@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.09.2013

16-22 Eylül 2013 haftasının astrolojik yorumu

Hafta ortasında yaşanacak Dolunay etrafınızdaki olayların hızlanacağını işaret ediyor. Şimdi, ekilenlerin biçilme zamanı. Astroloji Uzmanı Asude Argun’un haftalık astrolojik ipuçları Pudra.com'da.

16 Eylül 2013 Pazartesi

16-22 Eylül 2013 haftasının astrolojik yorumu
Gün boyunca Ay, arkadaş canlısı Kova burcunda ilerliyor. Sosyalleşmek ve çevrenizi genişletmek için bu fırsatı iyi değerlendirebilirsiniz. Ancak pazartesi 11.19 ile Salı 16.57’ye kadar boşlukta yani açısız kalan Ay önemli projelere başlamak için acele etmemeniz gerektiğini söylüyor.

Günün ilk açısı zorlayıcı Satürn’e sert kare açı olduğundan dolayı, sabahleyin sorumluluklarınız ağır basabilir. Yapmanız gereken işleri ihmal etmeden ilerlemelisiniz. Ardından sıra dışı Uranüs’ten altmış derecelik destek açısıyla olaylara farklı çözüm yolları bulmanız mümkün. İlk adımı siz atacak, karşılığını bulacaksınız. Zeki Merkür’le doğal akan üçgen açının enerjisi, aklınızı kullanmanın ne kadar işe yaracağını gösterecek. Öğlene doğru Ay ile savaşçı Mars arasında oluşan karşıtlık egodan uzak durmanızı tembihliyor. Boşuna inat etmemenizi, enerjinizi harcamamanızı öneririm.

Günün önemli bir başka açısı da, analitik Merkür’le sürprizli Uranüs arasındaki karşıtlık. Bugün olaylara farklı bakış açısı geliştirmenizi tavsiye ederim. Sorunlara daha değişik çözüm yolları bulabilirsiniz. Duyduğunuz her şeye kulak asmadan ilerlemeniz yararlı olacak.

17 Eylül 2013 2013 Salı
Ay, Kova burcunun değişkenliği ile yoluna devam etmekte. Ayrıca pazartesi sabahından salı akşamüstüne kadar da boşlukta kalacak. Ay’ın önünde açı olmadığı, boşta kaldığı bu zamanlarda yeni işlere başlamak yerine, zaman alan işlere yönelmek çok daha yararlı olacak. Ruhunuz beklemek istemese de, kontrollü olmanızı dilerim. Meditasyon, dua, ibadet çok iyi gelecek.

Akşamüstü iki buçuk günlüğüne Balık burcuna geçen Ay, daha hassas olacağımız bir zamanı işaret ediyor. Ülkemiz açısından bakacak olursak, yönetimle ilgili önemli olaylar gündeme gelmesi mümkün. Gerçekleri perdeleyen olaylar olabileceği için dikkatli olmanızı öneririm. Hayalkırıklığı ya da yanlış anlamalara açık birkaç günden geçeceksiniz.

18 Eylül 2013 Çarşamba
Gün boyu Ay, hassas Balık burcunda yoluna devam edecek. Her türlü alınganlığa ve dağılmaya açık olduğunuzu bilmelisiniz. Karşı tarafla empati yapayım derken kendinizi kaptırıp feda edebilirsiniz. Sorumluluklarınızı ön planda tutmanız sayesinde rahat edebilirsiniz.

Ay’ın ilk durağı aşk gezegeni Venüs’le uyumlu üçgen açı olacak. Karşınıza çıkan birine kapılıp gitmeniz çok olası. Sevdiğiniz kişiyle romantik dakikalar yaşayabilirsiniz. Ancak Venüs’ün rahat etmediği Akrep burcunda olması olayları gerginleştirebilir. Tutkunun dozunu artırabilirsiniz.

Ardından ağır Satürn’le kurulan üçgen açı olayları dengeleyecektir. Başkası için kendinizi kurban etmemeli, yapmanız gereken işleri de düşünmelisiniz. Kronikleşen sorunları çözmek için başkalarından öğrendiklerinizi kullanabilirsiniz.

Sabah erken saatlerde pek çok gezegen Ay’ı yani günlük duygularımızı etkileyecek. Güçlü Plüton, etkisini yardımcı olmak adına gösterecek. Karşınıza çıkan olayları kendinizi geliştirmek adına kullanmanızı tavsiye ederim.

Akşam saatlerinde kendinize uygun bir sentez yapmış olabilirsiniz. Bereketli Jüpiter de üçgen açıyla sizi besleyecek. Maddi ve manevi doygunluğa ulaşabilirsiniz. Olayların perde arkasına, size söylenmek istenene odaklanmalısınız.

Günün hatta haftanın en önemli etkilerinden biri akşam saatlerinde netleşiyor. Aşk gezegeni Venüs ile olgun Satürn kavuşumu yaşayacağız. Akrep burcunda olan bu kavuşum aşkın pek kolay sağlanmayacağını anlatır gibi. Tutkulardan arınmalı ve sahip olmaktan vazgeçmeli. Aksi takdirde aşk acısı gündeme gelebilir. Dolunay'a doğru giderken duygusal iniş çıkışlar olması çok olası. Barış yapmak için savaşmaktan kaçınılmalı.

19 Eylül 2013 Perşembe
Haftanın en önemli günü Dolunay’ın yaşanacağı bugün. Eylül’de doğan Yeni Ay’dan beri büyümekte olan Ay, en üst noktaya gelmiş olacak. Duyguların da en üst noktada olacağı, Dolunay ve öncesi, sonrası tam 3 gün boyunca sakinliği korumak yararlı olacak.

Özellikle ülkemizde, bölgemizde oluşan gerginlikler de artacağı için kontrollü olmakta cidden yarar var. Akşam saatlerinde savaşçı Koç burcuna geçen Ay, olaylara karşı isyanınızı artırabilir. Ancak öfkeyle kalkanın zararla oturacağını bilmelisiniz.

Ay 14.12 ile 19.57 arası boşlukta yani açısız kalacağı için girişimleri bekletmek yararlı olacak. Hızlı gitmenin zararını görmemek için şartların oluşmasını beklemenizi öneririm.

20 Eylül 2013 Cuma
Dolunay’ın etkisi bugün de sürecek. Ay’ın cesur Koç burcunda devam etmesi, tepkisel davranmaya yol açabilir. Kontrollü olmak cidden işleri kolaylaştıracak.

Öğle saatlerine doğru Ay’ın önündeki ilk açı bileği bükülmeyen Plüton ile sert kare açısı olacak. Karşınızda savaştığınız kişilere daha özen göstermelisiniz. Girdiğiniz mücadelelerin size bir yararı olup olmadığına bakmanızı öneririm.

Ardından akıllı Merkür’le kurulan karşıtlık, daha farklı düşüneceğinizi anlatmakta. Başkalarının görüşlerine saygı gösterdiğinizde gereksiz yere fikir çatışması yaşamayacaksınız. Diyaloglarınızı diplomasiden yana kullanmanız aradığınız gücü sağlayacak. Karşı tarafla savaşmak yerine yakın durmanın yararını göreceksiniz.

Öğleden sonra sıra dışı Uranüs sahneye çıkıyor. Duygularınızı kontrol etmeniz zorlaşabilir. Normalde vermediğiniz tepkileri verip şimşekleri üstünüze çekebilirsiniz. Her şeyden vazgeçip özgürleşmek istemeniz de olası. İsyan bayrağını çekip, her şeyi silip atmadan önce iyi düşünmenizi tavsiye ederim.

Ay’ın akşam saatlerinde ateşli Mars’la yapacağı doğal akan üçgen açı, işlerin zorlaşabileceğini gösteriyor. Tepkisel davranmamalı, enerjinizi insanlara değil çözüme harcamalısınız.

21 Eylül 2013 Cumartesi
Gün içinde Ay, savaşçı Koç burcunda yoluna devam ediyor. Bugün biraz spor yapabilir, çocuklarınızla vakit geçirebilirsiniz. Başkalarına patlamamak için biriken enerjinizi de harcamalısınız. Uzun bir yürüyüş sayesinde enerjinizi akıtabilirsiniz. Üzerinizdeki stresi akıtmanın bir yolunu mutlaka bulmanızı öneririm. O zaman enerjinizin yenilendiği göreceksiniz.

Ay’ın bereketli Jüpiter’le kuracağı zorlayıcı kare açı, istekleriniz için çalışmanızı söylüyor. Şansı, kısmeti, bereketi yakalamak için harekete geçmelisiniz. Sabah 04.25’ten başlayarak pazar gecesi 01.33’e kadar Ay Boşlukta, yani açısız olacağı için, içe dönmek çok yararlı olacak. Birikmiş enerjiyi dua, ibadet ya da meditasyonla akıtabilirsiniz.

Gün içinde zorluk gezegeni Satürn ile güç gezegeni Plüton arasında kurulan dostça akan altımış derecelik açı, bu hafta boyunca etkili olacak. Zorlukları aşmak için güçlü arkadaşlar edinebilirsiniz. Birliktelik sayesinde aşamayacağınızı düşündüğünüz tüm olaylar karşısında dirençli olacaksınız. Ama işin sırrı sizin attığınız ilk adıma karşılık gelecektir. Enerjinizi sorun yaratmak değil, sorumluluk almaktan yana kullanmalısınız.

22 Eylül 2013 Pazar
Haftanın son gününde daha rahat olacaksınız. Ay’ın rahatına düşkün Boğa burcundaki iki buçuk günlük yolculuğu Pazar günü erken saatlerde başlayacak. Tatili fırsat bilip kendinizi şımartabilirsiniz. Yeme ve içmeye düşkün olabilir, damak tadınıza önem verebilirsiniz. Günü daha yavaş, sindire sindire yaşamak isteyebilirsiniz. Haftanın yoğunluğuna bakarak bunu hak ettiğinizi düşünüyorum.

Ay’ın ilk açısı gizemli Neptün’le olacak. Kendinizi duygularınıza teslim bırakabilir, hayatın tadını çıkarmak isteyebilirsiniz. Ancak maddesel bir karar vermeniz gerektiğinde gerçeklikten uzaklaşma ihtimalinizin olduğunu da bilmelisiniz.

Akşamüstü yenilmez Plüton’un verdiği uyumlu üçgen açının etkisiyle keyfinizi artıracak şeylere daha fazla yönelebilirsiniz. Özellikle dünyevi ve maddesel konularda daha iştahlı olabilirsiniz. Elinizdeki kaynakları, parayı ya da maddi değerleri bilinçli kullanmanızı öneririm.

Akşam Ay’ın karamsar Satürn’le karşıtlığı sizi zorlasa da engelleri aşmak için azimli olacaksınız. Anneniz, anneliğiniz ya da hayatınızda duygusal bağlantı kurduğunuz kişilerin yüklerini hafifletmek için harekete geçmeniz mümkün.


Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.asudeargun.com
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun
twitter.com/AsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER