Zeynep Süzmen Şen 11.04.2016

11-17 Nisan 2016 haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta duygularımızı akıcı şekilde ifade etmeye başlayabiliriz. İşte Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in bu haftalık burç yorumları...

11 Nisan Pazartesi burç yorumu

Haftaya zihinsel ve fiziksel olarak hareketli başlıyor, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız veriyoruz. Sabahın erken saatlerinde iyimser olabiliriz ancak aşırılıklara kaçmamaya dikkat etmekte fayda olacaktır. Öğleye doğru ise bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Öğleden sonra ise çok kadersel olaylar yaşayabilir, ilginç tesadüflerle geçmişi sorgulayabilir ve geleceğe yönelik yeni adımlar atma zorunluluğu hissedebiliriz. Akşama doğru rahatlamamız, kendimizden ve hayatımızdan çok daha fazla memnuniyet duymamız mümkün. Saat 21.58’den sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacaktır. Endişelerimizle yüzleşmek ve şifa çalışmaları yapmak için de uygun bir akşam olabilir.

11-17 Nisan 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

12 Nisan Salı burç yorumu

Bugün saat 11.07’ye kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni ve önemli bir adım atmamak, sadece elimizdeki işleri tamamlamak, özellikle de aramayı ya da mesajlarını yanıtlamayı ihmal ettiğimiz kişilerle iletişim kurmak uygun olacaktır. Saat 11.07’de başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber duygularımız daha fazla yoğunlaşacak. Bu süreçte kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Bugün ilham gücümüzü ortaya koyabileceğimiz yazı ya da tasarım işleri ile ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir. Ayrıca ilişkilerde uzlaşıyı ve uyumu kolaylaştıran, motivasyonu ve canlılığı yükselten bir sembolizm de hem sorunların çözümünü hem de yeni başlangıçları kolaylaştıracak.
 

13 Nisan Çarşamba burç yorumu

Bugün yine duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde ilham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için çok uygun saatler olabilir. Ardından duygularımızı akıcı şekilde ifade etmeye başlayabiliriz. Öğleye doğru kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, desteklendiğimizi fark edebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Fakat öğleden sonra saatlerinde zorlanmalar başlayabilir. Bu saatlerde önce korkularla yüzleşmemize sebep olan olaylar duygusal baskı yaratabilir ve ardından akşam saatlerinde tam her şey düzene girdi derken ani olaylar gerginlik getirebilir. Kısacası Çarşamba gününün ilk yarısını en iyi şekilde değerlendirmeli ve ikinci yarısını da mümkün olduğunca sakin geçirecek şekilde planlamalıyız.
 

14 Nisan Perşembe burç yorumu

Sabahın erken saatlerinde İlkdördün’ün getireceği gerginliği hissedebiliriz ve hırslarımızın yükseldiğini hissedebiliriz fakat saat 07.00’den 16.54’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacaktır. Saat 16.54’te başlayacak yeni döngüye göre ise 2,5 gün boyunca eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Bugün gökyüzündeki önemli bir sembolizm ufkumuzu açacak yeni eğitimler, seyahatler ve ruhsal çalışmalar için de son derece uygun bir gün olacağını gösteriyor. Kendimizi rahat ve özgüvenli şekilde ifade etmemiz, çok özel sözleşme ve anlaşmalar yapmamız mümkün olabilir.
 

15 Nisan Cuma burç yorumu

Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde motivasyonumuz son derece yüksek olabilir,  hedeflerimize yürüdüğümüzü fark edebilir ve kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Sonrasında öğleden sonra saatlerine kadar rahatımız daha da artabilir, ilişkilerde uyum, empati, denge ve huzuru yakalamak keyifli hissettirebilir. Akşama doğru düşüncelerimizi ifade edebilmekte ve mantığımızla duygularımız arasında denge kurmakta zorlansak da, hayatımızın rayında olduğunu fark ederek kendimizi güvende hissedebiliriz.   

16 Nisan Cumartesi burç yorumu
Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde daha fazla sosyalleşebilir ve dostlarımızdan destek görebiliriz. Yaratıcılığımızı ön plana çıkaracak işlerle ilgilenmek, ekip çalışmaları yapmak veya toplumsal projelerle ilgilenmek için de güzel saatler olabilir. Günün geri kalanında ise özgüvenimiz daha da yükselebilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Saat 20.49’dan sonra ise gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak ve sadece bu keyifli akşamın tadını çıkarmak daha uygun olacaktır.
 

17 Nisan Pazar burç yorumu

Saat 02.22’de başlayan 2,5 günlük süreçte işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek çok daha uygun olacak. Gün boyunca gerginliğimiz oldukça yüksek olabilir ve duygusal olarak zorlanabiliriz. Öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Gece yarısına doğu ise bazı belirsizliklerin ve karmaşaların söz konusu olabileceğini, bu yüzden pek fazla risk almamak gerektiğini söyleyebiliriz. Öte yandan ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz yüksek olabilir. Meditasyon yapmak, sinema ya da müzikle zaman geçirmek için uygun saatler olabilir. Bugün zihin ve iletişim sembolü odaklanma ve kendimizi ikna edici şekilde ortaya koyma açısından güçlü durumda olacak. Araştırma, derine inme ve sezgileri kullanma açısından da avantajlı bir gün olabilir. Bugün ayrıca savaş sembolü Mars, 30 Haziran 2016 tarihine kadar sürecek geri hareketine başlıyor. Mars geri giderken herhangi bir konuda harekete geçmekte ve kendimizi net şekilde ortaya koymakta tereddüt edebiliriz. Hedeflerimizi tekrar gözden geçirmemiz gerekiyor olabilir. Enerjimizi koşulları aşırı zorlamak, sürekli dışarıya yöneltmek ve büyük riskler almaktan ziyade öncelikle daha fazla içselliğe yöneltmemizde fayda olan bir döneme giriyoruz kısacası. İşe kendimizi yeniden yapılandırmakla, asıl yönelmemiz gereken hedefleri tespit edip hazırlıklarını yapmakla başlamalıyız.

İyi haftalar!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER