12.03.2018

12-18 Mart 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya hayatı ciddiye alma eğilimiyle, sorumluluklarımızı önemseyerek ve geleceğe yönelik adımlar atma isteğiyle başlıyoruz. Devamı Pudra.com'da.

12 Mart 2018 Pazartesi:

12-18 Mart 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya hayatı ciddiye almak eğilimiyle, sorumluluklarımızı önemseyerek ve geleceğe yönelik adımlar atmak isteyerek başlıyoruz. Sabah saatlerinde bizi duygusal olarak zorlayacak olaylarla yüzleşmemiz gerekebilir. Neyse ki sonrasında bulduğumuz desteklerle hayatımızdan memnun olduğumuzu hissetmeye başlayabiliriz.  Öğleye doğru kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissetmeye başlayabilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Fakat öğleden sonra saatlerinde ani ve beklenmedik olayların getirebileceği gerginliğe karşı esnek olmamız gerekebilir. Kısacası pazartesi günü duygularımız biraz inişli çıkışlı olabilir. Saat 18.36'dan sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, günün geri kalanında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmektense elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Bu sırada şifa çalışmaları yapmamız faydalı olabilir.

13 Mart 2018 Salı:
Saat 01.44'te başlayacak 2,5 günlük süreçte otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Gün boyunca oldukça ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu hissedebiliriz. Sanat ya da romantizm dolu saatler yaşayabiliriz. Akşam saatlerinde de kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek çok kolay olabilir.

Salı günü, gün boyunca yeni deneyimler, fırsatlar ve açılımlardan yana son derece şanslı olabileceğimizi, ufkumuzu açacak yeni eğitimler, seyahatler ve ruhsal çalışmalara katılmak için de son derece uygun bir gün olacağını söyleyebiliriz. Ancak konu ilişkiler ve finansal konulara gelince bu kadar rahat olamayabiliriz. Bu konularda engellenmiş hissedebilir, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilir, önemli bir sınavdan geçebilir, hatta baskı ve zorlukların sonucunda bazı ilişki ya da ortaklıkları bitirmeye karar verebiliriz. Özellikle kadınlar için daha zorlayıcı olabilecek bu sembolizm söz konusuyken uzlaşmak ve anlaşmak için koşulları zorlamak yerine biraz beklemede kalmak daha uygun olacaktır.

14 Mart 2018 Çarşamba:
Hafta ortasında otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Gün boyunca ara ara yükselebilecek abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimlerine dikkat etmemiz gerekebilir. Dengeli olmanın önem taşıyacağı çarşamba günü ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere veya seyahatlere ilgi gösterebiliriz. Bugün ayrıca gökyüzünde rekabet ve mücadele temalarını tetikleyebilecek önemli bir sembolizm var. Bu etkiyi dışarıyla savaşmak yerine içimizde değerlendirdiğimizde hayatımızda önemli dönüşümler gerçekleştirecek gücü bulmamız mümkün olabilir. Ancak bunun için yaşayacağımız deneyimlere farkındalıkla yaklaşmamız ve en büyük endişelerimizle yüzleşerek şifalanmaya açık olmamız gerekecektir. Bol şans!

15 Mart 2018 Perşembe:
Perşembe günü otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Gün boyunca bulduğumuz desteklerle motivasyonumuz ve enerjimiz yükselebilir, hedeflerimize doğru kolayca harekete geçebiliriz.  Ancak saat 10.33'ten 13.11'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmektense elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 13.11'de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselmeye başlayabilir. Bugün kalıcı planlar yapmak ve geleceğe yönelik konuşmalar yapmak isteyebiliriz. Gün boyunca kendimizi rahat şekilde ifade edebilmemiz ve keyifli sohbetler içinde bulunmamız da çok kolay olabilir. Öte yandan unutmamalıyız ki ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu da sembolize ediyor.

16 Mart 2018 Cuma:
Haftanın son günü ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükseliyor. Sabah saatlerinde başta iş hayatımızda olmak üzere güvende olduğumuzu hissettirecek destekler bulabiliriz. Günün geri kalanında ise sezgilerimiz ve ilham gücümüz yüksek olabilir ancak hesap ve dikkat gerektiren işlerde çok daha fazla zorlanabiliriz çünkü belirsizlik ve karmaşa getiren koşullarla karşılaşabiliriz. Üstelik unutmamalıyız ki ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu da sembolize ediyor.

17 Mart 2018 Cumartesi:
Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız oldukça yüksek olabilir. Sabah saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Saat 16.11'de yeni ay gerçekleşecek. Bildiğimiz gibi her yeni ay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarında girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu getiren taptaze bir enerjidir. Balık burcu yeni ayı ise ruhsal açılımların, aşkın duygu ve algıların, ilahı aşkın, akışın, teslimiyetin, merhametin, birlik duygusunun zamanıdır ve sınırları ortadan kaldırır. Bu sırada bazı konular kaos içinde olabilir.

Günün geri kalanında endişe, gerginlik ve rekabet temaları oldukça yüksek olabilir. Anlık öfkelere, tartışmalara kapılmamak için kendimizi sakin ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz. Saat 21.56’da başlayacak yeni döngüye göre ise enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Bugün ilişkilerde kadersel karşılaşmalar ve buluşmalar söz konusu olabilir. Bugün ayrıca savaş gezegeni konum değiştiriyor ve 16 Mayıs’a kadar hepimizin işiyle ilgili daha fazla mücadeleci olabileceğimizi, hedeflerimize yürümek için daha fazla ve daha derli toplu şekilde çaba sarf edebileceğimizi ve dolayısıyla başarıya ulaşma şansımızın çok daha fazla olacağını sembolize ediyor.

18 Mart 2018 Pazar:
Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Ancak günün ilk yarısında bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Günün ikinci yarısında gelişen olayların ve tesadüflerin de bizi hedeflerimize doğru götürdüğünü fark edebilir, böylece doğru yolda olduğumuzu hissedebiliriz. Gece yarısına doğru çok daha ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu hissedebilir, sanat ya da romantizm dolu saatler yaşayabiliriz.

İyi haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER