12.06.2017

12-18 Haziran 2017 Haftanın astrolojik yorumu

Bu hafta bazı engellerle mücadele etmek zorunda kalabilir, özgür hissetmeyebiliriz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in bu haftayı yorumluyor.

12 Haziran Pazartesi:

12-18 Haziran 2017 Haftanın astrolojik yorumu
Haftaya başlarken hayatı daha fazla ciddiye alma eğilimi hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz.  Haftanın ilk günü zorlayıcı sembollerle geliyor. Sabahın erken saatlerinden itibaren duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Gününü geri kalanında ise ani olaylar, sürprizler ve şoklarla artabilecek gerginliklere karşı çok esnek olmamız gerekebilir. Saat 21.46’dan sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacaktır. Neyse ki gece yarısına doğru aldığımız desteklerle sorunlarımızı çözebiliriz.

13 Haziran Salı:
Saat 02.44’te başlayacak 2,5 günlük sürece göre otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Gün boyunca kendi ihtiyaçlarımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmak zorlayıcı gelebilir. Keyiflere zaman ayırmak için çaba harcamamız gerekebilir. Bugün kendimizi doğru ifade etmek, anlaşıldığımızı hissetmek, zihinsel olarak gelişmemizi sağlayacak çalışmalar içinde olmak veya seyahatler planlamak için de son derece uygun bir gün olabilir. Pozitif ve yaratıcı düşünceler, ilginç fikirler, sıra dışı eğitimler ufkumuzu açabilir. Keyifle değerlendirmenizi dilerim!

14 Haziran Çarşamba:
Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz.  Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabahın erken saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Bu saatlerde fikirlerimize destek bulmak ve duygularımızı ifade etmek de kolay olabilir. Gece yarısına doğru özgüvenimiz daha da yükselebilir ve hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebiliriz. Bugün zihinsel olarak karmaşa ve belirsizlik hissedebilir, geçmişe takılıp kalarak geleceğe yönelik karar vermekte zorlanabiliriz. Dikkat gerektiren işleri, anlaşma ve sözleşmeleri bugüne bırakmamanızı tavsiye ederim. Bugün gökyüzünde çok ender oluşan bir başka sembolizm ise yaratıcılığımızı kullanmanın bizi hedeflerimize kolayca taşıyabileceğine işaret ediyor. Keyifle değerlendirmenizi dilerim!

15 Haziran Perşembe:
Bugün günün ilk yarısında da otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz.  Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun saatler olabilir. Saat 08.40’dan 13.17’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu aralıkta önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacaktır. Saat 13.17’de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselebilir.  Bugün oluşacak önemli bir sembolizme göre bazı engellerle mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Özellikle otorite figürleriyle yüzleşmek, özgür hissetmekte zorlanmak, fazlasıyla sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Bütün bunların aslında sizi durduran korkularınızın neler olduğuna dikkatle bakmak ve yüzleşmeler yaşamak için iyi bir fırsat olduğunu fark etmenizi dilerim. Bol şans!

16 Haziran Cuma:
Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Üstelik sabah saatlerinde kendimizi ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu hissedebiliriz. Ancak öğleden sonra saatlerinde belirsizlik ve karmaşanın yüksek olacağını, bu yüzden önemli kararlar vermemek gerekeceğini söylemeliyim. Öte yandan sanatsal ve ruhsal çalışmalar için çok uygun saatler olabilir. Gece yarısına doğru aldığımız destekler kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Bugün ruhsallık ve ilham gücünü sembolize eden gezegen 22 Kasım’a kadar sürecek geri hareketine başlayarak bu konularda yaşanacak deneyimlerin çok daha derin olacağını ve çok daha yoğun şekilde içselleştirileceğini sembolize ediyor.

17 Haziran Cumartesi:
Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Ancak sabah saatlerinde bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Öğle saatlerinde ise Sondördün’e doğru gidiyor olmanın verdiği gerginliği hissedebiliriz. Saat 14.33’ten 20.54’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu aralıkta önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacaktır. Bu saatlerde endişelerimizle yüzleşebilir, şifa çalışmaları yapabiliriz. Saat 20.54’te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz.

18 Haziran Pazar:
Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Günün ilk yarısında gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabileceğinden bu saatlerde sakin kalmak çok önemli olabilir. Akşama doğru ise aşırıya kaçan duygularımız dengemizi zorlayabilir. Bu saatlerde başta aşırı yeme içme ve alışveriş yapma eğilimi olmak üzere tüm konularda abartıya kaçmamaya dikkat etmemiz gerekebilir. Bugün her ne kadar yaratıcı grup çalışmaları ve ilginç tesadüfler için uygun bir gün olsa da, zihinsel olarak zorlanabileceğimizi gösteren bir sembol de gerçekleşecek. Buna göre biraz karamsar olabilir, çözüm üretmekte zorlanabiliriz. Fikirlerimize yeterince önem verilmediğini ve kendimizi yeterince İfade edemediğimizi hissedebiliriz. Bugün tartışmalarla sorunları çözmeye çalışmamalı, sözleşme ve ciddi kararlar için başka bir günü tercih etmeliyiz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER