14.05.2018

14-20 Mayıs 2018 haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta Boğa burcundaki yeni ay huzur ve güven arayışını yükseltecek, Uranüs ise 1942 yılından beri ilk kez Boğa burcuna geçerek hayatımızı değiştirecek!

14-20 Mayıs 2018 haftası astrolojik ipuçları

14-20 Mayıs 2018 haftası astrolojik ipuçları

Gökyüzü bu hafta bizi şaşırtacak! Salı günü Boğa burcunda gerçekleşecek yeni ay huzur ve güven arayışını yükseltirken, ani sürprizler ve değişimler sembolü Uranüs ise 1942 yılından beri ilk kez Boğa burcuna geçerek hayatımızı değiştirecek bir süreci başlatacak! Üstelik aşk ve ilişkileri sembolize eden Venüs ve savaş ve mücadelenin gezegeni Mars da bu hafta burç değiştirecek. Bu değişim rüzgarına direnmeyerek esnek olabilenler için harika bir hafta olabilir! Bol şans!

14 Mayıs 2018 Pazartesi:

Haftaya huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğiyle ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alarak başlıyoruz. Sabah saatlerinde bizim için önemli kişilerden destek görebilir, özellikle işimizle ilgili sağlamda ve güvende durduğumuzu hissedebiliriz. Sonrasında geçmiş ve gelecek arasında kalarak önemli sorgulamalara girişebilir, değişim zamanının geldiğini fark edebiliriz. Günün geri kalanında ise ilham ve sezgilerimiz yükselirken empati gücümüz de artabilir. Ayın kapanan döngüsü bugünü sakin bir şekilde, içe çekilerek ve geçen ayın değerlendirmesini yaparak geçirmemizde fayda olduğunu sembolize ediyor.

15 Mayıs 2018 Salı:

Salı günü huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi oldukça güçlü hissedebiliriz ancak ayın kapanan döngüsü halen sakin kalmamızda fayda olduğunu sembolize ediyor. 

Saat 14.47’de yeni ay gerçekleşecek. Her yeni ay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarına girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu katan taptaze bir enerjidir. Boğa burcundaki yeni ayda bahar artık tamamen gücünü ve etkisini göstermeye başlar ve bolluk, bereket, keyif, huzur ve hayatın tadını çıkarma zamanı gelmiş olur. Beş duyumuza hitap edecek güzellikler yaratmak, doğayla baş başa kalabilmek ve anın tadını çıkarabilmek bu dönemde çok kolaydır. 

Günün geri kalanında da motivasyonumuz, enerjimiz ve hedef duygumuz son derece güçlü olabilir. Saat 23.30’dan 23.43’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu dakikalarda önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmemeliyiz. 

Saat 23.43’te başlayacak 2,5 günlük sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak çok daha hareketli olmaya başlayabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. 

Bugün gökyüzünde çok önemli bir sembolizm gerçekleşecek ve ani değişimlerin, devrimlerin, yeniliklerin sembolü olan Uranüs, Boğa burcuna geçecek. Boğa burcu değişimden en hoşlanmayan, güven ve devamlılık arayan burç olduğundan, bu konumun oldukça zorlayıcı olacağını söyleyebiliriz.

Boğa burcunu tamamen terk etmesi 2026 baharını bulacak olan Uranüs, bu burçta hepimizi özellikle finansal konularda esnekliğe davet edecek. Bu süreçte kurulu düzenin ve en güvenilir bulduğumuz her şeyin sarsılacağını ve değişeceğini tahmin edebiliriz. Daha önce 1934-1942 yılları arasında benzer konumda bulunduğunu düşünürsek Uranüs’ün dünyaya ve ülkemize getireceği etkileri daha iyi anlayabiliriz. Maddi değerlere sıkı sıkı tutunmak yerine kendimizi daha da özgürleştireceğimiz, daha yaratıcı işler yaparak para kazanabileceğimiz, herhangi bir düzen değişikliğinde esnek ve rahat olmayı başarabileceğimiz bir süreç olmasını dilerim. Bol şans!

16 Mayıs 2018 Çarşamba:

Çarşamba günü zihinsel ve fiziksel olarak çok daha hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün ilk yarısında bulduğumuz destekler sayesinde olayların bizim hedeflerimize uygun şekilde gerçekleşmekte olduğunu ve her şeyin yolunda olduğunu hissedebiliriz. Akşam saatlerinde ise bazı belirsizlikler ve karmaşalar söz konusu olabileceğinden önemli konularda risk almamakta fayda olabilir. 

Bugün ayrıca savaş gezegeni Mars konum değiştiriyor ve Kova burcuna girerek enerjimizi aktaracağımız konuların, önceliklerimizin, hedeflerimizin yönünün değişeceğini sembolize ediyor. Bu dönemde kariyer odaklı bireysel çabalar yerini daha fazla toplumsal duyarlılığa, ekip çalışmalarına bırakabilir. İdeallerimize yönelik adım atma zamanı şimdi gelmiş olabilir.

Savaş gezegeni 13 Ağustos tarihine kadar bu konumda kaldıktan sonra geri hareketle Oğlak burcuna girecek ve 11 Eylül tarihinde tekrar Kova burcuna dönerek 16 Kasım tarihine kadar burada kalacak. Öte yandan savaş ve mücadele gezegeni Mars, bugün yılda ortalama sadece bir kere gerçekleşen bir sembolizm içinde daha bulunacak. Gerginliklerin patlamalarla sonuçlanabileceğini gösteren bu sembolizm söz konusu olduğunda, kendimizi fiziksel ve duygusal olarak fazla zorlamamamız ve kritik önem taşıyan konuları gündeme getirmememiz, bugünü mümkün olduğunca sakin geçirmemiz gerekir. Enerjimizi bizi endişelendiren, yoran kronik bazı sağlık sorunlarımızdan kurtulmak için şifa çalışmaları yapmaya yönlendirmemiz faydalı olabilir.

17 Mayıs 2018 Perşembe:

Perşembe günü zihinsel ve fiziksel olarak çok daha hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Gün boyunca son derece uyumlu, rahat ve keyifli olabiliriz. Saat 21.18’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

18 Mayıs 2018 Cuma:

Son iş gününde saat 00.47’de başlayacak yeni sürece göre duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Günün ilk yarısında kendimizi rahat şekilde ifade edebilsek de öğleden sonra saatlerinde baskı, zorluk ve engellerle uğraşmak zorunda kalabiliriz. Bu saatlerde koşulları zorlamamakta fayda olacak. Günün geri kalanında da fikirlerimize destek bulmak ve kendimizi doğru ifade edebilmek kolay olabilir.

19 Mayıs 2018 Cumartesi:

Hafta sonu duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak veya mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Günün ilk yarısında duygusal olarak zorlanacağımız olaylarla karşılaşsak da akşama doğru yavaş yavaş rahatlamaya başlayabilir, özgüvenimizin yükseldiğini ve hayatımızdan memnun olduğumuzu hissetmeye başlayabiliriz. 

Bugün geçmişi hatırlayarak ve sorgulayarak zihinsel olarak biraz yorulabilir, büyük fikir değişiklikleri yaşayarak geleceğe yönelik kararlar verebiliriz. Cumartesi günü ilişkilerde ve ortaklıklarda desteklendiğimizi hissetmemiz ve yaratıcı çözümler bulmamız da çok daha kolay olabilir. 

Cumartesi günü ayrıca ilişkiler ve finans sembolü olan gezegen Venüs konum değiştiriyor ve 13 Haziran tarihine kadar bu konularda güven arayan ve korumacı bir tavırda olacağımızı sembolize ediyor. İlişkilerde bağlılık ve şefkat ön plana geçerken yepyeni evlilik kararları ortaya çıkabilir. Ev almak, emlak veya toprak işleriyle ilgilenmek için de uygun bir zaman olabilir.

20 Mayıs 2018 Pazar:

Haftanın son günü eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana alabilir, bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek, sanatla, aşkla, hobilerimizle veya çocuklarla zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabaha karşı gerçekleşecek gergin semboller belki de rüyalarımızı etkileyebilir. Gün boyunca geçmişle yüzleşmemizi gerektirecek olaylar söz konusu olursa, geçmişi serbest bırakarak geleceğe yönelik harekete geçebiliriz. Akşam saatlerinde ise duygularımızı ifade etmek zor gelebilir.  Bugün enerjimizi sağlığımızı yeniden yapılandırmak ve şifa çalışmaları yapmak için kullanabiliriz. Öte yandan ilişkilerde ve ortaklıklarda kronik endişelerimizle yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Belki de ilişkimizi şifalandırmak için kendimizden çok karşı tarafı düşünmemiz ve ona faydalı olmaya çalışmamız gerekebilir.

İyi haftalar!
Zeynep Süzmen Şen

Haftalık yorumları burçlara özel olarak öğrenmek için UZMANTV videolarını izleyebilirsiniz.
Link: 14-20 Mayıs 2018 Haftası Burç Yorumları


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER