@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 12.08.2013

12-18 Ağustos 2013 haftasının astrolojik yorumu

Astroloji Uzmanı Asude Argun "Yeniay’ın büyüyen etkisiyle gelişime açık bir hafta sizi bekliyor. Hemen her gün gökyüzünde farklı bir etki var. Bu yüzden her günü ayrı ayrı değerlendirmenizi öneririm" diyor. Haftalık astrolojik ipuçları Pudra.com'da!

12 Ağustos 2013 Pazartesi

12-18 Ağustos 2013 haftasının astrolojik yorumu
İlişkiler gün boyu ön planda olacak. Gerginlik yaşamamak için inatlaşmayın. Gün boyu Ay’ın boşlukta kalması motivasyonunuzu düşürmesin.

Gün boyunca Ay Terazi burcunda yoluna devam edecek. Doğası gereği güzellik, uyum, estetik ve ilişkilerle ilgili konular öne çıkacak. Daha yapıcı olmaya, ilişkilerinizi geliştirmeye çalışmak için güzel bir gün.

Ancak sabah 04:28’den itibaren 23:17’ye kadar Ay’ın boşlukta kalması kolay ilerlemeyi engelleyebilir. Günlük hayatın ritmini vurgulayan Ay’ın boşlukta kalması, yani Terazi burcundan çıkana kadar önüde açı yapacak gezegenin kalmaması motivasyon kaybına sebep olabilir. Önemli işleri bu saatlere denk getirmemek yararlıdır.

Ayrıca Ay’ın boşluğa düşmeden önce yapacağı son açının enerjisini gün boyu taşıdığı düşünülür. Son açının savaş gezegeni Mars’a sert kare açısı olması sebebiyle, gün içinde ilişkilerdeki gerginlikten uzak durmaya çalışmanızı tavsiye ederim. Belirli bir düzeni olmayan 'Ay Boşlukta' zamanları için Pudra.com’u yakından takip etmenizi öneririm.

Gece enerjiniz değişip, daha tutkulu olacağınız bir güne uyanabilirsiniz.

13 Ağustos 2013 2013 Salı
Duygularınıza güvenmeniz gereken bir gün. Olayların gerçek yüzünü görmek için sabırlı olmanız şans getirecek.

Günlük hayattaki duygusal yoğunluğumuzu, genel motivasyonumuzu belirleyen Ay, bugün tutkulu Akrep burcuna geçecek. Her burçta yaklaşık 2,5 gün kalan Ay’ın bu hareketi zodyağı dolaşarak devam eder. Kişisel haritanız ne olursa olsun, günlük hareketiyle Ay Akrep burcundayken kendinizi daha derin, daha arzulu, daha yoğun hissedebilirsiniz. Ancak Akrep’in zor taraflarını törpülemelisiniz: Kuşkudan, şüpheden, entrikadan uzak durmanız sayesinde rahatlayabilirsiniz.

Ay’ın gün içinde kurduğu açısal bağlantılar olayların gidiş yönünü belirtir. Bugün Akrep’in sorumluluk gezegeni Satürn’le yapacağı kavuşum dikkat çekici. Bu yüzden sabah erken saatlerde daha karamsar olabilirsiniz.

Ancak öğleden sonra Ay’ın dönüşüm gezegeni Pluto’yla yaptığı destekleyici atmış derecelik açı, zorlukları yenebileceğinizin habercisi. Bilindik düşüncelerden, duygusal kalıplardan sıyrılmayı başacaraksınız.

Akşam saatlerinde ise duygularımızın ışığı Ay’ın, bereket gezegeni Jüpiter’le yapacağı, olumlu üçgen açı şans getirecek. Daha dini, uhrevi konularla ilgilenebilirsiniz. Duygusal krizleri aşmak için olayların olumlu yönlerini görebilirsiniz. Sıkıntı duyduğunuz konulara kolayca çözüm sağlamanız sayesinde hafifleyeceksiniz. Şansı yakalamak için duygularınıza güvenebilirsiniz.

14 Ağustos 2013 Çarşamba
İlişkilerinizi geliştirmek için inatlaşmaktan kaçınmak yerinde olacak. Tutkulara esir olmak yerine, kontrol etmeyi başaracaksınız.

Günlük hayatta hem Ay’ın hangi burçta olduğu, hem de Güneş’le yaptığı açısal bağlantı çok önemlidir. Bayramda doğan Yeniay bugün ilkdördün fazına geçecek. Bayramda başlayan konular, bu birkaç gün içinde daha net gelişim gösterecek. 21 Ağustos’ta gerçekleşecek Dolunay civarında sert etkilere maruz kalmamak için bugünleri iyi değerlendirebilirsiniz. Her konuda gelen eleştiriyi bu gözle düşünmeniz yararlı olabilir. Özellikle baba, eş, patron, yönetici gibi otorite figürlerinin sözlerini ciddiye almanız yararlı olabilir. Gün içinde inatlaşmaktan uzak durmanızı tavsiye ederim.

Ay’ın duygusallığın, hassasiyetin burcu Akrep’te yoluna devam etmesi işinizi güçlendirse de, yine duygusallığınızı kullanarak rekabetten kaçınmanın yollarını bulabilirsiniz. Geçmişin izlerinden, takıntılarınızdan kurtulmak için bilinçli olabilirsiniz. Özellikle ikili ilişkilerinizde daha yumuşak olmaya özen gösterebilirsiniz. Tepkilerinizi kontrol ettiğinizde kazanan siz olacaksınız, hiç kuşkum yok.

Akşam saatlerinde Ay’ın aşk gezegeni Venüs’le yaptığı dost altmışlık açı bunu vaat etmekte. İlişkilerinizi, kendinizi sorgulamadan yaklaşmanız bu etkiyi güçlendirecek. Detaycı olmamalı, yapıcı hareket etmeli, aşkı yakalamalısınız.

15 Ağustos 2013 Perşembe
Değişik fikirlere açık, kendinizi geliştirebileceğiniz bir gün sizi bekliyor. Daha yaratıcı, üretken ve cesaretli olabilirsiniz. Gelişime açık olduğunuzu bilmelisiniz.

Sabah erken saatlerden itibaren Ay, iyimser, çoşkulu Yay burcuna geçecek. Yaklaşık 2,5 gün boyunca, Güneş’le kuracağı güzel bağlantılı ile yeni girişimler için güçlendirici etki verecek. Yabancılar, dış ülkeler, hukuksal konular, yüksek eğitim, kişisel gelişim, manevi alanlarda hızlı gelişmeler elde etmek mümkün.

Bugün gerçekleşecek iletişim gezegeni Merkür ile sürprizlerin gezegeni Uranüs arasındaki uyumlu üçgen açı, haftaya damgasını vuracak. Etkisini hafta başından beri yaşamanız olası. Yaratıcı fikir üretmek, farklı bir bakış açısı geliştirmek, iletişim konusunda sıra dışı değişiklikler yapmak için uygun şartlar olacak. Alışılmışın dışına çıkmak, bakış açısını yenilemek için bu fırsatı kaçırmayın.

İlham gezegeni Neptün’ün etkisi, daha derin sezgilerin ortaya çıkmasına yarayacak. Ancak rasyonel kararlar almak gerektiğinde gerçekçilikten uzaklaşmamalısınız. Böylece hayalleri abartmadan, yanılgıya sebep olmadan kullanabilirsiniz.

Akşam saatlerinde Uranüs’ün Ay’a yaptığı üçgen açıyla, fırsatların kapıya dayandığını görebilirsiniz. İyimserliğinizi kaybetmeden, cesaretli adımlar atabilir, aradığınız değişimi yakalayabilirsiniz. Yeni adımlar atmak, projelere başlamak için senenin güzel günlerinden geçiyorsunuz. Yarından itibaren daha girişken davranabilirsiniz.

16 Ağustos 2013 Cuma
Gelişime açık güzel bir yaz günü sizleri bekliyor. Karşınıza çıkan fırsatları yaratıcı bir şekilde değerlendirmelisiniz.

Yay burcunun verdiği güzel enerji, onu sizlere yansıtan Ay’ın ışığıyla gün boyu etkili olacak. Kendinizi göstermek veya geliştirmek isteyebilirsiniz. Her zamankinden daha iyimser, hevesli olabilirsiniz. Yeni şeyler keşfetmek, farklı alanlar açılmak için istekli olacaksınız. Daha uhrevi, felsefik, evrensel düşünebilirsiniz. Ateş burcu Aslan’da ilerleyen Güneş’le, yine ateş burcu olan Yay’da ilerleyen Ay’ın birbirine yaptığı güzel üçgen açı içinizdeki coşkuyu artıracaktır.

Türkiye saatiyle, akşam 20:13’den cumartesi sabah 06:25’e kadar Ay boşlukta kalacağı için, girişimlerinizin anlam kazanması için elinizi çabuk tutabilirsiniz. Gün boyu daha hızlı ilerlerken, Ay’ın boşluğa düşmesiyle, motivasyonunuzun azaldığını hissedebilirsiniz. Bu saatleri içinize dönmek, manevi yönünüze ağırlık vermek için kullanabilirsiniz. Özellikle dini, uhrevi konulara yakınlık duyabilir, hayatın daha ilahi boyutlarına yönelebilirsiniz.
Günün güzel bir etkisi de aşk gezegeni Venüs’ün yöneticisi olduğu Terazi burcuna girmesi. Yaklaşık son 40 gündür yaşadığınız ilişki sorunları varsa, 11 Eylül’e kadar şanslı olacaksınız. Güzellik, estetik algınız artacak, doğal olarak başkalarının dikkatini çekebileceksiniz. İlişkinizi güçlendirebilirsiniz. Eğer yalnızsanız, bu süreçte aşka daha yakın olduğunuzu bilmelisiniz. Yanı sıra güzelleşmek isteyenler bu tarihlere özel önem vermeli. Daha feminen, hoş, cazibeli olabilirsiniz.

17 Ağustos 2013 Cumartesi
Hafta sonu tatili yerine işe yönelik adımlar atmak yararlı olacak. Kararlı olabilir, sorunları çözmek için pratik davranabilirsiniz.

Günün ilk saatlerinden itibaren Ay Oğlak burcuna geçiyor. Hafta sonunu tatil yapmak yerine, organize olmanız gereken işleri planlamaktan yana kullanabilirsiniz. Kararlı davranacak, hedefe yönelik adımlar atabileceksiniz. Son günlerin canlılığı yerini konsantrasyona bırakacak. Endişeden uzak durmaya özen göstererek daha pratik davranabilirsiniz.

Ay’ın ilk açısı, Terazi burcunda asalet kazanan aşk gezegeni Venüs’e olacağı için, yöneleceğiniz projeler değer kazanacak. İlişkilerinizden destek alıp daha rahat ilerleyebilirsiniz. Sonrasında ilham veren Neptün ve sorumluluk gezegeni Satürn destekleyecek. Günün son açısı, konsantrasyonunuzu güçlendirmek, sonuç elde etmek için başarı sağlayacağınız dönüştürücü Pluto’ya olacak.

Yılın bu günlerini iyi değerlendirmeniz uzun vadede yararlı olacak. Zor bir dönemden geçtiğimiz bu süreçte, krizleri fırsata çevirmek için sorunları büyütmeden uzlaşı sağlayıp, çözüme ulaşabilirsiniz. Özellikle öncü burçlar olan Teraziler, Oğlaklar, Koçlar ve Yengeçler ya da yükselenleri bu burçlardan olanlar günü daha verimli değerlendirmeli. Hayatın önlerine getirdiği değişiklikleri kalıplardan kurtulmak için bir fırsat bilmeliler.


18 Ağustos 2013 Pazar
Ay’ın kararlı Oğlak burcundan geçmesi Pazar tatilini iş çalışmasına dönüştürebilir. Hedeflerinize varmak için bunu bir fırsat olarak görebilirsiniz.

Ay’ın ilk açısı, bereket gezegeni Jüpiter’le olacak ve şansı, fırsatı size taşıyacak. Ancak hızlı hareket etmeli, rehavete kapılmamalısınız. Küçük girişimlerden büyük sonuçlar elde etmek için hedefe daha iyi konsantre olabilirsiniz. Ancak güzel tatil gününü de kabusa çevirmeyin. Endişelerden uzak durmak için olayları değerlendirirken aşırı gerçekçi olmamalısınız. Önemli dönüşüm zamanlarından geçtiğinizi bilmeli, olayları sadece sizin başınıza geliyor gibi algılamamalısınız. Kişisel değil, toplumsal bir dönüşüm sürecinden, hep birlikte geçmekteyiz.

Öğlen saatlerinde beklenmedik olayların gezegeni Uranüs etkili olacak. Sıra dışı tepkiler vermenize sebep olacak olaylar oluşabilir. Bu olaylara hazırlıklı olup, belki olduğunuzdan daha yumuşak yaklaşabilirsiniz. Sert tepkiler vermeniz olayları daha da çıkmaza sokabilir. Empati yeteneğinizi kullanmanız sayesinde kalıcı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Zira günün son açısı savaş gezegeni Mars’la olacak. Üstelik Mars rahat etmediği Yengeç burcunda olduğu için normalden daha agresif sonuçlar doğabilir. Tepkilerinizi, öfkenizi kontrol etmek zorlaşabilir. Ay’ın bu etkisi uzun sürecek. Zira Pazar 21:25 ile Pazartesi 07:06 saatleri arasında, Ay boşlukta kalacağından daha dikkatli olmanız iyi olur. Eskilerin değişiyle, öfkeyle kalkan zararlı oturabilir. Dikkatli olmanızı dilerim.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER