@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 14.07.2014

14-20 Temmuz haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta sabrınızı taşıran olaylar, kadersel terslikler geride kalmaya başlıyor. Haftanın astroloji rehberini Asude Argun Pudra.com'da anlatıyor.

14 Temmuz Pazartesi

14-20 Temmuz haftasının astrolojik yorumu
Gergin bir haftayı geride bıraktık. Sabrınızı taşıran olaylar, kadersel terslikler geride kalıyor. Ancak tümüyle uzaklaşıp gitmesi için biraz daha sabırlı olmalısınız. Özellikle öncü burçlar, yani Koç, Terazi, Oğlak ve Yengeç’ler baskı altında. Bu burçlardan olmasanız da, doğum haritanızdaki diğer gezegenlerin yerleşimi bu burçlardaysa etki altında olabilirsiniz. Gereksiz yere endişe etmeden, olayları ciddiye almalısınız. Perşembeden sonra gergin olaylar ortaya çıkabilir. Enerjinizi başka yönlere çevirmelisiniz. Dua, ibadet, namaz, meditasyona ağırlık vermenizi tavsiye ederim.

Haftanın ilk günü duyguları anlatan Ay, bağımsız Kova burcunda. Her şeye daha farklı yaklaşabilirsiniz. Sıradışı konulara, teknolojik alanlara eğilebilirsiniz. Arkadaşlara zaman ayırmak isteyebilir, sosyalleşebilirsiniz. Ruhunuza iyi gelebilir.

Gün içinde Ay, oldukça hareketli. Duygusal iniş çıkışlara açık. İlk olarak sıradışı Uranüs’le altmışlık açı yapıyor. Ay’ın Kova burcunun modern yöneticisi olan Uranüs’le yaptığı bu destekleyici açı, olumlu yönde ilerlemenizi sağlayacak. Olaylara standart yönden yaklaşmamalısınız.

Ardından Ay ile olgunlaştıran Satürn arasındaki kare açı sertlik yaşanacağını gösteriyor. Duygusal yönden size yakın biri, sorumluluklarınızı hatırlatabilir. Tepki vermek yerine, hızlıca hareket etmelisiniz.

Ay ile gergin Mars arasındaki üçgen açı, sizi zorlayabilir. Tepkisel davranmamaya, kalp kırmamaya çalışın. Sinirlenmek yerinde sakinliği koruyun. Unutmayın, Mars Terazi burcunda, 26 Temmuz’a kadar pasif, agresif enerji yaymaya devam ediyor.

Günün son bağlantısı güzel Venüs’le… Sonunda uzlaşıya varıp, sevdiğinizin gönlünü yapabilirsiniz. Aşka, sevgiye emek vermenizi öneririm. Özgürleşmek güzel ama, yanlışlıkla yalnız kalmayın.

22:23’ten itibaren Ay boşlukta, açısız kalacak. 05:41’e kadar sürecek bu zamanda içinize dönmeniz en iyisi olacak.

15 Temmuz Salı
Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte Ay burç değiştirip Balık’a geçiyor. Perşembe sabahına kadar daha duygusal, hassas, alıngan olabilirsiniz. Sezgiler sayesinde daha rahat hareket edebilirsiniz. Ancak fedakarlık yapmanız gereken konular ortaya çıkabilir. Maddi, manevi destekte bulunacağınız kişilerle karşılaşabilirsiniz. Bugünleri ruhunuzu beslemekten yana kullanmanızı öneririm.

Gün içinde hareketlilik az yaşanacak. Ay ile iletişim gezegeni Merkür arasında kurulan üçgen açı, sezgilerle aklınızı besleyebileceğinizi söylüyor. Daha naif, şiirsel, romantik bir halde olabilirsiniz. Bunlar aşkı yaşamak için güzel etkiler olabilir. Ancak gerçek dünyada karar vermekte zorlanabilirsiniz. En iyisi içinizin sesini dinleyip, olayları akışına bırakmak olacak. Ay ile sisli Neptün’ün birleşimi bunu zorunlu kılıyor. Netleşmeyen konular yüzünden kafanız karışabilir. Hayallere dalabilir, odaklanamayabilirsiniz. Bırakın o zaman kendinizi… Zaman sizi kıyıya çıkarsın.

16 Temmuz Çarşamba
Ay, yardımsever Balık burcunda ilerliyor. Ramazan ruhuna yakışır biçimde yardımlaşma içinde olabilirsiniz. Yapacağınız hayırlar, iyilikler ruhunuzu tatmin edecek. Manevi konulara yönelmenizi tavsiye ederim. Sezgilerinize güvenmelisiniz.

Günün ilk bağlantısı, Ay ile yenilmez Plüton arasındaki olumlu altmışlık açı olacak. Duygularınızı toparlamanız, net kararlar vermeniz için destek alabilirsiniz. Duygularınızın desteğiyle güçlenebilirsiniz. Önünüzü görebilir, ilerleme sağlayabilirsiniz.

Ay ile ciddi Satürn arasındaki üçgen, sorumlulukları gündeme getiriyor. Yapmanız gerekenleri, ödevlerinizi atlamanız çok mümkün değil. Ancak tasalanmayın, Ay’ın sağladığı duygusal destekle kolaylıkla altından kalkacaksınız. Yeter ki siz çalışmaya niyetli olun.

Ay ve Güneş arasında gerçekleşen üçgen açı, bugünü önemli kılıyor. Önem verdiğiniz, sizin için değerli kişilerden yana destek alabilirsiniz. Eşiniz, babanız ya da sizin için otorite figürü olan biriyle duygusal bağlantınızı güçlendireceksiniz. Kendinize güveniniz artacak, daha rahat olacaksınız. Gün içinde gösterdiğiniz çabanın karşılığını almak bu olsa gerek!

Gün içinde şans gezegeni Jüpiter Aslan burcuna giriyor. Başta Aslan’lar olmak üzere Kova’lar, Boğa’lar, Akrep’ler için daha rahat bir süreç başlıyor. Tabii ki diğer burçlara da farklı hayat alanlarında fırsatlar çıkacak. Her zamanki gibi doğum haritanızdaki size özel gezegen yerleşimleri oranında… Bu süreç hepimiz için hayırlı olsun.

17 Temmuz Perşembe
Bugün daha hızlı ama agresif bir gün olabilir. 03:58 ile 07:07 arasında Ay boşlukta, açısız kalacak. Ardından cesur Koç burcuna girecek. Yerinizde duramayacağınız bir sürece giriyor olabilirsiniz. Pazar öğleden sonraya kadar çocuksu bir heyecan yaşayabilirsiniz. Daha tepkisel hareket edebilirsiniz. Bu süreç boyunca Ay’ın önündeki zor açılar, gökyüzündeki t-kareyi tekrar tetikler durumda olabilir. Kendinizi kontrol etmezseniz, yenilmez Plüton, isyankar Uranüs, savaşçı Mars üçlüsünden oluşan düello takımının içinde yer alabilirsiniz.

Aşk gezegeni Venüs ile kare açı yapan Ay, sevdiğinizi hatırlamanız gerektiğini söylüyor. Gün boyunca onu üzmemek için hareket ederseniz, gereksiz bir savaşın içine girmekten kurtulabilirsiniz. Ay ile şanslı Jüpiter arasındaki üçgen açı da bunu destekler nitelikte. Manevi değerlere dikkat ettiğinizde, agresif tepkiler vermekten sakınabilirsiniz. Kendinizi geliştirmek için, felsefik konularla ilgilenebilirsiniz.

Ay’ın zeka gezegeni Merkür’le kare açısı ise, aklınızla duygularınızı kontrol edebileceğinizi söylüyor. Tabii ki size karşıt olan görüşlere saygı duymanız koşuluyla. Başkalarının fikirlerine de değer vermelisiniz. Bunu sizi geliştirecek bir fırsat olarak görmenizi öneririm.

18 Temmuz Cuma
Gün için Ay, savaşçı Mars burcunda ilerliyor. Daha mücadeleci, atılgan ama agresif olabilirsiniz. Çocuksu tepkiler vererek, karşınızdakilerle inatlaşabilirsiniz. İçinizdeki enerjiyi harcamak için rahat bir yürüyüş size iyi gelecek.

Gün içindeki açılar az, ama oldukça sert. Dikkatli olmalısınız. Ay ile diktatör Plüton arasındaki açı, sizi durduracak güçlerin harekete geçtiğini söylüyor. Karşınızdakilere savaş açmak, değirmenlere savaş açmak gibi olacak. Geri çekilmenizi tavsiye ederim. Ardından Ay ile isyankar Uranüs’ün kavuşumu bunu çok da mümkün kılmıyor doğrusu. İçinizde kopan fırtınayla her şeyi dağıtmak isteyebilirsiniz. Bu yüzden, olaylar gerginleşmeden, kendinizi zorlamadan yürüyüş ya da spor yapmanızı öneririm. Fazla enerjinizi harcayıp duygularınızı ve bedeninizi kontrol edebilirsiniz. Ancak ağır spordan uzak durmalısınız. Sakatlanmamak için temkinli olmalısınız. Her türlü kaza, belaya karşı eskilerin yaptığı gibi sadaka vermenizi tavsiye ederim.

19 Temmuz Cumartesi
Oldukça hareketli bir hafta sonuna giriyoruz. Gün içinde Ay agresif Koç burcunda ilerlerken pek de rahat olmayacak. İçinizi sıkmak hiç istemem, ancak olayları bu gözle değerlendirdiğinizde kontrol sizde olacak. Bunu yıllardır birçok danışandan ve öğrencimden aldığım geri dönüşlerle belirtiyorum. Astroloji sizi üzmek için değil, destek olmak için çalışır. Meteorolojiden yararlanıp, fırtınayı önceden kestirmek gibi.

05:18 ile 11:43 arasında Ay boşlukta olacağı için, önemli işlerinizi ertelemeniz yerinde olur. Ay’ın açı almadığı bu saatler motivasyonunuz düşük olabilir. Yaptığınız işten hayır almakta zorlanabilirsiniz.

Ay ile Güneş arasındaki kare eleştirilere açık olmanız gerektiğini söylüyor. Önem verdiğiniz kişilere, sevdiğiniz insanlara daha özen göstermelisiniz. Bazen sert uyarılar altın değerinde olabilir. Hafta sonu boyunca geri dönüşleri ciddiye alın.

Ay ile savaşçı Mars arasındaki karşıtlık sizi zorlayabilir. Bir anda tepenizin tası atıp, inat edebilirsiniz. Sert tepki verebilirsiniz. Sabrınızı sınayan olaylara karşı daha kontrollü olmalısınız. Gelecek haftadan itibaren daha rahat olacağınızı bilmelisiniz.

Öğleden sonra daha rahat enerjiler ortaya çıkacak. Ay ile bereketli Jüpiter arasındaki kareaçı, değerli şeyleri gündeme getiriyor. Maddi ya da manevi konularda büyümek, gelişmek için hareket edebilirsiniz. Şansı kendinize çekebilirsiniz.

Ay ile güzel Venüs arasındaki altmışlık açıyla, sevdiğiniz kişi imdadınıza yetişebilir. Ondan destek isteyebilir, yardım alabilirsiniz. Belki de sizin ona göstereceğiniz ilgi, beklemediğiniz şekilde size geri dönecek. İlişkinizi geliştirmeye zaman ayırmalısınız.

Ay dışında başka hareketler de gündemde. İletişim gezegeni Merkür ile Neptün arasındaki üçgen ilham verebilir. Manevi konularda düşünebilir, tefekkür yapabilirsiniz. Ne zamandır hayalini kurduğunuz bir konuda fikir üretebilirsiniz.

Güneş ile Mars arasındaki kare açı ise pek de rahat enerjileri anlatmıyor. Güç kazanmak, kendinizi göstermek için savaşmamalısınız. Size yönelen eleştiri oklarını ciddiye almamalısınız. Gökyüzünde tetikleyen büyük kare açının etkisiyle, savaşa kalkışmamalısınız. Ani Uranüs, sert Plüton, amansız Mars ve egosal Güneş’in oluşturduğu dörtlüden sabreden kazançlı çıkacak. Zayıf halka siz olmayın.

20 Temmuz Pazar
Pazar günü daha rahatsınız. Yoğun günlerin etkisi azalmaya başlıyor. Gün içinde Ay, rahatına düşkün Boğa burcunda ilerliyor. Başta damak tatları olmak üzere, keyif veren konulara yönelebilirsiniz. Daha rahat hareket edebilir, hayatı daha yavaştan alabilirsiniz.
Ay ile ilham gezegeni Neptün arasındaki altmışlık açı gevşemenize yardımcı olacak. Daha şiirsel, romantik duygular içinde olabilirsiniz. Manevi konulara yönelebilir, ruhunuzu genişletebilirsiniz.

Ay ve Merkür’ün altmışlık açısı merakınızı artıracağa benziyor. Yeni şeyler öğrenebilir, arzu ettiğiniz şeyleri araştırmaya zaman bulabilirsiniz. Yakınlarınızın fikirleri, görüş açısı da size yardım edecek. Başkalarına danışmayı ihmal etmemelisiniz.

Ay ve Plüton arasındaki üçgen duygusal yoğunluğunuzu artırıyor. Hayattan zevk almak istersek, şartları zorlamamalısınız. O zaman daha rahat olacaksınız.

Yoğun bir hafta zorlayıcı Satürn’ün düzgün harekete geçmesiyle sonlanıyor. Akrep burcunda olan Satürn son kez ileri harekete başlayacak. Sohbaharda Akrep burcunu terk edip, Yay’a doğru ilerleyecek.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER