@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.05.2013

13 -19 Mayıs 2013 haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta kendimizi maddi manevi güvencede hissetmek ve sevdiklerimizle zaman geçirmek isteyebiliriz. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen haftanın astrolojik ipuçlarını Pudra.com'a anlattı.

13 Mayıs Pazartesi:

13 -19 Mayıs 2013 haftası astrolojik ipuçları
Haftaya hızlı bir bilgi akışı ve iletişim temposuyla başlıyoruz. Bütün bu koşturmaca bizi çok somut sonuçlara götürmese de bir süredir ihmal ettiğiniz email, mesaj ve telefon konularını halletmemiz için uygun saatler olabilir. Saat 12.56’dan itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor. Bu süreçte duygularımız, manevi değerlerimiz, ailemiz ve evimiz bizim için ön planda olabilir. Sezgilerimiz güçlenirken kendimizi maddi manevi güvencede hissetmek ve sevdiklerimizle zaman geçirmek isteyebiliriz. Gece yarısına kadar ilham gücümüz yüksek olabilir ve duygusal akışın, empatinin yoğunluğunu da hissedebiliriz. Gün boyunca ilişkilerle ve finansal konularla ilgili belirsizlikler, karmaşalar söz konusu olabileceğinden bu konularda riskli adımlar atmamakta fayda olacaktır. Bir süredir devam eden geçmişi geride bırakma zorunluluğu temasını bugün çok net hissedebilirsiniz.

14 Mayıs Salı:
Duygusal yoğunluğumuz ve güvence ihtiyacımız devam ederken özellikle öğle saatlerinde dış koşulların bizi değişime ve alternatifleri değerlendirmeye itmesi baskı ve gerginlik hisleri getirebilir. Mutlaka sakin olmalı, duygusal çalkantılara kapılarak ani tepkiler vermekten kaçınmalıyız. Akşamüstü saatlerinde derdimize derman bulmaya başlayabilir ve akşama doğru kadersel gelişme ve ilginç karşılaşmalarla beraber taşların yerine daha da oturduğunu görebiliriz.

15 Mayıs Çarşamba:
Günün ilk saatlerinden itibaren hedeflerimize yürümek, yüksek motivasyonla harekete geçmek kolay olabilir. Öğle saatlerinde bizim için önemli kişilerden destek bulmak kendimizi çok iyi hissetmemize yardımcı olabilir. Bu gece zihin ve iletişim gezegeni ayın son gününe kadar kalacağı yeni bir konuma geliyor ve böylece kendimizi ifade edecek konular, yazışmalar, sunuşlar, organizasyonlar, eğitim, medya ve ticaret gibi konularda her şey çok daha kolay akmaya başlıyor. Saat 15.13 sonrası herhangi bir konuda koşulları zorlamak yerine gözlemci durumda kalmanızı tavsiye ederim.

16 Mayıs Perşembe:
Saat 01.36’dan itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlıyor ve kendi mutluluğumuzu ve eğlenceyi ön plana alıyor ve göz önünde olmaktan da çekinmiyoruz. Sabahın erken saatlerinde kendimizi daha özgüvenli hissetsek de öğlene doğru zorlanmaya başlayabiliriz. Bu saatlerde hedeflerimize ulaşmamız için daha fazla engel aşmamız gerektiğini hissedebilir ve eğlenceyle sorumluluklar arasında denge kurmakta zorlanabiliriz. Akşamüstü saatlerinde sevdiğimiz kişilerle bir arada olabiliriz ve keyfimiz yerine gelebilir. Günün geri kalanı ekip çalışmaları ve yaratıcılığımızı ortaya koyabilme anlamında son derece rahat olabilir.

17 Mayıs Cuma:
Cuma günü aslında kendimize zaman ayırmak ve eğlenmek istiyor olsak da sabah saatlerinde zorunluluklar, akşamüstü saatlerine kadar da bize efor sarf ettirecek zorluklar ve rekabetler söz konusu olabilir. Akşam saatlerinde ise tüm bu gerginlikler aşılmış olacak ve kendimizi tekrar rahat, iyimser ve neşeli hissedebileceğiz. Cuma akşamını mutlaka iyi değerlendirerek eğlenceye ve sohbete ayırmanızı tavsiye ederim.

18 Mayıs Cumartesi:
Sabah 7.34’ten 12.31’e kadar sadece tatil gününün tadını çıkarmanızı ve ileriye yönelik önemli bir adsım atmamanızı tavsiye ederim. 12.31 sonrasında 2,5 gün sürecek yeni bir süreç başlayacak ve bu süreçte detaylara daha fazla önem vermeye, daha titiz davranmaya başlayacağız. Aklımıza takılan ufak tefek işleri tamamlamak, belki biraz temizlik yapmak veya evi tekrar düzenlemek isteyebiliriz. Detayların bu kadar önemli olduğu bir günde aslında zihnimiz biraz dağınık olabilir. Özellikle gece yarısına doğru dikkatsiz ve kararsız davranabileceğimizden önemli konuşmalardan, sözlerden, planlardan kaçınmalıyız.

19 Mayıs Pazar:
Sabahın erken saatlerinden itibaren kendimizi güçlü hissederek başlıyoruz güne. Detaycılığımız, titizliğimiz, işleri tamamlama isteğimiz bugün de sürüyor. Öğlene doğru kendi isteklerimizle sevdiklerimizin istekleri arasında denge kurmakta zorlansak da akşama doğru her şey daha fazla yolunda girmeye başlayabilir ve güzel tesadüfler de bu durumu destekleyebilir.

İyi haftalar!
Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER