@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.09.2015

14-20 Eylül haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta karar alırken Merkür retrosunu ve Satürn'ün Yay Burcuna geçişini dikkate almanızda fayda var. Zeynep Süzmen Şen'in yorumları Pudra.com'da.

14 Eylül Pazartesi astroloji yorumu

Saat 05:42’de başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber aşk/ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabah saatlerinde ilginç tesadüflerle olayların çok kadersel aktığını fark edebiliriz. Gün boyunca yeni bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden sakince bir gün geçirmeyi bekleyebiliriz. Öte yandan dün gerçekleşen Güneş Tutulması’nın oluşturduğu yoğun duyguları hissetmeye devam edebiliriz.

14-20 Eylül haftasının astrolojik yorumu
 

15 Eylül Salı astroloji yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Ancak sabah saatlerinde duygusal olarak baskı altında hissedebilir, bazı şeyleri kökten değiştirme zamanı geldiğini fark edebiliriz. Öğleye doğru fikirlerimizi sunmak, kendimizi doğru ifade edebilmek, sunuş veya anlaşmalar yapmak çok kolay olabilir. Sonrasında daha da rahatlayabilir, kendimizi huzurlu, keyifli ve uyumlu hissedebiliriz. Akşama doğru ani ve sürpriz olaylar huzursuzluk getirebilir. 
 

16 Eylül Çarşamba astroloji yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabahın çok erken saatlerinde yüksek motivasyonla yeni işlere adım atabilir, aldığımız desteklerle hedeflerimize doğru yürüyebiliriz. Saat 07:23’ten 18:43’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmayacağından yeni bir girişimde bulunmamak, sadece günün tadını çıkarmak ve gönlümüzce sosyalleşmek daha doğru olabilir. Saat 18:43’te başlayacak 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç-alacak ile ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir.
 

17 Eylül Perşembe astroloji yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Sabah saatlerinde ilham gücümüz yükselirken kendimizi romantik ve fedakar hissedebiliriz. Ardından daha da rahatlayabilir ve iyimserleşebilir, ne kadar şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükran duyabiliriz. Günün geri kalanında aldığımız destekler bizi çok daha güçlü hissettirebilir. Bugün ruhsal konuları sembolize eden iki gezegen birbiriyle zorlayıcı bir etkileşimde olacağından inançlarla ilgili konularda zorlanma, çelişki, abartı ve karşıtlıklar yaşanabilir. Dini inançlar ile, hayat felsefeleriyle ve politikayla ilgili pek fazla tartışmaya girmemek, aşırı uçlara gitmediğimizden emin olmak bu günlerde oldukça önemli olacak. Bugün iletişim ve zihin sembolü Merkür retro hareketine başlayacak. 9 Ekim’e kadar devam edecek bu hareketin hiçbir şey yapmamak gerektiği anlamına gelmediğini, ancak ileriye yönelik adımlar atmaktansa bizim de geriye dönerek elimizde kalmış işleri bitirmemizin daha uygun olacağını sembolize ettiğini biliyoruz. Bu seferki geri hareketin özellikle ilişkiler ve ortaklıklarla ilgili bir kez daha düşünmek için son derece faydalı olacağını söyleyebiliriz. Merkür geri giderken geçmişle ilgili konuları netleştirmek, temizlemek ve içe dönüşle bilgiler almak da son derece kolaydır. Haftalık burç yorumlarınızı iyi değerlendirmenizi dilerim.
 

18 Eylül Cuma astroloji yorumu 

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Gece yarısından itibaren kendi arzularımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge sağlamak zorunluluğu bizi biraz yorsa da sabah saatlerinde endişelerimizin yerini şifa alabilir. Gün boyunca hayatımızdan memnuniyetimiz ve özgüvenimiz çok yüksek olabilir. Ancak gece yarısına doğru rekabete ve mücadeleye açık olabilir ve bunun verdiği gerginliği hissedebiliriz. Bu saatlerde sakin ortamlarda bulunmaya özen göstermeliyiz. Saat 22:49’dan sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Bugün gökyüzünde çok önemli bir değişim göstergesi bulunacak. 5 Ekim 2012 tarihinden beri Akrep Burcu’nda hareket etmekte olan ve oldukça ağır yüzleşmeler getiren sorumluluk ve disiplin gezegeni Satürn Yay Burcu’na yeniden geçecek. (Daha önce 23 Aralık 2014-15 Haziran 2015 tarihleri arasında bu burca dokunduktan sonra Akrep Burcu’na tekrar geri dönmüştü.) Satürn bir burca geçtiğinde onunla ilgili konuları önce zorlar ve sınava tabi tutar, daha sonra ise bu konularda bir düzen oluşturmamızı ve kalıcı sonuçlar elde etmemizi destekler. Satürn, 20 Aralık 2017 tarihine kadar Yay Burcu’nda kalacağından özgürlük, inanç, adalet, uluslararası ilişkiler, eğitim ve seyahat gibi konularda çeşitli zorlanma, yeni deneyim ve gelişmeler getireceğini tahmin edebiliriz.
 

19 Eylül Cumartesi astroloji yorumu

Saat 06:32’de başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Kendimizi geliştirecek eğitimlere katılabilir veya seyahat planlarına odaklanabiliriz. Öte yandan sabah erken saatlerde oldukça zorlayıcı bir sembol bütün bunlara ulaşmak için engellerle mücadele etme zorunluluğu getirebilir. Özellikle otorite figürleriyle yüzleşme, finansal kaynakların değerlendirilmesinde zorlanma, fazlasıyla sınırlandırılmış hissetmek mümkün. Gün boyunca hissedebileceğiniz bu etki, aslında sizi durduran korkularınızın neler olduğuna dikkatle bakmak ve yüzleşmeler yaşamak için iyi bir fırsat olabilir. Günün geri kalanında ise duygusal olarak biraz karmaşa halinde olabileceğimizden ve ne istediğimizi tam bilemediğimizden, dikkat gerektiren işlerle değil, ruhsal tarafımızı besleyecek çalışmalar veya sanatla ilgilenmekte fayda olabilir. Gece yarısına doğru iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimi gösterebiliriz. 
 

20 Eylül Pazar astroloji yorumu

Bugün de kendimizi canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Kendimizi geliştirecek eğitimlere katılabilir veya seyahat planlarına odaklanabiliriz. Sabah saatlerinde fikirlerimizi sunmak, kendimizi doğru ifade edebilmek, anlaşmak ve uzlaşmak çok kolay olabilir. Öğleden sonra ise daha da rahatlayabilir, kendimizi huzurlu, keyifli ve uyumlu hissedebiliriz. Sonrasında bazı endişelerle yüzleşmemiz gerekse de haftayı dostlarımızla heyecanlı ve ilginç zamanlar geçirerek ve gönlümüzce sosyalleşerek bitirebiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER