@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 16.11.2015

16-22 Kasım haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta güç savaşlarına girmemeye dikkat edin. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

16 Kasım Pazartesi astroloji yorumu

Haftaya hayatı fazlasıyla ciddiye alarak, sorumluluklarımızı oldukça önemseyerek ve geleceğe yönelik adımlar atmak isteyerek başlıyoruz. Ancak sabah saatlerinde ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı esnek olmamız gerekebilir. Öğle saatlerine doğru rahatlamaya başlayabilir, iyimser hissedebilir, şanslı olduğumuzu fark edebilir ve şükredebiliriz. Akşama doğru ise duygularımızı rahatça ifade edebilir ve iletişime açık olabiliriz. Sözleşme ve anlaşmalar için çok uygun saatler olabilir. Akşam saatlerinde de özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Saat 22:53’ten sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacaktır.

16-22 Kasım haftasının astrolojik yorumu
 

17 Kasım Salı astroloji yorumu

Saat 09:25’te başlayacak 2,5 günlük süreçte idealist tarafımız ön plana geçecek. Otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Öğleden sonra saatlerine kadar motivasyonumuz çok yüksek olabilir ve hedeflerimize rahatlıkla yürüdüğümüzü hissedebiliriz. Akşama doğru özellikle iş hayatımızda bulduğumuz destekler kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Bugün kendimizi cesurca ifade etmemiz, yeni bir eğitime başlamamız ya da çok özel sözleşme ve anlaşmalar yapmamız mümkün olabilir.
 

18 Kasım Çarşamba astroloji yorumu

Bugün de otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Günün ilk yarısında sosyalleşmek ve keyifli sohbetler içinde olmak isteyebiliriz. Bu saatlerde daha fazla uyum, denge ve keyif hissedebiliriz. Sanatla, estetikle, güzellikle ilgili konulara eğilim duyabiliriz. Günün ikinci yarısında da dostlardan destek alabilir, kendimizi daha özgür ve yaratıcı hissedebiliriz. Bugün ruhsallık sembolü gezegen 12 Haziran’dan beri sürdürdüğü geri hareketini bitirerek düzenli hareketine geçiyor. Bu süreçte deneyimleri çok daha derin hale getiren ve tüm etkileri içselleştirmemizi destekleyen Neptün’ün düzenli hareketinde tüm bu birikimi ifade etmeye başlayabileceğiz. Böylece ilham gerektiren çalışmalar için son derece uygun bir dönem başlamış olacak. Keyifle değerlendirmenizi dilerim.
 

19 Kasım Perşembe astroloji yorumu

Bugün de otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde İlkdördün'ün getirebileceği gerginliği hissedebiliriz. Sonrasındaki saatlerde de duygularımızla mantığımız arasında kalabiliriz. Saat 10:20’den 14:22’ye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından daha sakin saatler geçirebiliriz. Öte yandan ileriye yönelik önemli bir adım atmamakta da fayda var. Saat 14:22’de başlayacak 2,5 günlük süreçte ise kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve karmaşa içinde hissedebiliriz. İlham gücümüz ise çok yüksek olacak. Bugün geçmişten aldığımız derslerle geleceğe yönelik sağlam adımlar atabilir, anlaşma ve sözleşmeler yapabiliriz.
 

20 Kasım Cuma astroloji yorumu

Gece yarısından itibaren bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle uğraşmamız gerekebilir. Sonrasındaysa belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden kesinlikle dikkat gerektiren kritik işler yapmamanızı ancak manevi tarafınızı besleyecek ruhsal çalışmalar veya sanatla ilgilenmenizi tavsiye ederim. Kısacası günün ilk yarısında kendimizi ve koşulları fazla zorlamamalıyız. Öğleye doğru güçlü kişilerden destek bulmamız bizi rahatlatsa da günün geri kalanında kronik endişelerinizle yüzleşmeniz gerekebilir. Bu yüzleşmenin bizi şifaya götürebileceğinizi de unutmamak gerekir. Bugün çok kadersel karşılaşmalar yaşamamız ve çok ilginç destekler bulmamızın mümkün olabileceği olaylar yaşayabiliriz. Bugün ayrıca zihin ve iletişim gezegeni 10 Aralık'a kadar kalacağı yeni konuma geliyor ve böylece çok daha iyimser düşüncelere sahip olacağımız ve ufkumuzu geliştirmek isteyeceğimiz, ancak bir o kadar da kararsız ve dağınık olabileceğimiz bir döneme işaret ediyor.
 

21 Kasım Cumartesi astroloji yorumu

Bugün de kendimizi çok daha naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve karmaşa içinde hissedebiliriz. İlham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek çok uygun olabilir. Gece yarısından itibaren iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimlerine dikkat etmeliyiz. Öğle saatlerine doğru geçmişle yüzleşmemizi gerektirecek olaylar yaşayabiliriz ancak ardından kendimizden ve hayatımızdan memnuniyet duyduğumuzu hissedebiliriz. 15:24’ten 17:13’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak. 17:13’te başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz ve mücadele gücümüz artıyor. Bugünlerde çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Akşam saatlerinde duygularımızı canlı ve enerjik şekilde ifade edebilmek bizim için çok daha kolay olabilir. Öte yandan bugün ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konular ile ilgili olarak güç savaşlarının yol açabileceği büyük dönüşümler söz konusu olabilir. En son 5 Mart’ta bir benzerini yaşadığımız bu sembolle birlikte ilişkilerimizin bir arınma sürecine girmesi gerektiğini fark edebiliriz.
 

22 Kasım Pazar astroloji yorumu

Bugün de enerjimiz ve mücadele gücümüz artacak, çok daha canlı ve hareketli olacağız ve daha fazla risk almak isteyeceğiz. Gece yarısından itibaren hırsımızın fazlasıyla yükselmesiyle rekabete ve mücadeleye açık hale gelebiliriz. Aniden patlayabilecek öfkeli davranışlara karşı sabırlı olanlar mutlaka daha kazançlı çıkacaklardır. Ardından bulduğumuz destekler kendimizi güvende hissetmemizi sağlayabilir. Ancak öğleden sonra saatlerinde güç savaşlarına girmeye eğilim gösterebilir ve bir şeylerin arınması, dönüşmesi gerektiğini fark edebiliriz. Kendi ihtiyaçlarımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmak emek gerektirebilir. Akşam saatleri de ani olaylara, sürprizlere ve şoklara açık olacağından oldukça esnek olmamız gerekebilir. Saat 21:17 sonrasında gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir adım atmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha mantıklı olacak. Bugün saat 17:26’da Yay Burcu zamanı başlayacak ve böylece daha canlı, enerjik, iyimser, dışa dönük olmak, deneyimlerle gelişmek ve her şeyden çok da özgür ve inançlı olmak zamanı gelmiş olacak. Rahatlamak ve şükretmek için olduğu kadar kendimizi geliştirecek eğitimlere katılmak ve yurtdışı seyahatlerine odaklanmak için de en uygun zamanlar olabilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER