15.01.2018

15-21 Ocak 2018 haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta 17 Ocak Çarşamba sabahı gerçekleşecek yeni ay ile beraber enerjimiz yükseliyor. Cumartesi günü de Kova zamanı başlıyor. Devamı Pudra.com'da!

Çarşamba sabahı yeni ayın gerçekleşmesiyle enerjimiz yükselmeye başlarken cumartesi günü de Kova burcu zamanı başlayacak. Aşk ve güzellik sembolü Venüs de bu hafta konum değiştirecek. Hepimize bol şans!

15-21 Ocak 2018 haftası astrolojik ipuçları

15 Ocak 2018 Pazartesi:
Haftaya hayatı ciddiye almak eğilimiyle, sorumluluklarımızı ön plana alarak ve geleceğe yönelik adımlar atmak isteyerek başlıyoruz.

Sabahın erken saatlerinde otorite figürleri, sorumluluklar veya zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilir, sabırlı olmak durumunda kalabiliriz. Neyse ki sonrasında kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek çok daha kolay olmaya başlayacak. Günün geri kalanında ilham gücümüz, merhametimiz, romantizm eğilimimiz ve sezgilerimiz oldukça yükselecek. Bugün ayrıca kronik bazı sağlık sorunlarımızdan ya da endişelerimizden kurtulmak için girişimlerde bulunmamızda veya şifa çalışmaları yapmamızda fayda olabilir.
 
16 Ocak 2018 Salı:
Bugün hayatı oldukça ciddiye alma ihtiyacı duyacak, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Günün ilk yarısında bizi duygusal olarak zorlayacak olaylarla yüzleşmemiz gerekebilir. Neyse ki öğleden sonra saatlerinde kendimizi çok daha rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissetmeye başlayabilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Günün geri kalanında da bulduğumuz desteklerle motivasyonumuz ve enerjimiz yükselebilir, hedeflerimize yönelik harekete geçebiliriz. Bugün gerçekleşecek bir başka önemli sembolizm ise özellikle kariyer ve finans alanlarında gerçekleştirmek istediğimiz değişim ve dönüşümü kolaylıkla ve akıcı şekilde hayata geçirebileceğimizi, şansımızı iyi değerlendirmenin bizi çok güçlendireceğini vurguluyor. Eğer bu dönemlerde böyle bir fırsat söz konusu olursa tam da değerlendirme zamanı gelmiş olabilir.
 
17 Ocak 2018 Çarşamba:
Saat 05.17'de Oğlak burcunda gerçekleşecek yeni ay ile güne başlıyoruz. Bildiğimiz gibi her yeni ay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarında girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu getiren taptaze bir enerjidir. Oğlak burcunda gerçekleşen yeni ay ise kariyerimiz ve gelecek hedeflerimize odaklanmamız için en uygun zamanda olduğumuzu sembolize eder. Bu dönemde sorumluluklarımızı bilmemiz, işleri ciddiye almamız ve yönümüzü belirlememiz konularında gökyüzü bizi destekler. Yeni ay sonrasında oldukça ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu hissedebiliriz. Sanatla dolu ya da romantizm dolu saatler yaşayabiliriz. Yeni aya rastladığından belki de bu durum tüm ay boyunca ön plandaki temamız olabilir.

Bugün, saat 09.30'dan 11.31'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmektense elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir. Saat 11.31'de başlayacak 2,5 günlük süreçte otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir.
 
18 Ocak 2018 Perşembe:
Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Öte yandan gün boyunca geçmişi sorgulamamızı gerektirecek olaylarla karşılaşabiliriz. Oysa ki enerjimizi bizi endişelendiren, yoran kronik bazı sağlık sorunlarımızdan kurtulmak için şifa çalışmaları yapmaya yönlendirebiliriz. Bugün ayrıca aşk ve para sembolü olan Venüs 11 Şubat'a kadar kalacağı yeni konuma geçecek ve bu konularda çok daha yaratıcı ve sıra dışı davranabileceğimiz ve ilişkilerde arkadaşlığın, sosyalleşmenin ön plana geçeceği bir dönemi sembolize edecek. Keyifle değerlendirmenizi dilerim!
 
19 Ocak 2018 Cuma:
Bugün otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de uygun bir gün. Günün ilk yarısında dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Fakat öğle saatlerinde gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullarla karşılaşabiliriz. Anlık öfkelere, tartışmalara kapılmamak için kendimizi sakin ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz. Saat 14.52'den 23.26'ya kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olabilir. Saat 23.26'da başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselmeye başlayabilir.
 
20 Ocak 2018 Cumartesi:
Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız oldukça yüksek olabilir. Sabah saatlerinde bulacağımız destekler kendimizi oldukça güvende hissetmemizi sağlayabilir. Günün geri kalanında ise belirsizlik ve karmaşa ön planda olacağından netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Öte yandan gün boyunca duygularımızı yumuşakça ifade etmek, ilham dolu şekilde iletişim kurabilmek, yazmak, tasarım işleri ile ilgilenmek ve ruhsal çalışmalar yapmak için gökyüzü bizi destekliyor olacak.

20 Ocak Cumartesi, saat 06.08'de Kova burcu zamanı başlayacak. Kova burcu bireysel farklılıklarımızı daha iyi hissetmemiz ve bunları dışa vurabilecek ortamları yaratabilmemiz için önemli fırsatlar getirir. Neye ve kime hayır demek istiyoruz? Sürüden bizi ayıranın hangi özelliklerimiz olduğunu hissediyoruz? İşte şimdi bunları tespit etme ve özgün özelliklerimizi gerçekleştirme zamanı. Bu dönemde hümanist tarafımız ön plana çıkabilir ve ideallerimizin peşinde koşabiliriz. Ekip çalışmalarının gücünün de yükselebileceği bu dönemi farkındalıkla değerlendirmenizi dilerim.
 
21 Ocak 2018 Pazar:
Bugün ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız son derece yüksek olabilir. Günün ilk yarısında bulacağımız destekler kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Öğleden sonra saatlerinde ise kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissetmeye başlayabilir ve şükran hissiyle dolabiliriz.

Gün boyunca olumlu semboller birbirini izlese de, gece saatlerinde endişelerimizle yüzleşmek durumunda kalabilir veya şifa çalışmalarıyla ilgilenebiliriz.

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER