@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 13.07.2015

13-19 Temmuz haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta Yeniay'ın etkisiyle enerjimizin yükseleceği günler yaşayabiliriz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

13 Temmuz Pazartesi

13-19 Temmuz haftasının astrolojik yorumu
Hafta zihinsel ve fiziksel olarak hareketli başlayabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitim ve seminerlere hız verebiliriz. Öğleden sonra saatlerine kadar oldukça sosyal olabiliriz. Yaratıcılığımızı ortaya koyabileceğimiz ekip çalışmaları ve sosyal projeler için de çok uygun saatler. Akşamüstü saatlerinde bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekse de akşama doğru dostlardan aldığımız desteklerle kendimizi şanslı hissedebiliriz. Böylece rahatlayabilir, iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Bu saatler fırsatların ortaya çıkabileceği keyifli, mutlu ve huzurlu saatler olabilir. Bugün otorite figürleriyle ilgili tepkisellik söz konusu olsa da yaratılıcılığımız da oldukça yüksek olabilir.

14 Temmuz Salı
Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir; iletişim, bilgi akışı, eğitim ve seminerlere hız verebiliriz. Gece yarısının ilk dakikalarından sabahın çok erken saatlerine kadar keyifli, huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Saat 06:32’den 09:15’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine enerjimizi elimizdeki işleri tamamlamaya odaklamamız daha mantıklı olabilir. Saat 09:15’te başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber duygularımız daha fazla yoğunlaşıyor. Bugün kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Akşamüstü saatlerinde kadersel değişimlerin söz konusu olduğunu fark edebiliriz. Bugün ilişkiler ve finansal konuları sembolize eden gezegen oldukça zorlu bir konumda olacağından bu konularda engellenmiş hissedebilir, gerçeklerle yüzleşmek zorunda kalabilir, önemli bir sınavdan geçebilir, hatta baskı ve zorlukların sonucunda bazı ilişki ya da ortaklıkları bitirmek durumunda kalabiliriz.

15 Temmuz Çarşamba
Bugün de kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. Günün ilk yarısında empati yeteneğimiz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar hissedebiliriz. Sanatla ilgilenenler ilham güçlerinin ne kadar yükseldiğini fark edebilirler. Sabahın erken saatlerde ise zihinsel olarak çok aktif olabilir, kendimizi yazılı ve sözlü ifade etme fırsatları bulabiliriz. Günün geri kalanı ise oldukça zorlayıcı semboller içeriyor. Sabah saatlerinde rekabete ve mücadeleye açık olabiliriz ve korkularımızla yüzleşmemize sebep olan olaylar duygusal baskı hissettirebilir. Bu saatlerde gerginliği tetikleyecek ısrarcı tavırlardan uzak kalmalıyız. Akşama doğru ise beklenmedik ani olaylar gerginlik getirebilir. Endişelerimizden ancak sabahın erken saatlerinde kurtulmamız mümkün olabilir. Bugün özellikle güç savaşlarına girmemeye ve kendimizi fiziksel ve duygusal olarak gereksiz yere zorlamamaya özen göstermeliyiz. Üstelik ayın kapanan döngüsünün getirebileceği düşük enerji ile zaten zorlansak da olumlu bir sonuç almak pek de mümkün olmayacaktır. Kısacası önemli işlerimizi Çarşamba gününe mümkün olduğunca bırakmamak ve sakin kalabileceğimiz ortamlarda bulunmakta fayda olacaktır.

16 Temmuz Perşembe
Bugün de kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek önceliğimiz olabilir. Saat 04:24’te Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay yeni başlangıçların filizlendiği, enerjimizin yükseldiği günlerdir. Yengeç burcu duygularla, sevdiklerimizi koruma içgüdüsüyle, şefkat ve anaçlıkla, besleme ve büyütme isteğiyle, aileyle ve vatanla, manevi değerlerle ve anılarla ilgilidir. Yengeç Burcu’ndaki Yeniay ise bu dönemde hayatımızda bu temaların ön plana çıkacağını, daha fazla evlilik, ev sahibi olma ve çocuk haberi alacağımızı, ailemizle daha fazla zaman geçireceğimizi, duygularımızı ifade etmenin yeni yollarını bulacağımızı ve ülkemizin değerlerine karşı daha fazla duyarlı olacağımızı sembolize ediyor. Yeniay'la birlikte bizim için önemli kişilerden destek görebilir, özellikle iş hayatımızda sağlamda ve güvende durduğumuzu fark edebiliriz. Saat 14:25’ten 17:16’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine enerjimizi elimizdeki işleri tamamlamaya odaklamalıyız. Saat 17:16’da başlayan 2,5 günlük yeni döngüye göre kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu günlerde önceliklerimiz olabilir. Bugün zihin ve iletişim sembolü gezegen oldukça zorlu mesajlar veriyor. Zihinsel gerginlikler yüzünden tartışmaların kolayca tetiklenebileceği, daha sonra pişmanlık duyulabilecek sözlerin sarf edilebileceği, fikir çatışmalarına açık bir gün olabileceğinden, bugün mutlaka zihnimizi sakin tutabilecek çalışmalara, özellikle meditasyona zaman ayırmalıyız.

17 Temmuz Cuma
Bugün de kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar önceliklerimiz olabilir. Gece yarısında itibaren kadersel şekilde gelişen olayların bizi hedeflerimize doğru götürdüğünü hissedebilir, doğru yolda olduğumuzu fark edebiliriz. Neredeyse tüm gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmadığından önemli işlerle ve geleceğe yönelik adımlarla ilgilenmek yerine enerjimizi elimizdeki işleri tamamlamaya odaklamalıyız.

18 Temmuz Cumartesi
Bugün de kendi eğlencemizi ve mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde dostlarımızla zaman geçirebilir ve özgün özelliklerimizi ortaya koyma fırsatı bulabiliriz. Akşam üstü saatlerine kadar neşeli, rahat, iyimser ve şanslı hissedebilir ve şükredebiliriz. Bu saatlerde ufkumuzu geliştirme isteği, bunun için yeni eğitim ya da seyahatler planlamak, kendimizi daha inançlı ve özgür hissetmek de ön plandaki temalarımız olabilir. Ancak akşam saatlerinde otorite figürleriyle ilgili sıkıntı yaşayabilir, finansal konularda zorlanabilir, bazı sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış ve önümüzde çok fazla engel varmış gibi hissedebilirsiniz. Bu saatlerde koşulları ve kendimizi çok zorlamamamızda fayda olabilir. Aslında korkularımızın neler olduğuna dikkatle bakmak ve yüzleşmeler yaşamak için önemli bir gece olabilir.

19 Temmuz Pazar
Bugün de kendi eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyeceğiz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar önceliklerimiz olabilir. Gece yarısından itibaren keyifli saatler geçirebilir, özellikle ilişkilerde huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Saat 03:47’den itibaren başlayan 2,5 günlük süreç ise işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için daha uygun olabilir. Bugün gün boyunca duygusal olarak biraz karmaşa halinde olabileceğimizden dikkat gerektiren işlerle değil, ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Zihinsel olarak da her ne kadar çok yaratıcı olsak da oldukça gergin olabiliriz. Bugün ayrıca ilişkileri, dengeyi, uyumu, parayı ve sanatı sembolize eden Venüs 31 Temmuz’a kadar kalacağı yeni konuma geliyor. Ne finansal konularda, ne ilişkilerde, ne de ortaklıklarda risk almaya veya sorun çözmeye uygun zamanlar olmadığını söylemeliyim. Bütün bu konularda çok daha titiz eleştirel, gergin, mükemmeliyetçi ve hoşgörüsüz olabiliriz. Unutmayın, insanları ve olayları olduğu gibi kabul etmek yerine düzeltme eğiliminde olursak bu dönemde çok daha fazla zorlanabiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER