@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 15.03.2015

16-22 Mart haftasının astrolojik yorumu

Büyük değişim fırsatları içeren, bir şeyleri bitirip yenilerine başlamamız için bizi tetikleyen, çok şaşırtıcı ve çok özel bir hafta olacak. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumları Pudra.com'da.

16 Mart Pazartesi

16-22 Mart haftasının astrolojik yorumu
Haftaya hayatı ciddiye alarak ve sorumluluklarımızı ön planda tutarak başlıyoruz. Sabahın erken saatlerinde kendimize güvenimiz tam olsa da ilerleyen saatlerde ilişkilerde dengeli olmak zor gelebilir. Saat 10:02’den 12:14’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve bu keyifli saatlerin tadını çıkarmak daha uygun olacak. Saat 12:14’te başlayan 2,5 günlük sürece göre idealist taraflarımız ön plana geçecek. Otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Genel olarak ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için oldukça uygun günler. Günün geri kalanında aradığımız destekleri bulmamızla birlikte kendimizi güvende hissetmemiz kolaylaşacak. İletişim sembolünün zor etkiler altında olduğu pazartesi gününde mümkün olduğunca anlaşma, sözleşme veya sunuş gibi girişimlerde bulunmamalıyız. Sorunlarımızı iletişim kurarak çözme çabası da sonuç vermeyebileceğinden bugünü biraz düşüncelerimizle baş başa kalarak geçirmemizde fayda olacak.

17 Mart Salı
Bugün de idealist taraflarımız ön plana geçebilir, otoritelere, kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Sabahın erken saatlerinde her şeyin yolunda gittiğini hissedeceğimiz karşılaşmalar yaşayabiliriz. Sonrasında kendimizi rahat ve iyimser hissetsek de başta yeme-içme ve alışveriş konuları olmak üzere aşırılıklara kaçmamaya ve duygularımızı abartılı şekilde dışa vurmamaya dikkat etmeliyiz. Öğleden sonra dostlarımızla heyecanlı saatler geçirebilir, aldığımız destekle yaratıcılığımızı ortaya koyabiliriz. Günün geri kalanında enerjimiz, mücadeleci yönümüz git gide artabilir, hedeflerimize yüksek bir motivasyonla yürüyebiliriz. Saat 20:19’a kadar zihinsel, bedensel veya ruhsal güç gerektiren işleri kolayca halledebiliriz. Saat 20:19’dan sonra gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve bu keyifli saatlerin tadını çıkarmak daha uygun olacak. Bugün gökyüzünde çok önemli bir sembolizm gerçekleşecek. Benzerleri Haziran ve Eylül 2012, Mayıs ve Kasım 2013 ve Nisan ve Aralık 2014’te gerçekleşen bu sembolizme göre hayatımızda önemli olaylar aniden ve çok şiddetli şekilde tetiklenebilir. Bireysel olanın ötesinde tüm insanlığın değişim etkisi altında olduğu, bu yüzden zorlanma, gerginlik, şoklar, sürprizler, baskılar, mücadelelerle taşların yerinden oynadığı, insanların güç odaklarına karşı bir araya geldiği toplumsal olayların da tetiklenebildiği böyle zamanlar, cesareti olanlar için derin yüzleşmeler, arınmalar ve dönüşümler getirebilir. Bu riski göze alamayanların sakin kalması gerekirken, hayatını değiştirmek, dönüştürmek, daha fazla özgürleşmek ve güçlenmek isteyenler içinse önemli fırsatlar söz konusu olabilir. Bu sembolleri en iyi şekilde değerlendirmenizi ve hayatınızı dilediğiniz yeni duruma getirmenizi dilerim. Bugün ayrıca aşk, ilişkiler ve para sembolü 11 Nisan’a kadar kalacağı yeni konumuna gelecek ve böylece bu konularda risk almak yerine huzur ve güven aramaya, daha fazla keyif ve rahatlama hissetmeye başlayabileceğiz.

18 Mart Çarşamba
Saat 12:58’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve bu keyifli saatlerin tadını çıkarmak daha uygun olacak. Saat 12:58’den itibaren başlayan 2,5 günlük süreçte oldukça naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz. İlham gücümüz çok yüksek olacağından manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için çok uygun zamanlar olabilir. Öğleden sonra saatlerinde keyifli saatler geçirebilir, ilişkilerde huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Ancak akşama doğru sizi kısıtlanmış hissettiren bazı konular karşınıza çıkarak özgürlüğünüzü sorgulatabilir ve duygusal olarak oldukça zorlayabilir. Bugün gün boyunca iletişim gezegeninin durumu zihinsel faaliyetler, dikkat gerektiren işler, önemli karar ve anlaşmalardan uzak durarak yaratıcı işlerle veya ruhsal çalışmalarla ilgilenmemizin daha uygun olacağını sembolize ediyor.

19 Mart Perşembe
Bugün de naif, hassas, sezgisel, duyarlı ve biraz da karmaşa halinde hissedebiliriz ve manevi tarafımızı beslemek, ruhsal çalışmalar yapmak veya sanatla ilgilenmek için uygun bir gün olabilir. Gece yarısından itibaren ilham gücümüzle birlikte kararsızlığımız da yükselebilir. Öte yandan sabahın erken saatlerine kadar duygularımızı zarif şekilde ifade etmemiz mümkün olabilir. Öğle saatlerinde kendimizi duygusal olarak güçlü hissetsek de sonrasında bazı endişelerimizle yüzleşmemiz gerekebilir.

20 Mart Cuma
Saat 11:36’da Balık Burcu’nun son derecesinde bir Güneş Tutulması ve Yeniay gerçekleşecek. Her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarına girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu katan taptaze bir enerjidir. Balık Burcu Yeniay'ı ruhsal anlamda müthiş açılımların, aşkın duygu ve algıların, ilahı aşkın, akışın, teslimiyetin, merhametin, birlik duygusunun zamanıdır ve tüm sınırları ortadan kaldırır. Bu sırada bazı konular karmaşa, belirsizlik ve kaos içinde gözükebilir. Ruhsal çalışmalar ve ilham gücü gerektiren her türlü konuda eserler ortaya koymak, dans, müzik, yoga veya su sporları gibi aktiviteleri hayatınıza katmak için de çok uygun zamanlardır. Güneş Tutulması tüm bu temaların daha da güçlü şekilde hissedilmesine sebep olacak ve mutlaka çok kadersel olayların patlak vermesinde tetikleyici olacak. Bu tutulma her ne kadar içerdiği anlam olarak sosyal projeler, sanat ve ilişkilerde müjdeli haberler getirebilecek gibi gözükse de, Balık Burcu’nun son derecesi, yani son burcun son derecesi aslında kapanan bir döngüye, biten bir enerjiye, sonlanmaya işarettir ve tam üstündeki Sheat Yıldızı ile bizi tehlikelere karşı uyarır. Tutulmanın hemen ardından taptaze yüksek ve coşkulu etkilerin başlamasıyla beraber anlıyoruz ki, içinde bulunduğumuz günler bir şeyleri bitirmek, tamamlamak hatta vazgeçmek ve yepyeni şeylere cesurca başlamak için bize büyük bir destek sunuyor. Saat 12:29’da başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre enerjimiz, mücadeleci yönümüz artacak. Bugünlerde çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Günün geri kalanında hayatımızı sağlam bir zemine oturttuğumuzu fark etmek bizi güvende hissettirebilir.

21 Mart Cumartesi
Bugün de enerjimiz, mücadeleci yönümüz yüksek olacak. Gün boyunca çok daha canlı ve hareketli olabilir ve daha fazla risk almak isteyebiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Günün ikinci yarısı ise bu derece huzurlu olmayabilir. Önce duygusal baskılar yükselmeye başlayabilir ve ardından gelişen ani olaylar huzursuzluk verebilir. Kısacası günün ikinci yarısında koşulları pek fazla zorlamamakta fayda olacak. Gece yarısına doğru enerjimizin ve hırslarımızın yükselmesiyle birlikte rekabete, mücadeleye açık olabiliriz. Gerginliği tetikleyecek ısrarcı ve baskıcı tavırlardan uzak kalmamız oldukça önemli olacak. Bugün saat 00:46’da Koç Burcu zamanı başlıyor! Koç Burcu zamanı doğanın uyanışı, kıştan çıkma, doğuş enerjisi, başlama cesareti ve baharın gelişi anlamlarını taşır. Hava nasıl olursa olsun astrolojik olarak baharın gelmesi mutlaka bir şekilde hissedilir ve canlanma başlar. Tadını çıkarın!

22 Mart Pazar
Saat 00:51’den 12:41’e kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından yeni bir atılımda bulunmamak ve eldeki işleri tamamlamak daha uygun olacaktır. 12:41’de başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana almaya başlıyoruz. Günün geri kalanında keyifli saatler geçirebilir, ilişkilerde huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Bugün kendimizi güçlü şekilde ifade etmek, düşüncelerimizi istediğimiz gibi odaklamak, düşüncelerimizi dönüştürecek bilgiler elde etmek ve paylaşmak için de oldukça uygun. Pazar gününün ikinci yarısının keyfini çıkarmanızı dilerim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER