12.07.2016

11-17 Temmuz 2016 haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

11 Temmuz Pazartesi burç yorumu

Haftanın ilk gününde ilişkiler, ortaklıklar, estetik ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabah saatlerinde aradığımız destekleri bularak kendimizi özellikle iş hayatımızdan güvende hissedebiliriz ancak saatler ilerledikçe duygusal olarak zorlanmaya başlayabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Bugün iletişim sembolü oldukça dinamik etkiler altında olacak. Kendimizi yazılı ya da sözlü ifade etmek, cesurca konuşmalar yapmak ve ikna edici olmak için oldukça uygun bir gün olabilir. Öte yandan zihnimizin gerginliği sözlere yansırsa tartışmalara da eğilim gösterebiliriz. Bu yüzden zihnimizi rahatlatacak fırsatlar yaratmaya özen göstermeli, mümkünse meditasyona ve şifa çalışmalarına zaman ayırmalıyız. Yaratıcılığımızın yükseldiği ve ilginç fikirlerin ortaya çıktığı bir gün olabilir.

12 Temmuz Salı burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabah saatlerinde ani olaylar, sürprizler ve şoklarla yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Öğleden sonra ise duygularımızla mantığımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek zor gelebilir. Ayrıca saat 18.02-23.52 arasında gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 23.52’de başlayacak 2,5 günlük süreçte ise duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler söz konusu olabilir. Bugün ayrıca ilişkiler, ortaklıklar, sanat ve para sembolü Venüs konum değiştirecek ve 5 Ağustos’a kadar bütün bu konularda eğlenceyi, canlılığı, özgüveni ve cömertliği öne çıkaracak. Tadını çıkarın!

11-17 Temmuz 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

13 Temmuz Çarşamba burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Gece yarısından itibaren kendi ihtiyaç ve isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmakta ve uzlaşıya gitmekte zorlanabiliriz. Günün geri kalanında ise ilham gücümüz yükselirken oldukça romantik ve fedakar olabiliriz. Sanatsal ve ruhsal çalışmalar için çok uygun saatler olabilir.
 

14 Temmuz Perşembe burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde önemli kişilerden aldığımız destekler bizi güçlü hissettirebilir ve doğru yolda olduğumuzu fark ettirebilir. Günün geri kalanında da şanslı, rahat ve iyimser olabilir, her şeyin yolunda olduğunu hissedebiliriz. Gece saatlerinde özgüvenimiz yüksek olabilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Bugün ayrıca bilgi ve iletişim gezegeni Merkür konum değiştirerek 30 Temmuz’a kadar iletişimin daha canlı, sıcak, özgüvenli ve eğlenceli olacağını ve önem sıralamasında kendimizi ilk sıraya koyacağımızı sembolize ediyor.
 

15 Temmuz Cuma burç yorumu

Gece yarısından itibaren aldığımız desteklerle birlikte hedeflerimize yürüyecek motivasyon ve enerjiyi hissedebiliriz. Öte yandan tüm motivasyonumuza rağmen saat 01.22’den 12.14’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda var. Saat 12.14’te başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte canlı, iyimser, dışa dönük hissederek, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde duygularımızı çok daha rahat ifade edebilir, akşama doğru ise uyum, denge ve keyif içinde olabilir, sosyalleşmek ya da sanatla ilgilenmek isteyebiliriz.
 

16 Temmuz Cumartesi burç yorumu

Bugün de canlı, iyimser, dışa dönük hissederek, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Ancak sabah saatlerinde bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden koşulları zorlamamakta fayda olacak. Öğleye doğru ise bu sefer belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı tavsiye ederim. Ancak çok daha fazla yumuşayabilir ve kolayca empati kurmaya başlayabiliriz. Günün geri kalanında geçmişi sorgulayarak geleceğe yönelik adımlar atmamız gerektiğini hissedebiliriz. Bugün gerçekleşecek çok önemli bir sembolizm ani olaylara, şoklara, kopuşlara, gerginliklere çok açık bir gün olduğundan sakin ve sabırlı olmanın büyük fayda getireceği uyarısını getiriyor. Öte yandan kalıpları kırmak, baskı unsurlarına hayır demek, özgürleşmek, sıra dışı ve yaratıcı olabilmek için önemli fırsatlar da söz konusu olabilir. Ayrıca bugün kendimizi rahat şekilde ifade edebilmemiz ve keyifli sohbetler içinde bulunmamız yönünde çok uygun koşullar oluşabilir. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.
 

17 Temmuz Pazar burç yorumu

Bugün de canlı, iyimser, dışa dönük hissederek, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Öğle saatlerinde endişelerimizi gidermek ve yaralarımızı sarmak için çaba sarf etmemiz gerekebilir. Saat 11.56’dan 22.32’ye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından ileriye yönelik yeni bir adım atmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak. 22.32’de başlayacak yeni döngüye göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Bugün hedeflerimize yürüyecek motivasyon, enerji ve gücü hissedebiliriz. Bizi endişelendiren, yoran kronik bazı sağlık sorunlarımızdan ya da endişelerimizden kurtulmak için şifa çalışmaları yapmaya da çok uygun bir gün olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER