16.07.2018

16-22 Temmuz 2018 haftası astrolojik ipuçları

Bu hafta geçmişle hesaplaşma temaları devam edecek. Öte yandan biraz rahatlamaya başlayabilir ve hafta sonu tatil havasına girmeye başlayabiliriz.

Çok yoğun ve gergin sembollerin bulunduğu bir haftadan çıktıktan sonra bu hafta da geçmişle hesaplaşma temaları devam edecek. Öte yandan biraz rahatlamaya başlayabilir ve hafta sonunda tatil havasına girmeye başlayabiliriz. Mutlu haftalar!

16-22 Temmuz 2018 haftası astrolojik ipuçları
 
16 Temmuz Pazartesi:
Haftaya işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek öncelikleriyle başlıyoruz. Sabah saatlerinde oldukça keyifli hissedebilir, özellikle iş ortamında huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Öğleden sonra saatlerinde de canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Ancak akşam saatlerinde belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim.

17 Temmuz Salı:
Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde bulduğumuz desteklerle özgüvenimiz yükselebilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Ancak saat 13.50’den 22.43’e kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm olmadığından bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 22.43’te başlayacak yeni sürece göre ise önümüzdeki 2,5 gün ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız.

18 Temmuz Çarşamba:
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Ancak sabahın erken saatlerinde duygusal olarak zorlanabilir, engellerle uğraşmamız gerektiğini hissedebiliriz. Neyse ki öğleye doğru hedeflerimize yönelik adım atacak kadar enerjimiz ve özgüvenimiz yükselebilir.Bugün ayrıca yaklaşık iki yılda bir gerçekleşen bir sembolizme göre bir süredir devam eden geçmişi geride bırakma zorunluluğu temasını çok daha net hissedebiliriz. Yaşayabileceğimiz büyük tesadüfler geçmişi fazlayla sorgulamamıza, hatta beki de biraz geçmişe takılmamıza tetikleyici olabilir. Bu durumu avantaja çevirmek için odağımızı ve enerjimizi geçmişte halletmiş olmamız gerektiğini düşündüğümüz herhangi bir işi halletmeye çevirebiliriz. Kolay gelsin!

19 Temmuz Perşembe:
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabahın erken saatlerinde duygusal olarak zorlansak da öğleye doğru mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek çok daha kolay olabilir. Günün geri kalanında İlkdördünün getireceği gerginliği hissedebilir ve hedeflerimize çok daha yoğun şekilde odaklanabiliriz. Ancak saat 22.53’den sonra gökyüzünde önemli bir sembolizm olmadığından, bu saatten sonra önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

20 Temmuz Cuma:
Saat 04.12’de başlayacak yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabah saatlerindeki ani gelişmeler bizi zorlasa da öğleye doğru özellikle işimizle ilgili sağlamda ve güvende durduğumuzu hissedebiliriz. Fakat günün geri kalanı da zorlu semboller içeriyor. Öncelikle öğleden sonra saatlerinde gerginliği daha da yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz ve sonrasında da geçmişle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Kısacası Cuma gününde öfkeye kapılmamak, gergin ortamlarda bulunmamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak.

21 Temmuz Cumartesi:
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabahın erken saatlerinden itibaren olumlu semboller birbirini izleyecek. Öncelikle canlı, şanslı ve iyimser hissetmeye başlayabilir, sonrasında ilham gücümüzün ve sezgilerimizin yükseldiğini fark edebilir, günün geri kalanında ise bulduğumuz destekler sayesinde çok daha güçlendiğimizi hissedebiliriz. Yalnız akşam saatlerinde mantığımızla duygularımızı dengelemekte ve kendimizi ifade etmekte zorlanabiliriz.

22 Temmuz Pazar:
Bugünün ilk yarısında da duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Bu saatlerde özgüvenimiz yüksek olabilir ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Fakat saat 12.18’den 13.12’ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından bu arada önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 13.12’de başlayacak süreçle beraber daha canlı, iyimser, dışa dönük hissedebilir, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür hissetmek isteyebiliriz. Gün boyunca şifa çalışmaları yapabilir, bulduğumuz desteklerle hedeflerimize kolayca adım atabilir, kendimizi enerjik ve güçlü hissedebiliriz. Bugün ayrıca gün biterken saat tam 00.00’da yaşam enerjisi sembolü Güneş Aslan Burcu’na geçecek ve astrolojik olarak tatil ve rahatlama zamanının geldiğini müjdeleyecek. Özellikle 23 Ağustos’a kadar güneşin tadını çıkarmak, rahat ve özgüvenli olmak ve hobilerimizle daha fazla ilgilenmek isteyebiliriz. Bugün ayrıca iyicil olarak tanımlanan iki gezegen birbirini destekleyen konumda gözükecek. Pek çok fırsatın ortaya çıkabileceği, bolluk ve bereket duygusunun yükselebileceği, özellikle de ilişkiler, keyif, sanat ve aşktan yana fırsatların çıkabileceği bir gün söz konusu olabilir. Böylece oldukça ılımlı, uyumlu, huzurlu ve neşeli olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Bol şans!

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER