@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 11.02.2017

13-19 Şubat 2017 haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta ilham gücü, akışta olabilmek açısından muhteşem zamanlar başlıyor. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

13 Şubat Pazartesi burç yorumu

Haftanın ilk gününde işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde kendimizi endişeli hissedebilir ve biraz kırılgan da olabiliriz. Sonrasındaysa otorite figürleriyle ve diğer engellerle mücadele etmek, özgür hissetmekte zorlanmak ve sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Saat 14.37’den saat 23.43’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından bizim de önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 23.43’te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre ise ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız.

13-19 Şubat 2017 haftasının astrolojik yorumu
 

14 Şubat Salı burç yorumu

Bugün ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabah saatlerinde kendi ihtiyaçlarımızla ilişkilerin gerektirdikleri arasında kalabilir ve uyum sağlamakta zorlanabiliriz. Akşama doğru ise duygularımızı ve isteklerimizi ifade etmekte ve duygu-mantık dengesini kurmakta rahat olabiliriz. Ancak gece yarısına doğru gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabileceğinden bu saatlerde kendimizi huzurlu ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz. Bugün gün boyunca otorite figürleriyle uzlaşmamız kolay olabilir. Özellikle iş hayatımızda önemli kişilerden destek bulmak kendimizi sağlam zeminde hissettirebilir.
 

15 Şubat Çarşamba burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Öte yandan sabah saatlerinde duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Akşamüstü saatlerinde ise ani olaylar, sürprizler ve şoklarla gerginlik artabileceğinden çok esnek olmamız gerekebilir. Bu hafta önemli işlerinizi mümkün olduğunca Çarşamba gününe bırakmamanızda fayda olabilir. Neyse ki akşam saatlerinde rahatlayabilir, kendimizi canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Neşeli ve inançlı hissedeceğimiz akşam saatlerinde sosyalleşerek günün etkisini üzerimizden atabiliriz.


16 Şubat Perşembe burç yorumu

Bugün saat 04.54’ten 09.41’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından bizim de bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 09.41’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde aldığımız destekler hayatımızda doğru adımlar attığımızı hissettirebilir. Bugün kendimizi kolayca ifade edebilir, kalıcı planlar ve geleceğe yönelik konuşmalar yapabiliriz.
 

17 Şubat Cuma burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Günün ilk yarısında ilham gücümüze ve sezgilerimize daha fazla güvenebilir, günün ikinci yarısında ise duygularımızı ifade etmekte ve duygu mantık dengesi kurmakta zorlanabiliriz. Akşam saatlerinde bizim için önemli kişiler tarafından desteklendiğimizi fark etmek güçlü hissettirebilir.
 

18 Şubat Cumartesi burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Günün ilk yarısında Sondördün’e doğru gidiyor olmanın getireceği gerginliği hissedebiliriz. Saat 14.32’den 21.53’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından bizim de önemli ve geleceğe yönelik işler ile ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 21.53’te başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Gece saatleri tekrar Sondördün’ün gerginliği ile geçebilir. Bugün ayrıca saat 14.31’de Balık Burcu zamanı başlayacak ve böylece ruhsallık, sezgisellik, ilham gücü ve akışta olabilmek açısından muhteşem zamanlar da başlamış olacak. 20 Mart’a kadar ruhsal çalışmalar ve ilham gücü gerektiren her türlü konuda eserler ortaya koymak, dans, müzik, yoga veya su sporları gibi aktiviteleri hayatınıza katmak için de çok uygun zamanlar olacak.


19 Şubat Pazar burç yorumu

Bugün de kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Günün ilk yarısında geçmiş ve gelecek arasında kalarak önemli sorgulamalara girişebilir, değişim zamanının geldiğini fark edebiliriz. Neyse ki öğleden sonra çok daha ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Akşam saatlerinde belirsizliklerin ve karmaşaların söz konusu olabileceğini, bu yüzden dikkat gerektiren konularda fazla risk almamak gerektiğini söyleyebiliriz. Ancak ilham gücümüz, merhametimiz ve romantizm eğilimimiz yine oldukça yüksek olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER