@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.12.2015

14-20 Aralık haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta mücadeleler, yüzleşmeler ve gerginlikler peşimizi bırakmayabilir. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

14 Aralık Pazartesi astroloji yorumu

Gece yarısından öğleden sonra saatlerine kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak ve sadece eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak. Bu saatlerde rahatlayabilir ve şanslı olduğumuzu fark ederek şükredebiliriz. Saat 14:59’da başlayacak 2,5 günlük süreçte idealist tarafımız ön plana geçecek. Otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Bugün her ne kadar iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimimiz olsa da ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere de ilgi gösterebiliriz. İlham gücümüzü ortaya koyabileceğimiz yazı ya da tasarım işleri için çok uygun bir gün olabilir.

14-20 Aralık haftasının astroloji yorumları
 

15 Aralık Salı astroloji yorumu

Bugün de idealist tarafımız ön plana geçecek. Otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Sabah saatlerinde özellikle iş hayatımızda bulduğumuz destekler kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Öğleye doğru kendi ihtiyaçlarımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında dengede durmak emek gerektirse de günün geri kalanında sosyalleşebilir, keyifli sohbetlere katılabilir, dostlardan destek alabilir, kendimizi daha özgür ve yaratıcı hissedebiliriz. 
 

16 Aralık Çarşamba astroloji yorumu

Bugün de otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Gece yarısından itibaren motivasyonumuz çok yüksek olabilir ve hedeflerimize rahatlıkla yürüdüğümüzü hissedebiliriz. Sabahın erken saatlerinde de kendimizden ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Saat 09:17’den 19:45’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak ve sadece eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak. Saat 19:45’te başlayacak 2,5 günlük süreçte ise çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissedebiliriz. İlham gücümüz ise oldukça yüksek olabilir.
 

17 Aralık Perşembe astroloji yorumu 

Bugün de kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve karmaşa içinde hissedebiliriz. İlham gücümüz çok yüksek olacağından bugün manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek çok uygun olabilir. Sabahın erken saatlerinde belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden kesinlikle dikkat gerektiren kritik işler yapmamanızı tavsiye ederim. Öğleye doğru ise bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebilir. Bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Neyse ki öğleden sonra saatlerinde duygularımızı rahat şekilde ifade edebilmek çok daha kolay olabilir. Akşama doğru güçlü kişilerden destek bulmamız bizi daha da rahatlatabilir ve gecenin geri kalanında daha da fazla uyum ve denge hissedebiliriz. Sanatla, estetikle, güzellik ile ilgili konulara çekim duyduğumuz, oldukça romantik, tutkulu ve keyifli bir akşam geçirebiliriz.
 

18 Aralık Cuma astroloji yorumu

Bugün de kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve karmaşa içinde hissedebiliriz. İlham gücümüz çok yüksek olacağından bugün manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek çok uygun olabilir. Gece yarısından itibaren kronik endişelerinizle yüzleşmeniz gerekse de bu yüzleşme bizi şifaya götürebilir. Sabah saatlerindeyse iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimlerine dikkat etmeliyiz. Öğleden sonra saatlerinde geçmişle yüzleşmemizi gerektirecek olaylar yaşamak duygusal olarak biraz zorlayabilir. Geçmişe takılı kalmak yerine olduğu gibi kabullenmek işimizi kolaylaştıracaktır. Bu saatlerde aynı zamanda İlkdördün'ün getirebileceği gerginliği de hissedebiliriz ve daha fazla hırslandığımızı fark edebiliriz. Saat 17:15’ten 23:27’ye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Saat 23:27’de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artıyor. Böylece çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz.
 

19 Aralık Cumartesi astroloji yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artacak, çok daha canlı ve hareketli olacağız ve daha fazla risk almak isteyeceğiz. Gün boyunca özellikle iş hayatımızda bulduğumuz destekler kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. İlişkilerde ve finansal konularda de tüm endişelerimiz yerini şifaya bırakabilir. Öte yandan zihinsel olarak aşırı yoğunluğun getirdiği zorlanmayı hissedebileceğimiz bir gün olabilir. Sezgiler yükselirken iyimser olmak zorlaşabilir.
 

20 Aralık Pazar astroloji yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artacak, çok daha canlı ve hareketli olacağız ve daha fazla risk almak isteyeceğiz. Gece yarısından itibaren duygusal olarak baskı altında hissetmemiz ve kendimizi rahatça ifade edemediğimizi fark etmemiz mümkün. Güç savaşlarına girmeye eğilim gösterebilir ve bir şeylerin arınması, dönüşmesi gerektiğini fark edebiliriz ancak uzlaşıya gitmemiz pek mümkün olmayabilir. Üstelik sonrasında ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı oldukça esnek olmamız gerekebilir. Öğleden sonra saatlerinde kadar hırsımızın fazlasıyla yükselmesiyle rekabete ve mücadeleye çok açık hale gelebiliriz. Bugün ani patlayabilecek öfkeli davranışlara karşı sabırlı olanlar mutlaka daha kazançlı çıkacaklar. Kısacası pazar günü kendimizi ve koşulları fazla zorlamamalı, enerjimizi spor-egzersiz gibi aktivitelerle değerlendirmeliyiz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER