11.06.2018

11-17 Haziran 2018 haftası astrolojik ipuçları

Sakin başlayan, hafta ortası yeni ayla hareketlenen gökyüzüne haftanın geri kalanına iletişim, ilişki konularında zorlayıcı sembollerin uyarısı eklenecek.

Sakin başlayan ancak hafta ortası yeni ayla hareketlenen gökyüzüne haftanın geri kalanında iletişim ve ilişki konularındaki zorlayıcı sembollerin uyarısı eklenecek. Geçmişe takılı kalmamak ise bu haftanın ana mesajı olacak. Kolay gelsin!

11-17 Haziran 2018 haftası astrolojik ipuçları

11 Haziran 2018 Pazartesi:

Haftaya huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğiyle ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alarak başlıyoruz. Sabah saatlerinde abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimlerine dikkat etmemiz gerekebilir. Sonrasında ise ilham ve sezgilerimiz yükselebilir ve empati gücümüz artabilir. Günün geri kalanında da bizim için önemli kişilerden destek görebilir ve kendimizi oldukça güçlü hissedebiliriz. Öte yandan ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.

12 Haziran 2018 Salı:

Salı günü de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde son derece uyumlu, rahat ve keyifli olabiliriz ancak saat 06.29’dan 09.52’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

Saat 09.52’de başlayacak yeni sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak çok daha hareketli olmaya başlayabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Gün boyunca motivasyonumuz, enerjimiz ve hedef duygumuz son derece güçlü olabilir. Ayrıca olayların da bizi hedeflerimize doğru götürdüğünü fark edebilir, böylece doğru yolda olduğumuzu hissedebiliriz. Ancak unutmamalıyız ki ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor. Bugün ayrıca iletişim sembolü konum değiştirecek ve duygularımızı daha fazla ifade etmeyi tercih edeceğimiz bir dönemin başladığını gösterecek. 29 Haziran’a kadar sürecek bu dönemde mantıklı kararlardan ziyade sübjektif bakış ve sezgiler ön planda olabilir.

13 Haziran 2018 Çarşamba:

Hafta ortasında zihinsel ve fiziksel olarak çok hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün ilk yarısında bazı belirsizlikler ve karmaşalar söz konusu olabileceğinden önemli konularda risk almamakta fayda olabilir. Zaten ayın kapanan döngüsü de bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor. 

Saat 22.43’te yeni ay gerçekleşecek. Her yeni ay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarına girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu katan taptaze bir enerjidir. İkizler burcundaki yeni ay ise iletişimle, bilgiyle, kendimizi ifadeyle ilgili yepyeni bir dönemi haberdar eder. Artık yepyeni şeyler düşünmek, söylemek, yazmak zamanının geldiğini sembolize eder. Bunun için yeni eğitimler veya kısa seyahatler planlayabiliriz. Fikirlerimizi paylaşacak yeni zeminler ararız, çok sosyal ve paylaşımcı olmaya başlayabiliriz. Bugün ayrıca zihnimizdeki endişeli düşüncelere rağmen yaratıcı fikirlere, alternatif düşüncelere açık olabiliriz.Bugün ayrıca ilişkiler, ortaklıklar, sanat ve para sembolü Venüs de Aslan Burcu’na geçecek ve 10 Temmuz’a kadar bütün bu konularda eğlenceyi, canlılığı, özgüveni ve cömertliği öne çıkaracak.

14 Haziran 2018 Perşembe:

Saat 10.19’da başlayacak yeni sürece göre duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Günün ilk yarısında dostlarla sosyalleşebilir veya ekip çalışmaları içinde bulunabiliriz. Fakat öğle saatlerinde kronik endişelerimizle yüzleşmek durumunda kalabiliriz. 

Öğleden sonra fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek kolay olsa da akşama doğru baskı, zorluk ve engellerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. 

Perşembe günü biraz inişli çıkışlı olabilir. Bugün ayrıca yaklaşık iki yılda bir gerçekleşen önemli bir sembolizm tekrar ederek geçmişi geride bırakma zorunluluğu temasını bize yeniden hissettirecek. Yaşayabileceğimiz büyük tesadüfler geçmişi fazlayla sorgulamamıza, hatta beki de biraz geçmişe takılmamıza tetikleyici olabilir. Bu durumu avantaja çevirmek için odağımızı tamamlanmamış bu işi halletmeye çevirebiliriz. Kolay gelsin!

15 Haziran 2018 Cuma:

Cuma günü duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Öğleye doğru da ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. 

Günün geri kalanında duygusal olarak zorlanacağımız olaylarla karşılaşabiliriz. Bugün ilişkilerle ilgili son derece kadersel gelişmelerin yaşanabileceği bir gün olabilir. Uzlaşıdan çok mücadelelere, ani ve beklenmedik gelişmelere açık olabiliriz. Gereken değişiklikleri yapanlar ilişkilerini yenileyip şifalandırırken, gerginliğe kapılanlar kopuşa kadar gidebilirler. Bugün sakin kalabilenler ve esnek davranabilenler kazançlı çıkacak. Ya da belki gereksiz bir yük haline gelmiş ilişkilerden özgürleşmek için gereken fırtına da bugün yakalanabilir. Bol şans!

16 Haziran 2018 Cumartesi:

Saat 10.20’de başlayacak döngüye göre özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenebilir, oldukça canlı ve enerjik hissedebiliriz. Sanatla, sporla ilgilenmek ve çocuklarla zaman geçirmek için de çok uygun bir gün olabilir. Fakat günün ilk yarısında ani ve beklenmedik olayların getirebileceği gerginliğe karşı esnek olmamız gerekebilir. Neyse ki sonrasında oldukça ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu hissedebilir, akşama doğru da geçmişle yüzleşmemizi gerektirecek olaylar söz konusu olursa, geçmişi serbest bırakarak geleceğe yönelik harekete geçebiliriz. 

Gece yarısına doğru gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Cumartesi akşamında öfkeye kapılmamak, gergin ortamlarda bulunmamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak. Bugün eğer fikirlerimize yeterince önem verilmediğini ve kendimizi yeterince ifade edemediğimizi hissedersek tartışmalarla sorunları çözmeye çalışmamalı, sözleşme ve ciddi kararlar için başka bir günü tercih etmeliyiz.

17 Haziran 2018 Pazar:

Haftanın son gününde eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana alabilir, bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek, sanatla, aşkla, hobilerimizle veya çocuklarla zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatleri kendimizi geliştirecek işlerle ilgilenmek, örneğin eğitim ve seminerlere katılmak için oldukça uygun olabilir. Ancak abartılara kaçma, özellikle aşırı yeme içme eğilimine dikkat etmekte fayda olacaktır. Günün geri kalanında gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından oldukça sakin ve keyifli bir gün geçirebiliriz.

Haftalık astroloji yorumlarını burçlara özel görmek için UZMANTV'nin Aytaç Öner ile hazırladığı 11-17 Haziran 2018  Haftalık Burç Yorumları başlıklı videoları izleyebilirsiniz. Burçlara özel haftalık burç yorumları için tıklayın. 

İyi haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER