15.08.2016

15-21 Ağustos 2016 haftasının astrolojik yorumu

Belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği zamanlara giriyoruz. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

15 Ağustos Pazartesi burç yorumu

Haftaya hayatı oldukça ciddiye alarak, sorumluluklarımıza odaklanarak başlıyor, geleceğe yönelik adımlar atmak, hedeflerimize yönelmek istiyoruz. Sabah saatlerinde doğru yolda olduğumuzu fark ettirebilecek karşılaşmalar yaşayabiliriz. Ancak öğleye doğru duygusal olarak çok daha fazla zorlanmaya başlayabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Neyse ki akşam saatlerinde kendimizi ifade edebilmek, anlaşılmak ve özellikle işimizle ilgili kararlar almak söz konusu olabilir.



15-21 Ağustos 2016 haftasının astrolojik yorumu
16 Ağustos Salı burç yorumu

Bugün de hayatı ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmaya başlıyoruz. Saat 05.46’dan 14.53’e kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de bu saatlerde sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Saat 14.53’te başlayan yeni sürece göre önümüzdeki 2,5 gün otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Gün boyunca dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Cumartesi günü ilişkilerle ilgili son derece kadersel olaylar tetiklenebilir ve çok ilginç karşılaşmalar yaşanabilir. Geleceğe yönelebilmek için geçmişle yüzleşmenin ve temizlikler gerçekleştirmenin zorunluluğu ortaya çıkabilir. İlişkilerle ilgili gerçekleşebilecek olaylara farkındalıkla bakmak bizim için çok faydalı olabilir.


17 Ağustos Çarşamba burç yorumu

Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Gece yarısından itibaren motivasyonumuz yükselebilir ve hedeflerimize doğru yürüdüğümüzü hissedebiliriz. Sabahın erken saatlerinden itibaren ise önemli kişilerden aldığımız desteklerle özellikle iş hayatımıza güvende olduğumuzu fark edebiliriz. Çarşamba gününün olumlu sembollerini en iyi şekilde değerlendirmenizi ilerim.


18 Ağustos Perşembe burç yorumu

Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde yaratıcılığımız oldukça yüksek olabilir. Bugün saat 12.26’da Dolunay ve ona eşlik eden bir Ay Tutulması gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri yani son 14 gündür atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Kova-Aslan Dolunay’ı kendimiz olabilmek, kendimizi ortaya koyabilmek ile grupla birlikte hareket edebilmeyi dengeleme çabasıdır. Bencillikle idealizmi, kendimizi düşünmekle hümanizmi dengeleme, ama mutlaka yaratıcı yönümüzü ortaya koyma fırsatlarını getirir. Tutulmalar ise tüm bu temaların çok daha yoğun yaşanmasına ve hissedilmesine tetikleyici olacaktır. Saat 12.26’dan 19.35’e kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de sakin kalmamızda ve pek fazla risk almamamızda fayda olabilir. Saat 19.35’te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüyle birlikte oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissedecek ve yüksek ilham gücümüzü fark edebileceğiz. Bugün ayrıca ilişkiler, ortaklıklar, sanat ve para sembolü Venüs bütün bu konularda güçlenmeyi, desteklenmeyi, özgüveni ve gereken dönüşümü rahat şekilde gerçekleştirebilmeyi öne çıkaracak. Bol şans!


19 Ağustos Cuma burç yorumu

Bugün de oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissedecek ve yüksek ilham gücümüzü fark edebileceğiz. Fakat gece yarısından sabahın ilk saatlerine kadar gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar da söz konusu olabilir. Öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz. Daha sonra öğleye kadar içe kapanmamız, sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden özgürlüğümüzün kısıtlandığını hissetmemiz mümkün olabilir. Ardından kendimizi karmaşa halinde hissedebilir, ne istediğimizi netleştiremeyebiliriz. Ancak çok daha fazla yumuşayabilir ve kolayca empati kurmaya başlayabiliriz. Akşam saatlerinde geçmişi sorgulayarak geleceğe yönelik adımlar atmamız gerektiğini hissedebiliriz. Nihayet akşam saatlerinde duygusal olarak daha güçlü hissetmeye başlayabiliriz. Yine de unutmamalıyız ki bugün bütün gün zihinsel anlamda da pek de rahat olmayabilir, endişeli düşüncelerle zihnimizi zorlayabilir, sürekli muhalefet gördüğümüzü hissedebiliriz. Kısacası Cuma günü zorlayıcı semboller birbirini takip edecek. Sakin kalmayı başaranlar için biraz daha kolay bir gün olabilir. Bugün mümkün olduğunca dikkat gerektiren kritik işler yapmamanızı, manevi tarafınızı besleyecek ruhsal çalışmalar veya sanatla ilgilenmenizi
tavsiye ederim. Dans, müzik ve deniz kenarında zaman geçirmek de iyi gelebilir.


20 Ağustos Cumartesi burç yorumu

Bugün de oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa içinde hissedecek ve yüksek ilham gücümüzü fark edebileceğiz. Gece yarısından itibaren kendi ihtiyaç ve isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmakta ve uzlaşıya gitmekte zorlanabiliriz. Sabah saatlerinde oldukça endişeli ve kırılgan olabilir, öğleye doğru ise bu kez mantığımızla duygularımız arasında denge kurmakta zorlanabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde ise aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmeliyiz. Coşku ve heyecana fazlasıyla kapılma, duygusal iniş çıkışlar yaşama olasılığına da dikkat. Öte yandan ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere ilgi gösterebiliriz. Saat 15.21 ile 22.19 saatleri arasında gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından ileriye yönelik yeni bir adım atmamak ve elimizdeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır. Saat 22.19’da başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. 


21 Ağustos Pazar burç yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artarken çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde itibaren motivasyonumuz yükselebilir ve hedeflerimize doğru yürüdüğümüzü hissedebiliriz. Öğleye doğru ise bizim için önemli kişilerden aldığımız desteklerle özellikle iş hayatımıza güvende olduğumuzu fark edebiliriz. Öte yandan akşama doğru duygusal olarak çok daha fazla zorlanmaya başlayabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Değişim ve dönüşüme açık olanlar için her şey çok daha kolay olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER