@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.08.2014

11-17 Ağustos haftasının astrolojik yorumu

Ay, bu hafta sık sık boşlukta olacak. Önemli işlerinizi ayın konumuna dikkat ederek hayata geçirmelisiniz. Haftanın astroloji rehberini Asude Argun Pudra.com'da anlatıyor.

11 Ağustos Pazartesi

11-17 Ağustos haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk günü Ay, Kova burcunda olacak. Toplumsal konular her zamankinden daha öne çıkabilir. Herkesin yararını ilgilendiren alanlara yönelebilirsiniz. Hümanizm, insan hakları ve bireysel özgürlükler gündeme gelebilir. Arkadaşlarınızla birlikte hareket etmek isteyebilirsiniz. Kişisel farkınızı ortaya koyabilirsiniz.

Günün ilk saatlerinde ilerlemek çok mümkün olmayabilir. 01:12’den itibaren Ay boşlukta olacak. 15:56’ya kadar Ay’ın açısız olduğu bu saatler verimli geçemeyebilir.

Ay’ın tek açısı iletişim gezegeni Merkür’le olduğundan gün içinde bolca konuşabilirsiniz. Kısacası bugün bol laf, az iş olacağını gösteriyor gökyüzü.

Öğleden sonra Ay, naif Balık burcuna girdiğindeyse odaklanma zorluğu yaşayabilirsiniz. En iyisi her şeyi olacağına bırakmak. Günün devamında ülkedeki gündeme yoğunlaşabilirsiniz. Seçim ertesi yönetimle ilgili konular gündemde olacak gibi görünüyor.

12 Ağustos Salı
Gün içinde Ay, hassas Balık burcunda olacak. Kendinizi daha duygusal hissedebilirsiniz. Olaylardan çabuk etkilenebilir, tepki vermekte zorlanabilirsiniz. Başkalarının etkisi altında kalmanız muhtemel. Gerçekçi olmakta zorlanabilirsiniz, ancak daha naif, şiirsel bir ruh halinde olabilirsiniz.

Günün bağlantılarına bakarsak, Ay ile sisli Neptün’ün birleşimi hassas ruh halinizi besliyor. Olaylarda mantık aramak yerine, iç sesinizi dinlemeniz yararlı olur. Ay’ın cesur Mars’la yaptığı üçgen açı, hislerinize güvenerek güçleneceğinizi söylüyor. Savaşmak yerine, gücünüzü sabırla ortaya koyabilirsiniz.

Ay ile güçlü Plüton arasındaki altmışlık açı, aradığınız desteği saylayacak. İçinizdeki sesin haksız olmadığını göreceksiniz. Ay ve zorlu Satürn üçgeniyse gökyüzünde büyük su üçgenini tamamlıyor. Sezgisel yapınız sayesinde zorlukların üstesinden gelebilirsiniz. Bugün akışta olmak çok şey kazandıracak. Olayları yönlendirmeye değil, uyum sağlamaya özen göstermenizi tavsiye ederim. 19:01’den başlayarak Çarşamba 16:01’e kadar açısız, boşlukta kalan Ay’a dikkat etmek gerekir. Önemli işlerinizi biraz ertelemeniz yararlı olacak.

13 Ağustos Çarşamba
Günün büyük bir kısmında Ay boşlukta olacak. Günlük modu anlatan Ay’ın, açısız kalıp boşluğa düştüğü bu saatlerde ilerlemeniz kolay olmayabilir. Sorun çıkaran işlere yönelmenizi tavsiye ederim. Bu saatleri aslında küçük molalar olarak görürseniz, günlük hayatınızı daha rahat planlarsınız.

Akşam üstü Koç burcuna geçen Ay’ın hızıyla, kaybettiğiniz zamanı geri kazanacaksınız. Daha cesur, daha kararlı bir şekilde hareket edebilirsiniz. Yapmak istediklerinize kolayca odaklanacağınız için keyfiniz yerine gelecek.

Günün tek bağlantısı, Ay ile güzel Venüs arasında… Aşkı arayanlar için güzel bir fırsat doğuyor. Sevdiğiniz kişiyle yakınlaşmak istiyorsanız aradığınız fırsatı bulacaksınız. İkili ilişkileri geliştirerek günün tadını çıkabilirsiniz.

14 Ağustos Perşembe
Bugün yapacak çok şey, sizde de bunları yapacak güç var. Ay, Koç burcunda çocuksu bir neşeyle hareket etmenizi sağlayacak. İsteklerinize yönelecek, kişisel konuları ön plana alabileceksiniz. Daha girişken, enerjik, yeri gelirse kavgacı olabilirsiniz. Kimsenin kalbini kırmak değil, isteklerinizi dile getirmek için hareket edeceksiniz.

Ay ile şanslı Jüpiter’in üçgen açısı, fırsatları ayağınıza getiriyor. Atmak istediğiniz adımları kolaylaştıran olaylar gündeme gelebilir. Cesaretiniz sayesinde daha çok şans yakalayabilirsiniz. Tabii ki abartıdan uzak durmanızı hatırlatmak gerekir.

Ay ile yenilmez Plüton arasındaki kare açı, sınırlarınızı hatırlatacak. Güç savaşına girmek yerine, işbirliği yapmalısınız.

Ay ile ani Uranüs’ün birleşimi, sıra dışı olayları gündeme getirebilir. Tepkisel davranmamalısınız. Aşmak istediğiniz zorluklar varsa değişime hazırlıklı olmalısınız.

15 Ağustos Cuma
Bugün Ay çocuksu Koç burcunda yoluna devam ediyor. 18:51 ile 18:58 arası boşluğa düştükten sonra Ay, huzurlu Boğa burcuna geçiyor. Günün ilk yarısı oldukça hızlı, sonrası yavaş geçeceğe benziyor. Önemli işlerinizi ön plana alarak bu enerjiyi doğru kullanabilirsiniz.

Ay ile Güneş arasındaki üçgen açı, önemli kişilerden yana destek alacağınızı söylüyor. Eş, yönetici, idareci gibi otorite figürleriyle aranızın iyi olacağı bir gündesiniz. Birlikte yapmak istediklerinize yönelebilirsiniz. Yaptıklarınız sayesinde de beğeni kazanabilirsiniz.

Ay ile zeki Merkür arasındaki üçgen de sizi destekliyor. Akıl birliği yapmak için güzel bir gündesiniz.

Savaşçı Mars ile güçlü Plüton arasındaki altmışlık açı sadece bugün değil, birkaç gün öncesi ve sonrası etkili olacak. Gücünüzü ortaya koymak için istekli olacaksınız. Aşmak istediğiniz sorunların üstesinden gelebilirsiniz. Ancak karşınıza alacağınız güçleri iyi hesaplamalısınız. Yakaladığınız azmi ve cesareti doğru kullanabilirseniz, sizi üzen konulara dur diyebilirsiniz.

16 Ağustos Cumartesi
Haftanın en keyifli günündesiniz… Ay Boğa burcunda, duyularınızı geliştiriyor. Damak tadınız artabilir, keyifli sofralara oturabilirsiniz. Huzur veren, rahatınızı bozmayan şeylere yönelebilirsiniz. Biraz da kendinizi şımartmak için hareket etmenizde bir engel yok.

Ay ile güzel Venüs arasındaki kare açı, zevklerin tadını partnerinizle birlikte çıkarabileceğinizi söylüyor. Sevdiğiniz kişiyle kahve eşliğinde, keyifli bir sohbete kim hayır diyebilir ki… Gün içinde, küçük kaçamaklarla, aşkı beslemek için hareket edebilirsiniz. Ay ile bağlantı kuran gizemli Neptün sizi destekliyor. Romantik dakikalar pek de uzak değil.

Ay’ın şanslı Jüpiter’le kare açısı gün boyunca birçok fırsat yakalayabileceğinizi gösteriyor. Yeter ki rehavete kapılmayın, harekete geçin.

Ay’ın son bağlantısı sarsılmaz Plüton ile uyumlu üçgen açı olacak. Güçlenmek istiyorsanız eyleme geçmelisiniz. Rahatınızı düşünüp, atıl kalmak size zarar verebilir.

17 Ağustos Pazar
Günün ilk yarısında Ay, rahatına düşkün Boğa burcunda ilerliyor. Tatil sabahını güzel bir kahvaltıyla taçlandırabilirsiniz. Keyif yapmak için güzel bir gün… Aynı zamanda kalıcı işler yapmak, başlanılmış işleri bitirmek için de şanslısınız.

Ay ile sorumluluk gezegeni Satürn arasındaki karşıtlık sizi harekete geçmeye itecek. Önünüze çıkan sorunları çözmeye hazırlıklı olmalısınız. Sevdiğiniz insanlara yardımcı olmalı, yapılması gerekenleri ihmal etmemelisiniz. O zaman eleştiriden uzak kalacak, görevleri yerine getirmenin rahatlığını yaşayacaksınız.

Aksi takdirde Ay ile Güneş arasındaki sert kareyle uyarı alabilirsiniz. Değer verdiğiniz insanlarla duygusal iniş, çıkış yaşama olasılığınız var. Gurur yapmamalı, duyarlı olmalısınız. 15:26’dan 01:42’ye kadar Ay boşlukta, yani açısız olacak. O zaman rahatlayıp, kendinize zaman ayırabileceksiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER