@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.05.2015

11-17 Mayıs haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta hırslı ve duygusal günler bizi bekliyor. Kendimizi duygusal bir karmaşa içinde hissedebiliriz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

11 Mayıs Pazartesi

11-17 Mayıs haftasının astrolojik yorumu
Haftaya ideallerimizi ön plana alarak başlıyoruz. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler. Gece yarısından itibaren kendimizi rahat ve iyimser hissetsek de başta yeme-içme ve alışveriş konuları olmak üzere aşırılıklara kaçmamaya ve bir de duygularımızı abartılı şekilde dışa vurmamaya dikkat etmeliyiz. Sabahın erken saatlerinden itibaren arkadaşlarımızla heyecanlı ve sürprizlerle dolu saatler geçirebiliriz. Ekip çalışmaları için de uygun saatler. Öğleye doğru Sondördün’ün getirebileceği gerginliği hissedebiliriz. Şifa çalışmaları yapmak ve kronik sorunlarımıza çözümler üretmek için de uygun bir gün.

12 Mayıs Salı
Bugün de idealist tarafımız ön plana geçerken otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Gece yarısından itibaren hissedilebilecek şekilde hırslarımız yükselmeye başlayabilir ve rekabete ve mücadeleye açık olabiliriz. Bu saatlerde gerginliği tetikleyecek ısrarcı tavırlardan uzak kalmalıyız. Saat 05:54’te başlayan 2,5 günlük süreçte çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz. İlham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için çok uygun zamanlar olabilir. Ancak sabah saatlerinde sizi kısıtlanmış hissettiren bazı konular karşınıza çıkarak özgürlüğünüzü sorgulatabilir ve duygusal olarak da oldukça zorlayabilir. Öğle saatlerinde ise keyfimiz yerine gelebilir, ilişkilerde çok daha huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Saatler ilerledikçe ilham gücümüzle birlikte kararsızlığımız da aratabilir. Günün geri kalanında belirsizlikler ve karışıklıklar söz konusu olabileceğinden dikkat gerektiren işlerle bu saatlerde ilgilenmemek daha mantıklı olacaktır. Ancak sanatsal veya ruhsal çalışmalar için çok uygun saatler olabilir. Bugün savaş gezegeni konum değiştiriyor ve 24 Haziran’a kadar tüm enerjimizi ve çabamızı eğitim, iletişim, yazma, çizme, bilgi akışı ve kısa seyahatler için kullanacağımızı sembolize ediyor. Bu süreçte sözlerimiz biraz hızlı ve keskin olabileceğinden zihnimizi ve dilimizi farkındalıkla kullanmalıyız.

13 Mayıs Çarşamba
Bugün de naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz ve manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için uygun bir gün olabilir. Gece yarısından itibaren mantığımızla duygularımız arasında çelişkiye düşebiliriz. Sabahın erken saatlerinde aldığımız destekler bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Öğleden sonra saatlerinde bazı endişelerimizle yüzleştikten sonra akşama doğru kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz ve özgüvenimiz yükselebilir. Saat 17:56’dan sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmak yerine elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak.

14 Mayıs Perşembe
Saat 08:14’te başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artıyor. Bugünlerde çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Özellikle sabah saatlerinde hedeflerimize yönelik adım atmak için yüksek bir motivasyon hissedebilir ve iyimserlikle girişimlerde bulunabiliriz ve sonrasında da aradığımız destekleri bulmamızla birlikte daha fazla güvende hissedebiliriz. Akşama doğru ilişkilerde uyum ve dengeyi yakalamak için biraz uğraşmamız gerekebilir. Akşam saatlerinde geçmişi fazlasıyla sorgulayabilir ve duygusal olarak zorlanabiliriz.

15 Mayıs Cuma
Bugün de enerjimiz oldukça yüksek ve mücadeleci yönümüz ön planda olacak. Gün boyunca oldukça canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Gece yarısından itibaren kendimizi rahat ve cesurca ifade edebilir, daha fazla sohbet ve bilgi akışı içinde olabiliriz. Bu saatlerde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Sonrasında duygusal baskıların artmaya başladığını fark edebilir ve biraz zorlanabiliriz. Öğleye doğru ise ani olayların getirebileceği huzursuzluk söz konusu olabilir. Saat 15:04’ten sonra her ne kadar harekete geçme ve mücadele etme ihtiyacımız yüksek olsa da gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacaktır. Kısacası bugün sakin ve dengeli olmak yüksek farkındalık gerektirecek. Bugün ayrıca gökyüzünde çok önemli bir sembolizm var. İki zorlayıcı gezegenin karşı karşıya gelmesi başta ilişkiler ve ortaklıklar olmak üzere pek çok konuda yüzleşme, rekabet ve mücadeleler yaşanabileceğine dikkat çekiyor. Özellikle eğitim, hukuk, siyaset, din, inanç ve felsefe konuları üzerinde ciddi tartışmalar söz konusu olabilir. İlişkilerin önemli bir sınavdan geçtiği, geçmişin ve geleceğin sorgulandığı bugünlerde sözlere çok dikkat etmek gerekiyor.

16 Mayıs Cumartesi
Saat 10:03’te başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlıyoruz. İlişkilerde empati ve fedakarlığın ön plana çıktığı Cumartesi günü sanatla ilgilenenler ilham güçlerinin ne kadar yükseldiğini fark edebilirler. Estetik duygusu ve zarafetin ön plana çıktığı bir gün olabilir. Bugün son derece sakin ve keyifli saatler geçirebilir, romantizmin tadını çıkarabiliriz. Bugün unutmamamız gereken tek şey Yeniay öncesi kapanan döngüde olduğumuz ve yeni bir şeye başlamaktansa geçen aydan arda kalan temaları temizlemek gerektiği.

17 Mayıs Pazar
Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlıyoruz. Gece yarısından itibaren sezgilerimiz, merhametimiz ve ilham gücümüz daha fazla yumuşamamızı sağlayabilir ve keyifli, huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Sabah saatlerinde iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme ve para harcama eğilimimize dikkat etmeliyiz. Öğleye doğru aldığımız destekler bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Gün boyunca endişelerimizi, kaygılarımızı ya da kronik sorunlarımızı şifalandıracak destekler alabilir, ruhsal çalışmalar yapabiliriz. Yeniay öncesi kapanan döngüde olduğumuzu unutmamalı ve bugün yeni bir şeye başlamaktansa geçen aydan arda kalan temalarla hesaplaşmalı ve vedalaşmalıyız.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER