak kendimizi tehlikeye atmak yerine irade gerektiren yeni bir hedefe yönlendirmemizde fayda olduğunu vurguluyor.

12 Kasım Çarşamba
Bugün de kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olacak ve dünün aksine bugün bütün bu konularda çok daha rahat olabileceğiz. Sabah saatlerinde ilişkiler ve aşktan yana şanslı olabilir, ardından tüm hayatımızı ve özellikle de işimizi güvende hissedebiliriz. Saat 11:17’den 20:45’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmadığından bu saatler arasında geleceğe yönelik somut bir adım atmamakta ve elimizdeki işleri tamamlamakta fayda var. Saat 20:45’te başlayan 2,5 günlük yeni döngüye göre kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu günlerde önceliklerimiz olabilir. Gün boyunca yazı, çizim ve tasarım işleriyle uğraşanlar başta olmak üzere zihinsel tüm konularda ilham gücümüz son derece yüksek olabilir.

13 Kasım Perşembe
Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklarla zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde duygularımızla mantığımızı dengelemekte zorlansak da akşama doğru dostlarımızla beraber heyecanlı saatler geçirebiliriz. Öte yandan bugün iki ayrı zorlayıcı sembol birden bulunuyor ve bize önemli uyarılar getiriyor. Bunlardan biri ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularda yılın en riskli günlerinden birinde olduğumuzu, bir diğeri ise gerginliklerin patlamalarla sonuçlanabileceği ve kendimizi özellikle fiziksel olarak fazla zorlamamız gerektiğini sembolize ediyor. Kısacası kritik önem taşıyan konuları Perşembe günü gündeme getirmemenizi, bugünü mümkün olduğunca sakin geçirmenizi tavsiye ederim.

14 Kasım Cuma
Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak, bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklarla zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde hoş karşılaşmalar yaşayabilir ve dostlardan kolayca destek bulabiliriz. Akşamüstü saatlerine kadar pek çok fırsatın ortaya çıkabileceği, bolluk ve bereket duygusunun yükselebileceği, rahat, iyimser ve şanslı olduğumuzu fark ettiğimiz bir gün olabilir. Akşamüstü saatlerinden itibaren Sondördün’ün gergin etkisiyle hırslarımızın yükseldiğini ve bizi sıkıştırdığını hissedebilir ve gece yarısına doğru daha da zorlanabiliriz ancak bugün yine de yeni şeyler öğrenmek, ufkumuzu geliştirmek ve iyimser olmak için uygun koşullar oluşabilir. Aşırılıklara kapılmamak ve dengede kalmak bugünün en önemli tavsiyesi olabilir.

15 Kasım Cumartesi
Saat 9:09’da 2,5 günlük yeni süreç başlıyor ve buna göre tekrar işlere odaklanmanın zamanı başlıyor. İşlerinizi toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarında bulunmak için en uygun zamanlar olduğunu söylemeliyim. Ancak gün boyunca odaklanmayı sağlamakta zorlanabiliriz çünkü belirsizlik, kararsızlık ve karmaşalar daha fazla ön plana geçebilir. Yine de ilham gücü gerektiren işlerle ilgilenmek için oldukça uygun bir gün olabilir.

16 Kasım Pazar
Bugün de işlerinizi toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için uygun bir gün olacak. Sabah saatlerinde kendimizi güçlü şekilde ifade edebilmemiz, ikna edici olabilmemiz, uzlaşı sağlamamız ve böylece kendimizi daha güçlü hissetmeye başlamamız mümkün. Öğle saatlerine kadar bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekse de günün geri kalanında yüksek enerjimizi amaçlarımıza ulaşmak ve hedeflerimize ilerlemek için en iyi şekilde kullanabiliriz. Bugün aşk sembolü Venüs 10 Aralık’a kadar kalacağı yeni konumuna geliyor ve buna göre ilişkilerde daha rahat bir dönemin başlayacağını sembolize ediyor. Bir süredir devam eden şüphe, kıskançlık ve gerginlikler yerini özgürlük ve iyimserliğe bırakabilir. Bugün ayrıca ilham gücünü sembolize eden Neptün de düzenli harekete geçerek hislerinizi dışa vurma, kendinizi yaratıcı olarak ifade etme zamanının geldiğini gösteriyor.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER