12.02.2018

12-18 Şubat 2018 haftası astrolojik ipuçları

Cuma gününün ilk dakikalarında gerçekleşecek olan Güneş tutulması haftaya damgasını vuracak. Pazar günü ise Balık burcu zamanı başlıyor.

12 Şubat 2018 Pazartesi:

12-18 Şubat 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya hayatı ciddiye almak eğilimiyle, sorumluluklarımızı önemseyerek ve geleceğe yönelik adımlar atmak isteyerek başlıyoruz. Sabah saatlerinde ilham gücümüz, merhametimiz, romantizm eğilimimiz ve sezgilerimiz son derece yüksek olabilir. Üstelik bütün bu özelliklerimizi işimizde rahatça kullanabiliriz. Günün geri kalanında ise bizi duygusal olarak zorlayacak olaylarla yüzleşmemiz gerekebilir. Böylece hayatımızdan neleri çıkarmamız gerektiğini anlamamız mümkün olabilir. 

13 Şubat 2018 Salı:

Bugüne de hayatı oldukça ciddiye alma ihtiyacı duyarak, sorumluluklarımızı önemseyerek ve geleceğe yönelik adımlar atmak isteyerek başlıyoruz. Sabah saatlerinde ani ve beklenmedik olayların getirebileceği gerginliğe karşı esnek olmamız gerekebilir.  

Saat 08.44'ten 18.11'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmektense elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Bu sırada şifa çalışmaları yapabiliriz. 

Saat 18.11'de başlayacak 2,5 günlük süreçte otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Öte yandan unutmamalıyız ki ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.

14 Şubat 2018 Çarşamba:

Çarşmba günü otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün. Gün boyunca bulduğumuz desteklerle motivasyonumuz ve enerjimiz yükselebilir, hedeflerimize yönelik harekete geçebiliriz.  Öte yandan akşam saatlerinde geçmişi sorgulamamızı gerektirecek olaylarla karşılaşabiliriz. 

Bugün açık zihinli olmamızı ve kendimizi inançlara açmamızı sağlayacak yeni bilgiler alabiliriz. Abartılı konuşmalar, düşünmeden verilen sözler, aşırı iyimserlik gibi risklere rağmen keyifli sohbetlerin de söz konusu olabileceği çarşamba günü ufkumuz genişleyecek. Bugün ilginç tesadüfler ve mutlu karşılaşmalar yaşayabilir, yaratıcı grup çalışmaları ve keyifli sohbetler için dostlarımızdan destek alabiliriz. Öte yandan unutmamalıyız ki ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.

15 Şubat 2018 Perşembe:

Perşembe otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Günün ilk yarısında kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissetmeye başlayabilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Akşama doğru ise sosyalleşebilir ve fikirlerimizi rahatlıkla ifade edebiliriz. Öte yandan unutmamalıyız ki ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu da sembolize ediyor. Yine de akşam saatlerinde Güneş Tutulması’na doğru gidiyor olmanın heyecanını hissetmeye başlayabiliriz.

16 Şubat 2018 Cuma:

Saat 00.05’te yeniay ve ona eşlik eden bir Güneş tutulması gerçekleşecek. Bildiğimiz gibi her yeni ay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarında girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu getiren taptaze bir enerjidir.

Kova burcunda gerçekleşen yeni ay bireysel farklılıklarımızı daha iyi hissetmemiz ve bunları dışa vurabilecek ortamları yaratabilmemiz için önemli fırsatlar getirir. Neye ve kime hayır demek istiyoruz? Sürüden bizi ayıranın hangi özelliklerimiz olduğunu hissediyoruz? İşte şimdi bunları tespit etme ve özgün özelliklerimizi gerçekleştirme zamanı.

Bu yeni ayın ekip çalışmalarının gücünün yükselmesiyle hümanist tarafımız ön plana çıkabilir ve ideallerimizin peşinde koşabiliriz. Güneş tutulması tüm bu temaların daha da güçlü hissedilmesinde ve mutlaka bu konularla ilgili çok kadersel olayların patlak vermesinde tetikleyici olacaktır. Her tutulmanın taşıyabileceği etki hangi tutulma serisine ait olduğuyla anlaşılır ve 1 Güney Saros serisine ait tutulmalar zihinsel kapasitemizi hızlandıran, hevesli girişimlerle büyümemizi destekleyen tutulmalardır.  Daha önce 5 Şubat 2000 ve 25 Ocak 1982 tarihlerinde aynı seri tutulmalar gerçekleşmişti. Acaba bu dönemlerde ani şekilde oluşan, özellikle eğitim ya da seyahatleri de işin içine katarak sizi büyüten ne gibi gelişmeler yaşamıştınız? Belki de yine benzer temalarda fikirlerinizi hayata geçirme ve hızlanma zamanı gelmiştir.

Bu tutulma hem kısmi bir tutulma olduğundan hem ülkemizi direkt etki alanına almadığından hem de süresi çok uzun olmadığından çok güçlü şekilde hissedilmeyebilir ve etkisi sadece birkaç ay daha sürebilir. Bu yüzden sizi geliştirecek yeni ve yaratıcı fikirleriniz olduğunu düşünüyorsanız, bir an önce harekete geçmenizde fayda olabilir. Cuma günü saat 05.41'de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselmeye başlayabilir. Gün boyunca başta iş hayatımızda olmak üzere güvende olduğumuzu hissettirecek destekler bulabiliriz. Akşama doğru ise çok daha ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu hissedebiliriz. Sanat ya da romantizm dolu saatler yaşayabiliriz. Keyfini çıkarın!

17 Şubat 2018 2018 Cumartesi:

Cumartesi günü ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız oldukça yüksek olacaktır. Sabah saatlerinde hem gerginliği yükselten, hem de belirsizlik ve karmaşa getiren koşullarla karşılaşabiliriz. Anlık öfkelere, tartışmalara kapılmamak için kendimizi sakin ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz. Neyse ki günün geri kalanında bulacağımız destekler kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Bugün hayatta gitmek istediğimiz yönü sorgulayabileceğimiz ve belirli bir hedefe odaklanmakta zorlanabileceğimiz, ancak ilham gücümüzün yüksek olacağı bir gün olabilir. Ancak egoya hizmet eden sözler sonradan pişmanlık verici olabileceğinden sözlerimize çok özen göstermeliyiz.

18 Şubat 2018 Pazar:

Günün ilk yarısında ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız oldukça yüksek olabilir fakat saat 01.14'ten 15.04'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olabilir. 

Saat 15.04'te başlayacak yeni döngüye göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Bugün ayrıca iletişim ve eğitim sembolü de 6 Mart'a kadar kalacağı yeni konuma geliyor. Bu tarihe kadar sezgilerimiz ve ilham gücümüz yüksek olabilir ancak hesap ve dikkat gerektiren işlerde çok daha fazla zorlanabiliriz. Bugün ayrıca saat 14.31'de Balık burcu zamanı başlayacak ve böylece ruhsallık, sezgisellik, ilham gücü ve akışta olabilmek açısından muhteşem zamanlar da başlamış olacak. 20 Mart'a kadar ruhsal çalışmalar ve ilham gücü gerektiren her türlü konuda eserler ortaya koymak, dans, müzik, yoga veya su sporları gibi aktiviteleri hayatınıza katmak için de çok uygun zamanlar olacak.

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER