@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.01.2013

14-20 Ocak 2013 haftası astrolojik ipuçları

14-20 Ocak 2013 haftasına sakin başlasak da günler ilerledikçe gözyüzünde bizi etkileyen değişimler olacak. Astroloji Danışmanı ve Eğitmeni Zeynep Süzmen Şen Pudra.com'da haftaya dair astrolojik ipuçları veriyor.

14 Ocak Pazartesi:

14-20 Ocak 2013 haftası astrolojik ipuçları
Saat 12.50’ye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmadığından bizim de önemli işlere hemen girişmek yerine akışta kalmamız yerinde olur. Arkadaşlarımızla iletişim kurarak, sosyalleşerek, ekip çalışmaları veya toplantılarla geçebilir bu saatler. Bu saatten itibaren 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge başlıyor ve duygularımızın, hassasiyetlerimizin ön plana geçeceğini, empati gücümüzün ve sezgilerimizin yüksek olacağını sembolize ediyor. Fedakârlıklara eğilim gösterebilir ve ruhsal çalışmalar içinde olmak isteyebiliriz. Özellikle akşamüstü saatlerine doğru bütün bu eğilimlerin daha da yükseldiğini fark edebiliriz. Kendimizi çok fazla zorlamamamız, mümkünse müzikle, meditasyonla, duayla ya da deniz kenarında zaman geçirerek değerlendirmemiz gereken bu saatlerde konsantrasyon ve dikkat gerektiren konularla ilgilenmenizi, hesap işleri yapmanızı, önemli kararlar vermenizi ise tavsiye etmiyorum. İlişkiler ve finansal konularla ilgili endişelerimizle yüzleşip çareler üretebileceğimiz bir gün olabilir. Gece yarısına doğru iyimserliğimiz fazlasıyla artabilir.

15 Ocak Salı:
Sabah saatlerinde duygusallığımız ve hassasiyetimiz devam ederken, kendimizi son derece güvende hissetmemizi sağlayan çalışmalar yapabilir, özellikle iş ve para konularında daha önceki çalışmalarımızın sonucunu alabilir ve otorite figürlerinden destek görebiliriz. Günün geri kalanında önemli başka bir gökyüzü hareketi olmayacağından bahsettiğim etki tüm gün boyunca kendini hissettirecek. Hem iş ve para konularında hem de duygusal olarak kendimizi rahat ve güçlü hissedebileceğimiz bir gün olabilir. Şifa konularıyla ilgili çalışma yapmak, bu konularda yeni bir eğitime başlamak, şifacı yönümüzü keşfetmek için Salı günü çok uygun etkiler içeriyor.

16 Ocak Çarşamba:
Sabah saatlerinde olumlu açılar ardı ardına geliyor ve kendimizi ifade etmemiz, duygularımızla düşüncelerimizi dengelememiz, kendi içimizde güvenli, huzurlu ve memnun hissetmemiz için fırsatların çıkacağı saatlere işaret ediyor. Saat 11.33 sonrasında ise gökyüzünde önemli bir hareket olmadığından olayların bir sonuca bağlanması daha zor olabilir. Duygularımızın dalgalanmasıyla baş başa olabileceğimiz, kendimizi ve başkalarını zorlamayacağımız ortamlarda olmaya özen göstermeliyiz. Saat 18.08’den itibaren ise 2,5 gün sürecek yeni bir gösterge oluşuyor ve enerjilerin, cesaretin, girişimciliğin ve spontanlığın yükseleceği bir sürece işaret ediyor. İkili ilişkiler ve ortaklıklarda bir taraftan güç savaşlarıyla tetiklenen büyük dönüşümler söz konusu iken, bir taraftan da harekete geçme ve risk alma eğiliminin yüksek oluşu ile birlikte, yeni ilişki ve ortaklıkların kurulduğu günler olabilir. Gece yarısına doğru içgüdüsel kararlarla alınan riskler ani olaylara, şoklara ve kopuşlara tetikleyici olabilir. Sakin olanların karlı çıkacağı saatler olabilir.

17 Ocak Perşembe:
Sabahın erken saatlerinde keyifli, rahat ve iyimser olabilir, yüksek bir enerjiyle sosyalleşmeye ve iletişime yönelebiliriz. Ancak öğlene doğru bir taraftan stratejist hareket etmek, bir taraftan da hemen harekete geçmek isteyebilir ve bu durumun getirdiği ikilem yüzünden kendimizi baskı altında hissedebiliriz. Öğleden sonra kendi isteklerimizle başkalarının ihtiyaçlarını dengelemek arasında denge kurmak daha fazla emek isteyebilir. Bugün ilişki ve ortaklıklarda geçmişi temizleyerek, güç dengelerini değiştirerek dönüşüm sağlayanlar kendilerini son derece sağlam zeminde ve güvende hissedebilirler. Eğer ilişkinizin güçlendiğini değil de sizi zorladığını hissediyorsanız konuya bir de bu gözle bakın derim.

18 Ocak Cuma:
Yüksek motivasyonumuz ve coşkulu halimiz devam ederken Cuma günü bu enerjimizi gelecek planlarımıza yönlendirebilir, özellikle iş hayatımızla ilgili önemli adımları cesurca atabilir, kendimizi güçlü hissedebilir ve kolayca destek bulabiliriz. Önemli işlerinizi Cuma günü hızlı bir şekilde halledebileceğinizden bu günü en iyi şekilde değerlendirmenizi tavsiye ederim. İletişim ve bilgi akışı açısından dikkat çekici olabilecek bugün içinde yine de sözlere, anlaşmalara, alınan bilgilerin doğruluğuna çok dikkat etmek gerekir. Gece yarısına doğru ilkdördüne doğru giderken hırslarınızın ve gerginliğinizin yükseldiğini hissedebilirsiniz ve her şey gözünüze biraz daha zor gözükebilir. Öte yandan biraz sabretmenizi tavsiye ederim çünkü Cumartesi haftanın en keyifli günü olacak.

19 Ocak Cumartesi:
Zihin, bilgi ve iletişimi sembolize eden gezegen 5 Şubat’a kadar bulunacağı yeni konumuna gelerek bu dönemde hepimizin ideallerimize uygun şekilde düşüneceğimizi, çok daha yaratıcı fikirler ortaya koyabileceğimizi, yeni bilgileri dostlarımızla paylaşmaya öncelik tanıyacağımızı gösteriyor. Bugün ayrıca saat 03.37’den itibaren 2,5 günlük yeni bir süreç başlıyor ve sakin, güvende ve keyifli olma arzusu ön plana geçiyor. Gün boyunca gerçekleşecek olumlu göstergeler aradığımız huzur ve rahatı bulabilmemizi mümkün kılacak gibi. Sezgilerimizi kullanmak, endişelerimizden arınmak ve maddi manevi kendimizi güvene almak çok olay olabilir. Akşama doğru iş ve parayla ilgili konularda atmış olduğunuz adımlardan memnuniyet duyabilir, kendinizi daha da güçlü hissedebilirsiniz. Cumartesi gününün tadını çıkarmanızı dilerim.

20 Ocak Pazar:
Pazar gününe yine rahatlık ve keyif isteğiyle başlayabilir, özellikle sabahın erken saatlerinde aradığımız huzuru bulabilir, bize iyi gelen kişilerle bir arada olabiliriz. Ancak saatler ilerledikçe akşam 20.17’de oluşacak olan gergin açıyı hissetmeye başlayabiliriz. İçinde bulunduğumuz rehavetten bizi çıkararak harekete geçirebilecek olan bu açı, aynı zamanda biraz daha rekabetçi olmamıza, hırslanmamıza ve kendimizi daha gergin hissetmemize de tetikleyici olabilir. Bu saatten sonra ise koşulları hiçbir şekilde zorlamayarak tamamen akışta kalmanızı, tüm harekete geçme içgüdünüze rağmen biraz sabırlı olmanızı ve gözlemci rolünde kalmanızı tavsiye ederim.

İyi haftalar

Astroloji ile ilgili yeni bilgiler öğrenmek için Zeynep Süzmen Şen'in Facebook sayfasını ziyaret edebilirsiniz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER