@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.10.2014

13-19 Ekim haftasının astrolojik yorumu

Duygusal yoğunluğun yaşanacağı bir hafta bizi bekliyor. Hafta sonu işlerinizi toparlamak, temizlik yapmak, evinizi yeniden düzenlemek için çok uygun. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumu Pudra.com'da.

13 Ekim Pazartesi

13-19 Ekim haftasının astrolojik yorumu
Haftaya hızlı bir tempo ile başlıyoruz. Bu süreçte zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Bu sırada iletişim gezegeni Merkür’ün halen geri harekette olduğunu unutmamalıyız. Gece yarısından itibaren rahat, inançlı, iyimser ve neşeli olabilir, kendimizi son derece şanslı hissedebiliriz ve sabahın erken saatlerinde de oldukça özgüvenli olabiliriz. Ancak sonrasında devreye daha fazla rekabet ve bizi fiziksel veya duygusal olarak zorlayabilecek koşullar girebilir. Akşama doğru tekrar rahatlayarak kendimizi ifade edebilme, anlaşma ve sosyalleşme şansları elde edebiliriz ama yine de günün büyük bölümü gergin geçebilir. Mümkün olduğunca huzursuz ortamlardan, çatışmalardan ve tartışmalardan uzak durmak fayda olacak. Saat 20:59’dan sonra gökyüzünde önemli bir sembolizm bulunmadığından, kritik önem taşıyan adımlar atmamanızı tavsiye ederim. Bunun yerine yanıtlamanız gereken mail ve telefonlara dönebilir veya uzun zamandır sohbet etmediğiniz kişileri arayabilirsiniz.

14 Ekim Salı
Saat 02:31’de başlayan 2,5 günlük yeni süreçle birlikte duygusal yoğunluğumuz da artıyor. Bu süreçte kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. Öğle saatlerine doğru empati ve ilham gücümüz de giderek yükselebilir. Ancak saatler ilerledikçe bazı korkularımızla yüzleşme zorunluluğu duygusal baskı yaratabilir. Salı gününün ikinci yarısında koşulları ve kendimizi fazla zorlamayarak sakin ortamlarda bulunmamızda fayda olacak. Bugün iki şans sembolünün birbirini destekler konumda olması pek çok fırsatın ortaya çıkabileceği, bolluk ve bereket duygusunun yükselebileceği, özellikle de ilişkiler, keyif, sanat ve aşktan yana şanslı olabileceğimiz bir güne işaret ediyor.

15 Ekim Çarşamba
Bugün de kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olsa da sabahın erken saatlerinde ani olaylara, ani tepkilere ve yüksek gerginliğe karşı farkındalığımız çok yüksek olmalı. Öğleden sonra olayların çok kadersel geliştiğini hissedebilir, kendi isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanabiliriz. Akşam saatleri de bazı çelişkili duygularla geçebilir. Önce kendimizden emin ve güvenli hissederken ardından Sondördün’ün de gergin etkisiyle hırslarımızın yükseldiğini ve bizi sıkıştırdığını hissedebiliriz. Bugün ilişkilerle ilgili son derece kadersel karşılaşma, buluşma ve anlaşmalar söz konusu olabilir, yüksek enerjimizi amaçlarımıza ulaşmak ve hedeflerimize ilerlemek için en iyi şekilde kullanabilir ve gereken destekleri de kolayca bulabiliriz.

16 Ekim Perşembe
Saat 02:27’den 13:30’a kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmadığından bu saatler arasında geleceğe yönelik somut bir adım atmamakta ve elimizdeki işleri tamamlamakta fayda var. Saat 13:30’da başlayan 2,5 günlük yeni döngüye göre kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bugünlerde önceliklerimiz olabilir. Bilgi ve iletişim konuları da bugün son derece önemli hale gelebilir ancak kişisel hırslar doğru bilgiye ulaşmayı zora sokabilir.

17 Ekim Cuma
Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklarla zaman geçirmek isteyebiliriz. Gün boyunca yaratıcılığımız ve sıra dışı işler yapabilme gücümüz çok yüksek olabilir ve dostlarımızla güzel sohbetler içinde bulunmak veya toplum için bir takım çalışmalar yapmak isteyebiliriz. Bugün iletişim gezegeni Merkür çok olumlu semboller içinde bulunuyor. Her ne kadar geri harekette bulunsa ve bize yeni bir proje yerine elimizdekileri düzenlememiz gerektiği mesajını verse de, Merkür bugün kendimizi güçlü şekilde ifade edebilmemiz, ikna edici olabilmemiz, uzlaşı sağlamamız, keyifli sohbetler içinde bulunmamız yönünde çok uygun koşullar sunuyor, değerlendirmenizi dilerim.

18 Ekim Cumartesi
Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek istiyoruz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklarla zaman geçirmek isteyebiliriz. Gece yarısından itibaren daha da fazla rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Sabahın erken saatlerinde ayrıca kendimizi rahatça ifade edebildiğimizi, duygularımızı dile dökebildiğimizi de fark edebiliriz. Öğleye doğru bir süre bazı sorunlarla ve engellerle yüzleşmemiz gerekebilir ve duygusal olarak zorlanabiliriz. Ancak biraz sabırla öğle saatlerine ulaştığımızda keyfimiz tekrar yerine gelebilir. Bu saatlerden itibaren hem sosyalleşmek, hem kendimizi enerjik hissetmek, özellikle de ilişkilerimizi daha da coşkulu hale getirmek için fırsatları değerlendirebiliriz. Öğleden sonra saatlerinde de özgüvenli, rahat ve hayatımızdan memnun hissetmek çok kolay olacak. Saat 16:10 sonrasına önemli bir işinizi bırakmamak tavsiyesiyle Cumartesi günü öğleden sonra saatlerini en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

19 Ekim Pazar
Bugün saat 02:08’de 2,5 günlük yeni süreç başlıyor ve buna göre tekrar işlere odaklanmanın zamanı başlıyor. İşlerinizi toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmaları gibi işler için en uygun zamanlar olduğunu söylemeliyim. Ancak sabah saatlerinde odaklanmayı sağlamakta zorlanabiliriz çünkü belirsizlik, kararsızlık ve karmaşalar daha fazla ön plana geçebilir. Yine de ilham gücü gerektiren işlerle ilgilenmek için daha uygun saatler olduğunu söylemeliyim. Akşama doğru kendimizi daha güçlü hissetmeye başlayabilir, başarılı hissetmenin verdiği duygusal doyumu yaşayabiliriz. Bugün yaşayacağınız tanışmalar, buluşmalar veya karşılaşmalara dikkatle bakarsanız her şeyin ne kadar kadersel geliştiğini ve ne kadar şanslı olduğunuzu fark edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER