11.04.2017

10-16 Nisan 2017 Haftanın astrolojik yorumu

4 Mart'tan beri geri harekette olan aşk, ilişki konuları düzelmeye başlıyor. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

10 Nisan Pazartesi burç yorumu

10-16 Nisan 2017 Haftanın astrolojik yorumu
Haftaya ilişkileri, ortaklıkları, estetikle ve sanatla ilgili konuları ön plana alarak ve daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışıyla başlıyoruz. Özellikle gece saatlerinde kendimizi canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Merkür bugün saat 02.14’te yine ünlü geri hareketine başlayacak. 3 Mayıs’a kadar devam edecek bu hareketin hiçbir şey yapmamak gerektiği anlamına gelmediğini, ancak ileriye yönelik adımlar atmaktansa bizim de geriye dönerek elimizde kalmış işleri bitirmemizin daha uygun olacağını sembolize ettiğini biliyoruz. Bu seferki geri hareketin öncelikle finansal konularda yeniden değerlendirme dönemi olacağını söyleyebiliriz. Bu süreçte finansal konularda büyük riskler almamanızı, mümkünse alım satım işlerine girmemenizi tavsiye ederim. İletişim ve ulaşımla ilgili çıkabilecek aksaklık ve ertelemelere karşı gerekli kontrolleri yapmanızı ve alternatif planlara hazırlıklı ve esnek olmanızı, bilgisayar ve cep telefonunuzdaki önemli bilgileri yedeklemenizi, en fazla da ağzınızdan çıkacak sözleri birkaç kez filtreden geçirmenizi tavsiye ederim. Elinizdeki ödev, kitap, proje gibi çalışmaların tekrar tekrar üstünden geçmek, düzeltmek, kontrolleri tamamlamak ve bilgileri pekiştirmek için ise bu dönem çok uygun olabilir, tabi bütün bunları 3 Mayıs sonrasında sunmak kaydıyla. İçe dönüş ve geçmişe dönüş gerektiren çalışmalar yapmak da bu dönemde çok daha kolay olabilecektir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

11 Nisan Salı burç yorumu
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabah 09.08’de Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır ve önümüzdeki 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterir. Koç-Terazi Dolunayı bu kez ana temanın ilişkiler ve ortaklıklar üzerinden ilerleyeceğini gösteriyor. Öte yandan Dolunay haritası ülkemize göre incelendiğinde oldukça çetrefilli göstergelerin bir araya toplandığını görebiliyoruz. Özellikle 2012 yılından beri ülkemizi oldukça etkileyen Uranüs-Pluto karesinin, yani değişim ve dönüşüm rüzgarının bu Dolunay’la tam olarak tetiklendiğini görüyoruz. Buna ek olarak kontrol dışı etkiler, finansal zorlanmalar, gençleri ilgilendiren olaylar, belirsizlik ve karmaşalar, bastırılmış öfkenin yaratabileceği patlama riskleri de bu haritadan okunabilmekte. Referandum sürecinin de bu Dolunay etkisine dahil olacağını düşünürsek, bu dönemde sakinliğimizi korumanın önemini daha iyi anlayabiliriz. Dolunay sonrasında öğleden sonraya kadar ani olaylar, sürprizler ve şoklarla artabilecek gerginliklere karşı çok esnek olmamız gerekebilir. Akşama doğru önemli kişilerden destek bulmak kendimizi sağlam zeminde hissettirebilir. Saat 21.19’dan sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından bizim de bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir.

12 Nisan Çarşamba burç yorumu
Saat 01.41’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabahın erken saatlerinde duygularımızı ve isteklerimizi ifade etmekte ve duygu-mantık dengesini kurmakta zorlanabiliriz. Gece saatlerinde belirsizliklerin ve karmaşaların söz konusu olabileceğini, bu yüzden dikkat gerektiren konularda fazla risk almamak gerektiğini hatırlamalıyız. Öte yandan bu saatlerde ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz oldukça yüksek olabilir.

13 Nisan Perşembe burç yorumu
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Gece yarısından itibaren belirsizliklerin ve karmaşaların söz konusu olabileceğini, bu yüzden dikkat gerektiren konularda fazla risk almamak gerektiğini hatırlamalıyız. Öte yandan bu saatlerde ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz oldukça yüksek olabilir. Sabah saatlerinde ise bizim için önemli kişiler tarafından desteklendiğimizi fark etmek çok daha güçlü hissettirebilir. Gece yarısında doğru gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabileceğinden bu saatlerde kendimizi huzurlu ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz.

14 Nisan Cuma burç yorumu
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Gece yarısından itibaren gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabileceğinden bu saatlerde kendimizi huzurlu ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz. Sabahın erken saatlerinde endişelerimiz yerini şifaya bırakırken çok daha ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz mümkün olabilir. Saat 07.18’den 13.26’ya kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından bizim de bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 13.26’da başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Öte yandan sabah saatlerinde geçmiş ve gelecek arasında kalarak önemli sorgulamalara girişebilir, değişim zamanının geldiğini fark edebiliriz. Bugün günün büyük çoğunluğunda otorite figürleriyle uzlaşmamız oldukça zor olabilir. Pazar günü ani olaylara, sürprizlere açık olabileceğimiz, otorite figürlerine ve geleneksel olana karşı gelmek isteyebileceğimiz etkiler de taşıdığından yüksek gerginlik hissedebiliriz. Öte yandan özgürlüğümüzü elimize alabileceğimiz yılın en özel günlerinden biri de olabilir.

15 Nisan Cumartesi burç yorumu
Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Günün büyük çoğunluğunda belirsizliklerin ve karmaşaların söz konusu olabileceğini, bu yüzden dikkat gerektiren konularda fazla risk almamak gerektiğini hatırlamalıyız. Gece yarısına doğru kendimizi şanslı, neşeli ve inançlı hissedebilir, sosyalleşerek keyifli saatler geçirebiliriz. Bugün 4 Mart tarihinden beri geri harekette olan aşk ve güzellik sembolü Venüs düzgün hareketine başlıyor. 4 Mart tarihinden beri aşk, sanat, güzellik, ilişki, ortaklık ve para konularında işleri zorlayarak geçmişe yönelik hesaplaşmaları tamamlamamızı destekleyen Venüs artık bu konularda ileriye yönelik harekete geçebileceğimizi sembolize ediyor. Venüs düzenli harekete geçtiğinde uzlaşmak ve anlaşmak çok daha kolay olabilecektir. Öte yandan Merkür’ün halen geri harekette olduğunu unutmamalıyız.

16 Nisan Pazar burç yorumu
Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Akşamüstü saatlerinde endişelerimizle yüzleşmek durumunda kalsak da sonrasında özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Bu saatlerde kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmak zor gelebilir ve bu da uzlaşmayı zorlaştırabilir. Akşama doğru da otorite figürleriyle uzlaşmamız zor olabilir. Eğer akşam saatlerinde herhangi bir konuda engellerle mücadele etme zorunluluğunda kalırsanız ve özellikle de özgür hissetmekte zorlanarak fazlasıyla sınırlandırılmış hissederseniz, bu konuların üzerine gitmemeli ve koşulları zorlamamalısınız. Önemli kararlardan da mümkün olduğunca kaçınmak gereken saatler. Bütün bu zorlukların aslında sizi durduran korkularınızın neler olduğuna dikkatle bakmak ve yüzleşmeler yaşamak için iyi bir fırsat olduğunu fark edebilirseniz özgürleşme süreci de başlayabilir. Zaten bugün şifa çalışmaları yapmamızı destekleyen semboller de bulunuyor. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER