@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.03.2013

11-17 Mart 2013 haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta astrolojik açıdan çok önemli. Balık burcunda yeni ay gerçekleşecek ve Merkür geri hareketini sonlandıracak. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen haftaya dair astrolojik ipuçları veriyor.

11 Mart Pazartesi:

11-17 Mart 2013 haftası astrolojik ipuçları
Eğer kendinizi halsiz, hassas, karmaşa içinde hissediyor ve işlerin yolunda gitmediğini düşünüyorsanız hemen hatırlatayım, çok ender rastlanan ve muhteşem potansiyeller içeren bir gökyüzü döneminin söylemeye çalıştıklarını kaçırıyorsunuz demektir! Balık Burcu üzerindeki büyük birikim ruhsal anlamda müthiş açılımların, aşkın, duygu ve algıların, sevginin, akışın, teslimiyetin, merhametin, birlik duygusunun olabilecek en üst durumlarından birini sembolize ederken, tüm sınırları da ortadan kaldırıyor. Bu enginliğin tadını çıkardığınızda aksaklık veya kaos gibi gözüken şeylerin mucizevi taraflarını görmeye başlayabilirsiniz. Bugün özellikle öğlene kadar bütün bu söylediklerimi hissedenler çok keyifli saatler yaşayabilirler. Saat 21.51’de oluşacak Yeniay ile enerjinizin yükselmeye başladığını hissedebilir ve yukarıda bahsettiklerime bir de coşku hissi ekleyebilirsiniz. Yeni girişimlerde bulunma isteğiniz yükselirken ayın 17’sine kadar Merkür’ün geri harekette bulunduğunu ve durumları biraz daha gözden geçirmemizin yerinde olacağını önerdiğini hatırlatmalıyım. Bu tarihten itibaren dans, müzik, yoga veya su sporları gibi aktiviteleri hayatınıza katmak çok uygun olacak.

12 Mart Salı:
Salı günüyle beraber bir süredir uyku halinden şikayet edenlere bir müjdem var, artık uyanışı hissetmeye başlıyoruz. Neşe, eğlence, cesaret, özgüven, coşku ve yaşam enerjisi yükselmeye başlıyor. Kendinizi fiziksel ve ruhsal olarak canlanmış hissedebilir, ihmal ettiğiniz sportif faaliyetlere geri dönebilirsiniz. Saat 13.17 sonrasında 2,5 gün sürecek yeni gösterge de yine bütün bu temaları destekliyor. Son derece çocuksu ve içgüdüsel davranmamız hayatımıza belirli bir hız kazandırırken aşırı tepkisel ve spontan davranıp pot kırmamak için sakinliğimize bu öğlen daha da fazla özen göstermeliyiz.

13 Mart Çarşamba:
Sabah 10.01’e kadar duygusal olarak baskı altında hissetme olasılığını ve güç mücadelelerine girme eğilimini işaret eden gökyüzü bizi tekrar sakin ve sabırlı olmaya davet ediyor. Biraz dikkat edin: Aslında kimse sizi zorlamıyor olabilir, muhtemelen siz içinizden gelen coşkulu hislerle sorumluluklar arasında denge kurmakta zorlanıyor olabilirsiniz. Günün geri kalanında gökyüzünde hiçbir önemli hareket olmaması bizim de mümkün olduğunca önemli işlerimizi Çarşamba’ya bırakmamamızı ve bugün içinde kendimizi ve olayları fazla zorlamamamızı gerektiriyor. İlişkilerle ilgili çok kadersel karşılaşmalar söz konusu olabilir. Bugün sakin ve sabırlı olanlar karlı çıkacaklar.

14 Mart Perşembe:
Bugün de neredeyse gün boyunca gökyüzünde hiçbir önemli hareket olmaması, tıpkı bir gün öncesi gibi mümkün olduğunca önemli işlerimizi Perşembe’ye de bırakmamamız ve kendimizi ve olayları fazla zorlamamamız gerektiğini sembolize ediyor. İlişkilerle ilgili kadersel karşılaşmalar devam ederken, müdahaleci olmamamız ve gözlemci durumda kalmamız gerekiyor. Ancak içimizden bir ses ileri atılmamızı ve kendimizi ortaya koymamızı söylediğinden sabırlı olmaya çalışmamız çok önemli. Saat 21.08’den itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir dönem başlayacak ve zaten sakin, sabırlı ve keyifli olmamız çok daha doğal şekilde gerçekleşecek. Doğada zaman geçirecek fırsatlar yaratırsak keyfimiz çok daha fazla artabilir. Finansal konular da bugünlerde ön plana geçebilir.

15 Mart Cuma:
Sabah saatlerinde keyfimiz oldukça yerinde olacak. İlham gücümüzün yükseldiğini hissedebilir, kendimizi ifade edebilecek fırsatları yakalayabiliriz. Akşamüstüne doğru finansal konular biraz kaygı vererek keyfimizi durdurabilir. Bu durumu lehimize çevirebilmek için olaya biraz dışardan bakmaya çalışabiliriz: Keyiflerle sorumluluklar arasında nasıl bir denge kuruyorum? Büyük riskler içindeyken kendimi yine de güvende hissetmem nasıl mümkün olur? Yapmak istediğim şeylerin önüne maddi konuları bahane olarak neden çıkarıyorum? Otorite figürlerini, finansal gelişimim önünde, neden engel olarak algılıyor olabilirim? İşte bu gibi sorularla ilginizi biraz içe çevirmeniz, dış koşulları, diğer insanları zorluk olarak algılamanızı engelleyecektir. Akşama doğru aradığımız desteği bulmamızla beraber özellikle iş ve para konularında hedeflerimize ulaşmaya başladığımızı görebilir ve kendimizi güçlü hissetmeye başlayabiliriz.

16 Mart Cumartesi:

Sakinlik, sabır, güven ve keyif halimiz devam ederken bu günü mümkün olduğunca doğayla baş başa geçirmenizi tavsiye ederim. Gökyüzü son derece sakin ve biz de hiçbir şekilde kalabalık ve gürültülü ortamlarda olmak istemeyeceğiz. Sabah saatlerinde başta maddi konularla ilgili kaygılarımız olmak üzere duygularımızı zorlayan tüm korkularımızı geride bırakmalı ve kendimizi doğanın getirdiği huzur ve güvene bırakmalıyız. Saatler ilerledikçe sevdiklerimizle bir arada olmak, eğlenmek ve özellikle keyifli bir yemek programı yapmak isteyebiliriz. Gece yarısına doğru kendinizden ve hayattan memnuniyetiniz daha da yüksek olabilir. Cumartesi günün ve gecesinin keyfini çıkarmanızı dilerim.

17 Mart Pazar:
Sabah saat 08.09’da 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge başlıyor ve buna göre tempo tekrar hızlanıyor. Bilgi, iletişim, eğitim bizim için tekrar ön plana geçen konular olacak. Zihinsel olarak oldukça hareketli olabiliriz. Öğleden sonra dikkatimiz biraz dağınık olsa da ilham gücümüz ve motivasyonumuz yüksek olabilir. Akşama doğru duygularımızla mantığımız arasında denge kurmaya çalışırken yaratıcılığımız artabilir. Bu gece nihayet 23 Şubat’tan beri geri harekette olan iletişim gezegeni düzgün hareketine başlıyor ve ertelenen, belirsiz kalan tüm işlerimizin artık yolunda gitmeye başlayacağını, ileriye yönelik anlaşmalar ve sözler için uygun zamanların geldiğini sembolize ediyor.

İyi haftalar...
Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını beğenebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER