@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.09.2014

15-21 Eylül haftasının astrolojik yorumu

Toparlanmak için güzel bir haftadayız. Önem verdiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Haftanın astroloji rehberini Asude Argun Pudra.com'da anlatıyor.

15 Eylül Pazartesi

15-21 Eylül haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk gününe hızlı başlıyoruz. Ay İkizler burcundayken, etrafınızdaki iletişimin hızı artacak. Yakın yerlere yapacağınız ziyaretlerde kazançlı çıkabilirsiniz. Ticari faaliyetlere yönelebilir, alım-satım işleriyle ilgilenebilirsiniz. Eğitim döneminin bugün başlaması da oldukça anlamlı. Yeni bilgiler edinmek, eğitime başlamak, sorular sormak ve cevaplar almak için güzel bir gün.

Günün bağlantıları da oldukça iyi etkiler taşıyor. İlk olarak Ay ile şanslı Jüpiter arasında gerçekleşen destekleyici altmışlık açı, size yardımcı olacak. Attığınız adımların karşılığını kolayca alabilirsiniz. Kendinizi geliştirme fırsatı yakalayabilirsiniz.

Ardından, Ay ile sıradışı Uranüs arasındaki altmışlık açıyla, beklemedik şeylere açık olmalısınız. Birden bire ortaya çıkan şeyler dikkatinizi çekebilir. Duygusal iniş, çıkışlar yaşamanız olası.

Ay’ın son bağlantısı, içinde olduğu İkizler burcunun yöneticisi Merkür’le olumlu üçgen olacak. Merak ettiğiniz şeylere hızla ulaşabilirsiniz. Kendinizi ifade etmekten yana şanslı olacaksınız. İyi fikirleri, güzel cümlelerle ifade etmeniz olası. Diplomatik bağlantılar kurabilir, isteklerinizi kolaylıkla anlatabilirsiniz. Bugün etrafınızdaki hareketliliğe renk katacaksınız.

16 Eylül Salı
Bugün sabahın erken saatlerinden akşama kadar Ay boşlukta olacak. 05:06 ile 18:25 saatleri arasında, Ay’ın açısız kalmasıyla kolay ilerlemeniz mümkün olmayabilir. Böyle zamanları kendinize ayırmak en iyisi. Yeni adımlar atmak yerine, beklemede kalmanızı tavsiye ederim.

Ay İkizler burcunda olacağı için eğitim, öğretim gibi konularda detaylı çalışabilirsiniz. Yapmanız gereken işleri kolayca halledebilirsiniz. Düzenleme yapmak, el oyalayacak işlere yönelmek ruhunuza iyi gelecek. Akşam saatlerinde Ay duygusal Yengeç burcuna geçince rahatlayacaksınız. Ailevi konulara yönelebilir, sevdiklerinizle birlikte olabilirsiniz.

Günün tek bağlantısı Ay ile Güneş arasındaki zorlayıcı kare açı olacak. Artık Sondördün zamanına giriyoruz. Yani Ay kapanmaya başlıyor. 24 Eylül’de Yeniay doğana kadar, bitirmek istediğiniz işlerde daha hızlı yol alabilirsiniz. Yaz biterken, yapmanız gerekenleri gözden geçirebilirsiniz.

Bugüne geri dönersek, önem verdiğiniz kişilerden eleştiri alabilirsiniz. Birilerinin sizi uyarmasına daha sabırlı yaklaşmalısınız. Eşiniz, yöneticiniz ya da saygı duyduğunuz kişilerle sürtüşmemeye çalışmalısınız. Uyarıları ciddiye aldığınızda işe yaradığını göreceksiniz. Bugünü hızlı değil, mantıklı geçirmeye özen gösterin.

17 Eylül Çarşamba
Bugün Ay, sevecen Yengeç burcunda olacak. Duygularınızı daha rahat ifade edebilir, manevi konulara yönelebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerle bir arada olabilir, hayattan zevk alabilirsiniz. Evinize, ailenize daha fazla zaman ayırabilirsiniz. Annenizle ilgilenebilir ya da anaç yönlerinizi sergileyebilirsiniz.

Sakin bir gün bizi bekliyor. Gökyüzü çok hareketli değil. Ay ile gizemli Neptün arasındaki üçgen açıyla günü daha ağırdan almak isteyebilirsiniz. Sezgilerinizin yol göstermesine izin vermelisiniz. Duygularınıza ağırlık verdikçe, ilhama açık olacaksınız.

Ancak Ay ile sarsılmaz Pluto’nun karşıtlığını hafife almamak gerekiyor. Günün naif bir tarafı olsa da, sorumlulukları ihmal etmeniz pek mümkün değil. Duygusal olarak sizi yoran konuların üstesinden gelmek için endişeden uzak durmalısınız. Kararlı hareket ettiğinizde sorunları aşacaksınız. Ruhunuzu besledikçe kendinizi ve çevrenizi mutlu edeceksiniz.

18 Eylül Perşembe
Bugün oldukça hızlı geçeceğe benziyor. Ay halen Yengeç burcunda yoluna devam ediyor. Duygular, manevi konular, ailevi olaylar gündemde kalabilir. Ancak Ay’ın önünde çok açı olması, gün boyunca konudan konuya geçeceğinizi gösteriyor. Duygularınızı göz önünde tutarak hareket etmeye çalışmalısınız. Sezgilerinizden yararlanabilirsiniz.

Ay ile güzel Venüs arasındaki altmışlık sizi desteklekleyecek. Sevdiğiniz, değer verdiğiniz kişilerden yana şanslısınız. Birlikteliğinizi, aşkınızı perçinlemek için hareket edebilirsiniz. Partnerinize gösterdiğiniz ilgi size aynen geri dönecek.

Ay ile ani Uranüs arasındaki kare açıysa sizi huzursuz edebilir. Beklemediğiniz tepkiler alabilirsiniz. Her şeyi, herkesi kontrol etmeye çalışmamalısınız. O zaman karşınızdakilerin tepkisini doğru anlayabilirsiniz. Beklenmedik olaylara karşı sabırlı olmalısınız.

Ay ile ciddi Satürn arasındaki üçgen sorumlulukları hatırlatıyor. Önceliği yapmanız gereken işlere verdiğinizde daha rahat olacaksınız. Yüklerden kurtulup daha iyi ilerleyebilirsiniz. Çabanızın karşılığı görebilir, üstünüze düşeni yaptığınız için ferahlayabilirsiniz.

Ay’ın akıllı Merkür’le kurduğu kare açı, zihinsel aktivitenin etkin olduğunu söylüyor. Olaylara karşı daha sorgulayacı davranabilirsiniz. Neyin, neden olduğunu merak edebilir, araştırabilirsiniz. Ancak karşınızdakini didiklemekten sakınmalısınız. Duygularınızın yanılmadığını göreceksiniz.

Ay’ın son bağlantısı Güneş’le altmışlık açı olacak. Önem verdiğiniz kişilerden destek alabilirsiniz. Özellikle eş, baba, yönetici gibi kişilere doğru attığınız adımların karşılğını alabilirsiniz. Aldığınız yardımla, detaylı işleri daha kolay halledebilirsiniz.

21:39’dan 06:11’e kadar Ay boşlukta, açısız kalacak. Kendinize zaman ayırmak için akşam saatlerini kullanmalısınız. Hızlı bir günün ağırlığından kolaylıkla kurtulabilirsiniz.

19 Eylül Cuma
Bugün Ay, yaratıcı Aslan burcunda olacak. Günlük modumuzu anlatan Ay, 2,5 günde bir burç değiştirip zodyağı turluyor. Bu sefer kendinizi göstermekten mutlu olacağınız Aslan burcunda. Yaratıcı işlere yönelebilirsiniz. Bir şeyi düzenlemek için hareket edebilirsiniz. Yönetsel kabiliyetlerinizi sergileyebilirsiniz. Kendinizi şımartmayı da ihmal etmemelisiniz.

Gün içinde sadece Ay ile savaşçı Mars arasında üçgen açı gerçekleşiyor. Ne zamandır istediğiniz, harekete geçemediğiniz konular varsa bugün gündeme gelebilir. Beklemeden hareket edebilirsiniz, kendinize güveniniz artacak, cesaretiniz yükselecek. İstediğiniz şey için gerekirse savaşmayı bile göze alabilirsiniz. Özgüveninizi görenler yolunuzdan kolayca çekileceğe için buna pek de gerek kalmayacak.

20 Eylül Cumartesi
Ay, kendine güvenen Aslan burcunda yoluna devam ediyor. Hafta sonuna bu enerjiyle girmek oldukça keyifli olacak. Kendinizi şımartmak için harekete geçebilirsiniz. Spor yapmak, hobilerle ilgilenmek, çocuklarla çocuk olmak için güzel bir gün. Aşk hayatınız da gündeme gelebilir. Sevdiğiniz kişiyle birlikte olup, keyifli zaman geçirebilirsiniz.

Günün ilk bağlantısı Ay ve şanslı Jüpiter’le olacak. Keyfinize keyif katacak bu etkiyle şımarmamaya çalışın. İstediğiniz şeyler ayağınıza gelebilir. Fırsat yakalamak için zorlanmayacaksınız. Ay kapanmakta olduğu için, bitirmeniz gereken işleri bugünlere denk getirmelisiniz. Özellikle bugün karlı bitmesini istediğiniz şeylere emek vermenizi tavsiye ederim.

Ay ile sıradışı Uranüs arasındaki üçgen açı olayları tetikleyecek. Bu açı, içinde bulunduğunuz durumu ateşleyeceğe benziyor. Eğer keyif alıyorsanız, sorun yok. Ancak olayları abartıp şımardıysanız kulağınızı çekenler olabilir. En iyisi her şeyi çocuk saflığıyla yorumlamak olacak. İyiye ya da kötüye kapılıp gitmemek gerek.

Ay ile zorlu Satürn arasındaki kare, sorumluluklarınızı hatırlatan bir etki yaratıyor. Yapmanız gereken işleri ertelememelisiniz. Ama neşenizi bozmamalı, keyfinizi kaçırmamalısınız. Kalıcı başarı sağlamak için bugünü olumlu yönde değerlendirmelisiniz.

21 Eylül Pazar
Bu Pazar günü yataktan daha geç kalkabilirsiniz. Ay Aslan burcunda olduğundan kendinizi şımartmak isteyebilirsiniz, Ay’ın boşlukta oluşu da bunu destekliyor. 07:34 ile 18:55 saatleri arasında Ay açısız kalacak. Bir şeye motive olmakta zorlanabilirsiniz. Bu saatleri kendinize ayırmanız, kişisel bakımla uğraşmanız çok yararlı olur. Akşam saatlerinde Ay, çalışkan Başak burcuna geçince kaybettiğiniz zamanı kolayca kazanabilirsiniz.

Ay ile meraklı Merkür arasındaki altmışlık açıyla geçmiş günleri düşünebilir, hatıralara yoğunlaşabilirsiniz. Birileriyle iletişime geçip, keyifli sohbetler edebilirsiniz. Ancak laflar başka yerlere gidebilir, yanlış anlamalara sebep olmayın.

Güzel Venüs’ün ciddi Satürn’le kuracağı altmışlık açı, sevdiğiniz kişinin sorumluluklarına yardımcı olmanızı söylüyor. Onun ağırlığını azaltmak için yanında olmanız ilişkinize değer katacak. Belki onun için kuracağınız bir bağlantı sayesinde daha rahat edebilir. Akşam saatlerinden itibaren daha kalıcı işlere yönelebilirsiniz. Öncesinde acele etmemeli, günün ve yıldızların getirdiklerini duyabilmek için sakinliğinizi korumalısınız.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER