@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.01.2017

16-22 Ocak 2017 haftasının astrolojik yorumu

Bu hafta risk içeren girişimlerde bulunmamakta fayda var. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

16 Ocak Pazartesi burç yorumu

Haftanın ilk gününde işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Gece yarısından itibaren belirsizlik ve karmaşalar uyumlu olmayı zorlaştırsa da günün ilk yarısında kendimizi oldukça güçlü hissedebiliriz. Fakat günün ikinci yarısında semboller biraz daha sertleşiyor. Öğleden sonra saatlerinden itibaren hırsımızın fazlasıyla yükselmesiyle rekabete ve mücadeleye çok açık hale gelebiliriz. Kendimizi mümkün olduğunca huzurlu ortamlarda tutmaya ve öfkeli davranışlara karşı sakin kalmaya özen göstermeliyiz. Akşam saatlerinde de kendimizi endişeli de hissedebilir ve oldukça kırılgan olabiliriz.

16-22 Ocak 2017 haftasının astrolojik yorumu
 

17 Ocak Salı burç yorumu

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek için çok uygun bir gün olabilir. Gece yarısından itibaren bazı engellerle mücadele etmek, özgür hissetmekte zorlanmak ve sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Neyse ki sabah saatlerinde özgüvenimiz yükselebilir ve kendimizden ve hayatımızdan daha fazla memnuniyet duymaya başlayabiliriz. Saat 09.10’dan 14.17’ye kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından biz de önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 14.17’de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre ise ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Günün geri kalanında duygularımızı ve isteklerimizi ifade etmekte ve duygu-mantık dengesini kurmakta zorlanabiliriz. Bugün ayrıca iki yılda bir gerçekleşen bir başka sembolizm de harekete geçmek ve hedeflerimize ulaşmakla ilgili sahip olduğumuz endişelerle yüzleşmek, sorunları çözmek ve şifa çalışmaları yapmak için de son derece uygun bir gün olabileceğini gösteriyor.


18 Ocak Çarşamba burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Ancak gün boyunca aradığımız huzuru bulmamız pek de kolay olmayabilir. Özellikle akşama doğru duygusal olarak etki altında kalabilir, değişim ve dönüşüm zorunluluğunun baskısını hissedebiliriz. Güç mücadelelerine girmek zorunda kalmak da duygusal olarak oldukça zorlayıcı gelebilir. Çarşamba gününü biraz kendi kabuğumuzda ve içsel sorgulamalarla geçirmek daha mantıklı olabilir.
 

19 Ocak Perşembe burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabahın erken saatlerinde ani olaylarla yüzleşmek durumunda kalsak da sonrasında rahatlayabilir, kendimizi canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabilir, sağlam zeminde olduğumuzu fark ederek güvende hissedebiliriz. Günün geri kalanında ise Sondördün’e doğru gidiyor olmanın getireceği gerginlik söz konusu olabilir. Bugün özellikle işimizde kendimizi ifade edebilmek, kalıcı planlar yapabilmek ve aradığımız destekleri bulmak kolay olabilir ve geleceğe yönelik konuşmalar söz konusu olabilir. Öte yandan bugün iki önemli ve zorlayıcı özellikte gezegen birbiriyle sert bir etkileşim içinde olacak. Bu yüzden kendimizi ve koşulları zorlamadan gözlemci durumundan olaylara bakmamız, pek fazla risk içeren girişimlerde bulunmamamız yerinde olacaktır.
 

20 Ocak Cuma burç yorumu

Bugün saat 01.10’da başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabah saatlerinde bulduğumuz destekler doğru yolda olduğumuzu hissettirebilir. Öğleye doğru duygularımızı kolayca ifade edebilir ve diğerleriyle fikir birliğine varabiliriz. Duyguların ve sezgilerin kolayca ve derinden aktığı bir gün olabilir. Akşam saatlerinde ise ilham gücümüze ve sezgilerimize daha fazla güvenebilir, sanata ve ruhsal çalışmalara yönlendirebiliriz. Bugün ayrıca ilişkilerde tutkular ön plana çıkabilir ve gereken dönüşümü gerçekleştirebilecek güçte olduğumuzu fark edebiliriz. Güçlü kişilerden destek bulmak mümkün olabilir. Bugün ayrıca saat 00.23’te Kova Burcu zamanı başlayacak. Kova Burcu bireysel farklılıklarımızı daha iyi hissetmemiz ve bunları dışa vurabilecek ortamları yaratabilmemiz için önemli fırsatlar getirir. Neye ve kime hayır demek istiyoruz? Sürüden bizi ayıranın hangi özelliklerimiz olduğunu hissediyoruz? İşte şimdi bunları tespit etme ve özgün özelliklerimizi gerçekleştirme zamanı. Ekip çalışmalarının gücünün de yükselebileceği bir döneme girdik. Bu dönemde hümanist tarafımız ön plana çıkabilir ve ideallerimizin peşinde koşabiliriz.
 

21 Ocak Cumartesi burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Günün ilk yarısında aradığımız destekleri bularak kendimizi oldukça güçlü hissedebiliriz. Öğle saatlerinde ise çok daha ılımlı, uyumlu ve huzurlu olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Günün geri kalanında ise sağlığımızla ilgilenebilir, şifa çalışmalarından olumlu sonuçlar alabiliriz.


22 Ocak Pazar burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Gece yarısından itibaren motivasyonumuz yükselebilir ve hedeflerimize yönelmek kendimizi güçlü ve enerjik hissettirebilir. Öte yandan saat 04.23’ten 13.46’ya kadar gökyüzünde önemli bir hareket olmayacağından biz de önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 13.46’da başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre kendimizi daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz. Bu saatlerde özgüvenimiz daha da yükselebilir ve kendimizden ve hayatımızdan daha fazla memnuniyet duymaya başlayabiliriz. Gece yarısına doğru ise geçmiş ve gelecek arasında kalarak önemli sorgulamalara girişebilir, değişim zamanının geldiğini fark edebiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER