@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.06.2014

16-22 Haziran haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta yeni adımlar atmak yerine, mevcut işlere ağırlık verirseniz daha hızlı ilerlediğinizi fark edeceksiniz. Haftanın astrolojik rehberini Asude Argun Pudra.com'da anlatıyor.

16 Haziran Pazartesi

16-22 Haziran haftasının astrolojik yorumu
Haftanın ilk günü Ay, özgürlüğüne düşkün Kova burcunda, Pazartesi sendromu da bu olsa gerek… Biraz sabırlı olup, günü rahatça değerlendirmenizi öneririm. Arkadaşlarınız, sosyal çevrenize önem vermeniz yerinde olur. Grup çalışması yapmak, işleri paylaşmak için oldukça güzel fırsatlar ortaya çıkabilir. Olaylara farklı bir açıdan bakarsanız çözümlerin yanınızda olduğunu göreceksiniz.

Gün içinde Ay, ilk olarak Mars’la üçgen oluşturuyor. Kendinizi kontrol etmenizi, tepkisel davranmamanızı tavsiye ederim. Mars, Terazi burcunda rahat etmediği için strese sebep olabilir. Enerjinizi başka yöne aktardığınızda rahat edebilirsiniz. Erken kalkarak, kısa bir yürüyüşle güne başlamanızı öneririm.

Ay ile sıradışı Uranüs arasında oluşan altmışlık açı ise attığınız olumlu adımların karşılığını alacağınızı anlatıyor. Tepkisel davranırsanız, aynı şekilde olumsuz karşılık da alabilirsiniz. Duygularınızı kontrol etmenizde fayda var.

17 Haziran Salı
Bugün oldukça hareketli geçecek. Ay, değişiklikten hoşlanan Kova burcunda olduğu için zorlanmadan ilerleyebilirsiniz. Tabii ki kişisel haritanızdaki potansiyele göre. Olaylara standart yaklaşmamanız faydalı olabilir. Sorunları çözmek için aynı yolları denememelisiniz. Farklı adımlar atmak için biraz daha cesaretli olmalısınız. Ancak özgürlükle, yalnızlık arasındaki sınırı da iyi kavramanızda fayda var.

Gün boyunca Ay, pek çok astrolojik bağlantı yapıyor. Enerjiyi bir oraya bir buraya taşıyor. İlk bağlantısı, ciddi Satürn’le sert kare açı. Sorumlulukları ihmal etmeniz pek mümkün olmayabilir. Gösterdiğiniz çabanın karşılığı almak için sabırlı olmalısınız.

Ay, Venüs karesi ise, ilişkilerinize değer vermeniz gerektiğini söylüyor. Karşı tarafa yaklaşırken, onunla empati kurmaya özen göstermelisiniz. Her ne kadar ruhunuz özgürlük bayrağını çekmiş olsa da başkalarını kırmamanızı öneririm.

Ay ile Güneş arasında gerçekleşecek üçgen açı, günün en olumlu etkisini taşıyor. Ay’ın kapanmaya başladığının habercisi olan bu açıyla, bir şeyleri bitirmek, toparlamak için destek alabilirsiniz. Özellikle otorite figürlerinden yana şanslı olacaksınız. Sabırla yaptığınız işler değer kazanacak.

Ay, Merkür üçgeni de, akıl ve ruh birlikteliğinizi sağlayacak. Ancak iletişim gezegeni Merkür’ün 1 Temmuz’a kadar geri harekette olduğunu unutmamalısınız. O yüzden yanlış anlamalara açığız. Gecikme, arıza ya da iptaller olabilir. “Kimse beni anlamıyor mu?” diye boş yere üzülmeyin.

21:08 ile 21:26 arasında küçük bir boşluğa düşen, yani açısız kalan Ay, ardından duygusal Balık burcuna geçiyor. Cuma gününe kadar hassas olabilirsiniz. Ülkemize ilişkin konularda önemli gelişmeler de bugünlerde olabilir. Devletle, hükümetle, yöneticilerle ilgili olaylar olabilir. Toplumsal konularda daha duyarlı olmak doğru olacak.

18 Haziran Çarşamba
Bugün Ay, duygusal, kırılgan Balık burcunda olacak. Kendinizi daha korunmasız, hassas hissetmeniz gayet normal. Olayları gerçekçi biçimde değerlendirememeniz de normal. Ancak hayatınızdaki romantizm artacak. Akıl değil kalp enerjisiyle başladığınız bugün, sabah saatlerinde yaptığınız duaların kabul olma şansı çok yüksek. Gökyüzü manevi konulara çok açık. Ancak gerçek hayatta karar verirken yanılma payınızı hesaba katmalısınız.

Gün içinde, Ay ile sisli Neptün’ün birleşmesi bu etkileri artıracak. Duygularınız ön plandayken netleşmekte zorlanabilirsiniz. En iyisi kendinize biraz zaman vermeniz olur. Geri çekilip ruhunuzu dinlemenizi tavsiye ederim. Gözünüze düşen hayal perdesinin aralanması için beklemeniz yerinde olur. Ancak konu aşksa bırakın kendinizi, romantizmin tadını sonuna kadar çıkarın.

Ay ile yenilmez Pluto arasındaki altmışlık açı, duygularınızı destekleyecek. Daha hassas, alıngan ama daha romantik olacaksınız. Bundan ne kadar mutlu olacağınız doğum haritanızın potansiyeliyle çok ilgili. Genel olarak bakarsak, dünyevi konularda daha kontrollü olmalı, manevi konularda içinizin sesine güvenmelisiniz.

Günün son bağlantısı sevgi gezegeni Venüs ile şanslı Jüpiter arasındaki olumlu altmışlık açı olacak. Etkisi birkaç gün öncesi ve sonrasına uzanacak bu etkiyle ilişkilerinizi geliştirmek için hareket etmelisiniz. Düşünmeden yaptığınız iyiliklerin karşılığı sizi bulacak. Sevginizi, aşkınızı yaşamak için hareket edebilirsiniz. Ne yaparsanız yapın, içinizdeki aşkla yapmanızı tavsiye ederim.

19 Haziran Perşembe
Bugün Ay, son kez romantik Balık burcunda olacak. Duygusal konuların ortaya çıkması normal. Ancak gün içinde daha reel enerjiler ortaya çıkacak. Gerçek dünyada karar vermek, hareket etmek açısından destek alabilirsiniz. Balık burcunun doğal olarak verdiği, akışta kalma enerjisine uyum sağlamalısınız.

Ay, Satürn üçgeni duygularınızı dinlediğinizde sorumlulukları kolayca yerine getireceğinizi anlatıyor. Endişeyi bir kenara bırakıp, olaylara uyum sağlamanızı, sorumluluklarınızı yerine getirmenizi öneririm.

Ardından gelen Ay, Jüpiter üçgeni, şansın sizden yana olduğunu gösteriyor. Ay’ın hareketiyle gökyüzünde kurulan üçgen açı kalıbıyla, olayları zorlamadan ilerleyebileceğinizi gösteriyor. Duyguları dinlediğinizde, hem sorumluluklarınızı yerine getirecek hem de rahatlayacaksınız.

Ay, Venüs altmışlık açısı, hem kendinize hem de sevdiğiniz kişiye değer vereceğinizi anlatıyor. Attığınız olumlu adımların karşılığı beklemesiniz bile, bugün karşılığını alabilirsiniz. Özellikle evlilik, ortalık gibi konularda gelişime açıksınız.

Ay, Güneş karesi günün en önemli bağlantısı olacak. Ay duygusal konuları anlatırken, Güneş dünyevi gerçekleri gösteriyor. Bu iki enerjiyi dengelemenizde fayda var. Böylece ortaya net işler koyabilirsiniz. Aksi takdirde zorlanabilir, eleştiri alabilirsiniz. Özellikle önem verdiğiniz kişilerin uyarılarını dinlemeli, hemen işbirliği yapmalısınız.

Ay, Merkür karesi ise duygularınızı ifade ederken dikkatli olmanız gerektiğini anlatıyor. İfadenizin doğru anlaşılıp anlaşılmadığı önem taşıyabilir. Yanlış anlaşılmalara sebep olmamaya dikkat etmelisiniz. Dedikodudan uzak durmalı, her söylenene kanmamalısınız.

22:06 ile 00:26 saatleri arasında Ay boşlukta, açısız olacak. Kendinizle ilgilenmek, içe dönmek için bu saatler çok uygun.

19 Haziran Cuma
Haftanın son iş gününe hızlı başlıyorsunuz. Ay, çocuksu Koç burcunda olacak. Kendinizi göstermek, yapmak istediklerinize eğilmek için sabırsız davranabilirsiniz. Daha aceleci, tez canlı hareket edebilirsiniz. Ancak sakarlığa, pot kırmaya da açık olduğunuzu bilmelisiniz. Pazar gününe kadar hareket ederken biraz daha temkinli davranmanızı öneririm.

Ay, Mars birleşimi, duygularınızı kontrol etmekte zorlanacağınızı belirtiyor. Tepkisel davranıp, başkalarını kırabilirsiniz ya da sizin canınızı sıkabilirler. Ortaya çıkan olaylar karşısında derin bir nefes alıp sakinleşmenizde fayda var. Enerjinizi kontrol ettiğinizde, olayların da değiştiğini göreceksiniz.

Ay ile güçlü Plüton karesi duyguları kontrol etmenin önemini anlatıyor. Verdiğiniz tepki olmadık olayları tetikleyebilir. Özellikle toplumsal konularda daha dikkatli olmanızı tavsiye ederim.

Güneş ile akıl gezegeni Merkür birleşimine dikkat etmek gerekiyor. Güneş’in yüksek etkisiyle yanan Merkür, karar vermenizde sizi zorlayabilir. Sadece, Merkür’ün Güneş’in tam kalbinde olduğu 01:50 saatlerinde yüksek olumlu etki taşıyacak. Onun dışında, gün içinde kafa karışıklığı tehlikesi yüksek.

20 Haziran Cumartesi
Gün içinde duygusal modu anlatan Ay, cesur Koç burcunda yoluna devam ediyor. Ancak Koç burcunun yöneticisi Mars'ın, Terazi’de rahat etmediği konumda olması işleri güçleştiriyor. Rahat adım atmakta, kişisel davranmakta zorlanabilirsiniz. Kendinizi daha sinirli, fevri olarak yakalabilirsiniz. Enerjinizi atmak için yorucu olmayan sporları yapmanızı öneririm.

Ay ile sıradışı Uranüs’ün kavuşumu, duygusal patlama riskinizi anlatıyor. Ortaya çıkan olaylara daha tepkisel davranabilirsiniz. Çocuksu davranabilir, gereksiz yere inat edebilirsiniz. Bunu fark ederseniz, olaylara daha farklı bakmanızı öneririm. O zaman değişik bir çözüm yolu bulmakta zorlanmayacaksınız.

Ay ile iyicil Jüpiter’in karesi size destek olacak. Etrafınızda size örnek olacak, rehberlik edecek kişileri bulabilirsiniz. O zaman neyi, nasıl yapmanız gerektiğini anlayabilirsiniz. Şansı yakalamk için buna ihtiyacınız olacak.

21 Haziran Pazar
Haftanın son günü sabah erken saatlerden itibaren rahatsınız. Ay 01:24 ile 06:04 saatleri arasında boşlukta kaldıktan sonra, keyifli Boğa burcuna giriyor. Bu güzel Pazar gününü, daha dünyevi zevklere ayırabilirsiniz. Fırsat bulup doğaya çıkmak, piknik yapmak için şanslı olacaksınız. Evdeyseniz güzel bir kahvaltıyla hem karnınızı, hem de ruhunuzu doyurabilirsiniz. Bugün hayatı ağırdan almalısınız.

Ay ile iletişim gezegeni Merkür’ün altmışlık açısı sebebiyle, geçmişteki konular hakkında düşünebilirsiniz. Eski arkadaşları aramak, hatır sormak için fırsat elde edebilirsiniz. Dolaylı yollardan başkalarından da haber alabilirsiniz.

Günün en güzel etkisi Ay ile Güneş altmışlık açısı olacak. Ay dişi enerjiyi, Güneş eril enerjiyi anlatır. Bu bağlantıyla karşı cinsle yakınlaşmak, destek almak, ilgi görmek için şanslı olacaksınız. Ayrıca önem verdiğiniz kişilerle görüşebilir, yardım alabilirsiniz. Maddi, manevi olarak rahat olacaksınız.

Ay’ın son bağlantısı hayalci Neptün’le olumlu altmışlık açı… Boğa’nın gerçekçiliğini, Neptün’ün sezgileriyle harmanlamanızı öneririm. Bu enerji istediklerinize ulaşmak için iyi bir kombinasyon olacak. Maddi ve manevi anlamda dengede olmalı, yavaş hareket ederek kararlılığınızı göstermelisiniz.

Astroloji Uzmanı Asude Argun
www.facebook.com/AstrolojiUzmaniAsudeArgun


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER