Zeynep Süzmen Şen 15.10.2018

15-21 Ekim 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya sorumluluklarımızı önemseyerek ve geleceğe yönelik adımlar atarak başlıyoruz ancak haftanın başında kendimizi biraz kısıtlanmış hissedebiliriz.

Haftaya hayatı ciddiye alarak, sorumluluklarımızı önemseyerek ve geleceğe yönelik adımlar atarak başlayabiliriz. Öte yandan sabahın erken saatlerinde bizi kısıtlanmış hissettirecek sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmemiz gerekebileceğinden kendimizi ve koşulları fazla zorlamamakta fayda olabilir.

15-21 Ekim 2018 haftası astrolojik ipuçları

Öğleye doğru bulduğumuz desteklerle mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek çok daha kolay olabilir. Öğleden sonra saatlerinde daha da ılımlı, uyumlu, huzurlu ve dengeli olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Bugün kendimizi rahat şekilde ifade edebilmemiz ve keyifli sohbetler içinde bulunmamız mümkün olabilir. Yazma, çizme, tasarlama ve sunum içeren işler için de son derece uygun bir gün olabilir.
 
16 Ekim Salı:
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alacak, sorumluluklarımızı önemseyerek geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Ancak günün ilk yarısında duygusal olarak zorlanabiliriz. Günün geri kalanında ise İlkdördün’ün getirebileceği gerginliği hissedebilir ve hedeflerimize daha da hırslı bir şekilde odaklanmaya başlayabiliriz. Neyse ki gece yarısına doğru kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissetmeye başlayabilir ve şükran hissiyle dolabiliriz.

17 Ekim Çarşamba:
Saat 10.35’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saate kadar geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 10.35’te başlayacak yeni döngüye göre ise otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Ancak öğle saatlerinde ani ve beklenmedik olaylara karşı esnek olmamız gerekebilir. Sonrasındaysa geçmişi hatırlayarak ve sorgulayarak duygusal olarak yorulabiliriz. Öte yandan eğer geçmişle olan sorunumuzu halledebilirsek geleceğe yönelebileceğimizi fark edebiliriz.

18 Ekim Perşembe:
Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabahın erken saatlerinde kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanmamız ve bunun getirdiği huzursuzluğu hissetmemiz mümkün olabilir. Öğle saatlerinde ise mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek zor gelebilir. Öğleden sonra saatlerinden itibaren ise gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullarla karşılaşmamız söz konusu olabileceğinden bu saatlerde de kendimizi huzurlu ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz. Önemli işlerinizi mümkün olduğunca Perşembe gününe bırakmamanızı tavsiye edebilirim. 

19 Ekim Cuma:
Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Günün ilk yarısında fazlasıyla coşkulu ve iyimser hissetsek de zaman zaman yükselebilecek abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmemiz gerekebilir. Dengeli olmanın önem taşıyacağı Cuma günü ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere de ilgi gösterebiliriz. Öğle saatlerinde hayatımızdan ve kendimizden memnuniyetimiz daha da artabilir. Ancak saat 15.28’den 23.20’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

Saat 23.20’den itibaren ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselmeye başlayabilir. Gece yarısına doğru bulduğumuz desteklerle yaratıcılığımızı ortaya koyabilir, ekip çalışmalarına katılabilir veya dostlarımızla zaman geçirebiliriz. Bugün zihnimizin gerginliği sözlere yansırsa tartışmalara eğilim gösterebiliriz. Bu yüzden sözlerimize farkındalık getirmemiz, gereksiz yere sert tartışmalara girmememiz, meditasyon gibi zihnimizi rahatlatacak aktivitelerle ilgilenmemiz faydalı olacaktır. Bugün ayrıca ilham gücümüzü ifade edecek çalışmalar yapmak, örneğin yazmak ve tasarımla ilgilenmek için de oldukça uygun bir gün olduğundan, kendimizi bu şekilde ifade ederek rahatlamamız da mümkün olabilir.

20 Ekim Cumartesi:
Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Üstelik başta işimiz olmak üzere tüm hayatımızda güvende olduğumuzu hissettirecek destekler bulabiliriz Özellikle günün ilk yarısında ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu hissedebiliriz. Ancak akşam saatlerinden itibaren belirsizlik ve karmaşa ön plana geçebileceğinden netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Bu saatlerde dikkat gerektiren işler yerine sezgilerimizi ve ilham gücümüzü kullanabileceğimiz işlerle ilgilenebiliriz.

21 Ekim Pazar:
Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Sabah saatlerinde ilham gücümüzü ifade edecek çalışmalar yapmamız, örneğin yazmak veya tasarımla ilgilenmemiz, kendimizi yaratıcı şekilde ortaya koymamız mümkün olabilir. Öğle saatlerinde ise bulduğumuz desteklerle kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz.

İyi haftalar
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER