@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.02.2016

15-21 Şubat haftasının astrolojik yorumu

İlkdördün'ün etkisiyle gergin başlayan hafta, cumartesi gününden sonra daha keyifli geçeceğe benziyor. Zeynep Süzmen Şen'in burç yorumları Pudra.com'da.

15 Şubat Pazartesi burç yorumu

Haftaya huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğiyle ve maddi güvencemizi daha fazla ön plana alarak başlıyoruz. Öte yandan sabah saatlerinde İlkdördün’ün getirebileceği gerginliği hissedebilir, hırslarımızın yükseldiğini fark edebiliriz. Öğleye doğru ise rahatlayabiliriz ve bu saatler çok daha uyumlu ve keyifli geçebilir. Saat 12.54’ten 16.35’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece bu keyifli saatlerin tadını çıkarmak daha uygun olacak. Saat 16.35’te başlayacak 2,5 günlük süreçte ise zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Akşama doğru ise duygularımızı ve düşüncelerimizi rahatça ifade etmemiz mümkün olabilir.  

15-21 Şubat haftasının astrolojik yorumu
 

16 Şubat Salı burç yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatleriyle birlikte aşırı hassas ve karmaşa halinde hissedebilir, günün geri kalanında ise bizi kısıtlanmış hissettiren bazı konuların karşımıza çıkmasıyla duygusal olarak zorlanabiliriz. Otorite figürleri ve zorunluluklar özgürlüğünüzü kısıtlanmış hissettirebileceğinden bugün biraz kabuğumuzda kalmamızda ve koşulları fazla zorlamamamızda fayda var. Gecenin ilerleyen saatlerinde daha fazla rahatlayabilir, sosyalleşebilir ve dostlarımızdan destek görebiliriz.
 

17 Şubat Çarşamba burç yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabah saatlerinde geçmiş ve geleceği sorgularken çok kadersel gelişmeler yaşayabiliriz. Günün geri kalanı boyunca özgüvenimiz ve hayatımızdan memnuniyetimiz çok yüksek olabilir. Saat 18.37’den 21.24’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. Saat 21.24’te başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber duygularımız daha fazla yoğunlaşacak. Bu süreçte kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Bugün ayrıca aşk ve para sembolü olan Venüs 12 Mart’a kadar kalacağı yeni konuma geçiyor ve bu konularda çok daha yaratıcı ve sıradışı davranabileceğimizi ve ilişkilerde arkadaşlığın, sosyalleşmenin ön plana geçeceğini sembolize ediyor.
 

18 Şubat Perşembe burç yorumu

Bugün de duygularımız çok yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Öğle saatlerine kadar ilham gücümüz çok yüksek olacağından bugün manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir. Gün boyunca kadersel şekilde gelişen olayların bizi hedeflerimize doğru götürdüğünü hissedebilir, aradığımız destekleri bulabilir ve doğru yolda olduğumuzu fark edebiliriz.
 

19 Şubat Cuma burç yorumu

Bugün yine duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde endişelerimizi şifalandırabilir, ardından da kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, desteklediğimizi fark edebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Öğleden sonra da kadersel karşılaşmalar ile bulduğumuz destekler bizi istediğimiz yöne götürebilir. Bu saatlerde motivasyonumuz yükselirken hedeflerimize yürüdüğümüzü fark edebilir ve kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Öte yandan saat 16.36’dan sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından bu saatlerde yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece bu keyifli günün tadını çıkarmak daha doğru olabilir. Bugün saat 7.35’te Balık Burcu zamanı başlayacak ve böylece ruhsallık, sezgisellik, ilham gücü ve akışta olabilmek açısından muhteşem zamanlar da başlamış olacak.  Ruhsal çalışmalar ve ilham gücü gerektiren her türlü konuda eserler ortaya koymak, dans, müzik, yoga veya su sporları gibi aktiviteleri hayatınıza katmak için de çok uygun zamanlar başlıyor.
 

20 Şubat Cumartesi burç yorumu

Saat 04.18’de başlayacak yeni döngüye göre 2,5 gün boyunca eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde kendi arzularımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında kalmak bizi biraz yorabilir. Günün geri kalanında ise duygularımızla mantığımız arasında kalabiliriz. Bütün bunlara rağmen biraz denge bulabilirsek çok keyifli bir tatil günü geçirebiliriz.
 

21 Şubat Pazar burç yorumu

Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde hayatımızın rayında olduğunu fark ederek kendimizi güvende hissetmeye başlayabiliriz. Gününü geri kalanında ise daha fazla sosyalleşebilir ve dostlarımızdan destek görebiliriz. Yaratıcılığımızı ön plana çıkaracak işlerle de ilgilenmek için güzel bir gün olabilir. Keyfini çıkarın!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER