13.08.2018

13-19 Ağustos 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek öncelikleriyle başlıyoruz.

13 Ağustos Pazartesi:

13-19 Ağustos 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek öncelikleriyle başlıyoruz. Ancak sabah saatlerinde belirsizlik ve karmaşa yüksek olabileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Öğle saatlerinde aradığımız desteği bulmamız daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Günün geri kalanında ise gökyüzü daha sakince olabilir.

Bugün savaş gezegeni Mars, konum değiştiriyor ve 11 Eylül’e kadar hepimizin işiyle ilgili daha fazla mücadeleci olabileceğimizi, hedeflerimize yürümek için daha fazla ve daha derli toplu şekilde çaba sarf edebileceğimizi ve dolayısıyla başarıya ulaşma şansımızın çok daha fazla olacağını sembolize ediyor. Fakat unutmamalıyız ki savaş gezegeni şu an geri durumda ve bu yüzden de aslında tüm bu hırsı ve enerjiyi geçmişte yarım kalan konuları tamamlamaya odaklamamız gerekebilir.

Mars daha önce 17 Mart-16 Mayıs arasında bu konumdaydı. Belki de bu tarihler arası girişimde bulunmayı düşündüğünüz ve yarım kalan işlerinizi tamamlama zamanı gelmiş olabilir. Bol şans!

14 Ağustos Salı:
Saat 07.56’da başlayacak yeni sürece göre önümüzdeki 2,5 gün ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Ancak günün ilk yarısında endişelerimizle yüzleşerek duygusal olarak zorlanabilir, engellerle uğraşmamız gerektiğini hissedebiliriz. Neyse ki öğle saatlerinde hedeflerimize yönelik adım atmaya başlayabiliriz. Akşama doğru ise çok daha ılımlı, uyumlu, huzurlu ve neşeli olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Keyfini çıkarın!

15 Ağustos Çarşamba:
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Ancak akşamüstü saatlerine kadar duygusal olarak zorlanabiliriz ve bazı şeylerin değişmesi gerektiğini hissedebiliriz. Neyse ki akşam saatlerinde özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnuniyet duymaya başlayabiliriz.

16 Ağustos Perşembe:
Perşembe günü de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Fakat sabahın erken saatlerinde gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz. Üstelik saat 10.57 ile 11.54 arasında gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından bu arada önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

Perşembe günü duygusal yoğunluğumuz yüksek olacak

Saat 11.54’te başlayacak yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olmaya başlayacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Öğleden sonra saatlerine kadar ani gelişmeler bizi zorlasa da sonrasında bulduğumuz desteklerle sağlamda ve güvende durduğumuzu hissedebiliriz. Fakat akşam saatlerinde tekrar zorlanmalar söz konusu olabilir. Yaşayabileceğimiz tesadüflerle geçmişi fazlayla sorgulamaya başlayabilir, ancak gereken yüzleşmeleri yaşayarak dikkatimizi geleceğe yöneltmeye başlayabiliriz. Kolay gelsin!

17 Ağustos Cuma:
Haftanın son iş gününde duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz.  Sabah saatlerinde mantığımızla duygularımızı dengelemekte ve kendimizi ifade etmekte zorlanabiliriz. Neyse ki sonrasında kendimizi canlı, şanslı ve iyimser hissetmeye başlayabilir, ilham gücümüzün ve sezgilerimizin yükseldiğini fark edebiliriz. Akşam saatlerinde ise bulduğumuz destekler sayesinde çok daha güçlendiğimizi hissedebiliriz.

18 Ağustos Cumartesi:
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz.

Sabah saatlerinde İlkdördün’ün getireceği gerginliği hissedebilir ve hedeflerimize çok daha yoğun şekilde odaklanabiliriz. Günün büyük çoğunluğunda bulduğumuz desteklerle hedeflerimize kolayca adım atabilir, kendimizi enerjik ve güçlü hissedebiliriz. Ancak saat 18.08’den 19.44’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından bu arada önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

Saat 19.44’te başlayacak yeni sürece göre kendimizi çok daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Akşam saatlerinde şifa çalışmaları yapabiliriz. Öte yandan bugün anlaşıldığımızı hissetmek, fikirlerimize destek bulmak ve keyifli sohbetlerin tadını çıkarmak için fırsatlarla dolu bir gün olabilir.

19 Ağustos Pazar:
Haftanın son gününde kendimizi canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Gün boyunca mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek çok kolay olabilir. Akşam saatlerinde ise oldukça ılımlı, uyumlu, huzurlu ve neşeli olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir.

Mars retrosu nihayet sonlanıyor!

Bugün 26 Temmuz tarihinden beri geri harekette olan iletişim ve bilgi sembolü Merkür saat 07.24’te düzenli hareketine dönecek. Böylece 26 Temmuz’dan beri hayatımızda aksayan, ertelenen, sürekli yeniden düzenlenen neler varsa artık toparlayarak geleceğe yönelik adımlara dönüştürmemiz mümkün olabilir. Bugün ayrıca ruhsallığı sembolize eden iki gezegen birbiriyle uyumlu bir etkileşimde olacağından inançlarla ilgili konularda doğal bir akış, derinleşme ve genişleme hissedebilirsiniz. Manevi yanınızın, sezgilerinizin ve rüyalarınızın bu dönemde nasıl ön plana çıktığını ve nasıl yükseldiğinizi fark edebilirsiniz. Keyfini çıkarın!

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER