@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.10.2016

17-23 Ekim 2016 haftasının astrolojik yorumu

Çalkantılı geçebilecek bir hafta bizi bekliyor. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

17 Ekim Pazartesi burç yorumu

Haftaya huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğiyle ve maddi güvencemizi de ön plana alarak başlıyoruz. Sabah saatlerinde ilham gücümüze ve sezgilerimize daha fazla güvenebiliriz. Bu saatlerde doğru zamanda doğru yerde olduğumuzu hissettirebilecek tesadüfler yaşayabiliriz. Öğleye doğru kendimizi daha da güçlü ve enerjik hissedebilir ve hedeflerimize yönelebiliriz. Akşamüstü saatlerinde ise aradığımız destekleri bulmak, kendimizi çok daha güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Adımlarımızı sakin ve güvenli şekilde atabileceğimiz bir gün.

17-23 Ekim 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

18 Ekim Salı burç yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Gün boyunca kendi ihtiyaç ve isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmakta ve uzlaşıya gitmekte zorlanabiliriz. Saat 17.30’da başlayan 2,5 günlük yeni sürece göre zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Günün ilk yarısındaki kadar inatçı olmasak da ilişkilerdeki denge sorunu akşam saatlerinde de kendini hissettirebilir. Neyse ki bugün Venüs 12 Kasım tarihine kadar kalacağı yeni konumuna geliyor ve buna göre ilişkilerde ve finansal konularda daha rahat bir dönemin başlayacağını sembolize ediyor. Bir süredir devam eden şüphe, sıkıntı ve gerginlikler yerini özgürlük ve iyimserliğe bırakabilir.
 

19 Ekim Çarşamba burç yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabahın erken saatlerinde kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissi ile dolabiliriz. Öte yandan sonrasında belirsizlik ve karmaşalardan dolayı karar vermekte zorlanabilir, yaşadığımız ilginç tesadüflerle geçmişle gelecek arasında kaldığımızı hissedebiliriz. Öğleye doğru ise engellerle mücadele etmek gerekebilir. Özellikle otorite figürleriyle yüzleşmek, özgür hissetmekte zorlanmak, fazlasıyla sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Kısacası Çarşamba günü gün boyunca zorlayıcı semboller birbirini izleyecek. Bugün ayrıca iki savaş sembolünün bir araya gelmesi önemli bir uyarı oluşturuyor ve enerjimizi güç savaşlarına harcayarak kendimizi tehlikeye atmak yerine güçlü irade gerektiren yeni bir hedefe yönlendirmemizde fayda olduğunu vurguluyor.
 

20 Ekim Perşembe burç yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareketli olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Sabahın saatlerinde dostlarımızla sosyalleşebilir ve yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Öğleye doğru özgüvenimiz yükselebilir ve kendimizden ve hayatımızdan memnuniyet duyabiliriz. Saat 14.17’den 18.29’a kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de bu saatlerde geleceğe yönelik bir adım atmamamızda fayda olabilir. Saat 18.29’da başlayacak 2,5 günlük yeni döngüde ise duygularımız oldukça yoğun olacak ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyeceğiz. Bugün gün boyunca zihinsel huzursuzluk ifadelere yansıyabilir. Bu sıradışı etkiyi yaratıcı düşünme, yazma ve tasarlama aktiviteleri için kullanmanızı tavsiye ederim.
 

21 Ekim Cuma burç yorumu

Bugün de duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmeliyiz. Öte yandan ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere ilgi gösterebiliriz. Sonrasında ilham gücümüze ve sezgilerimize daha fazla güvenebilir ve aradığımız destekleri bulabiliriz. Günün ikinci yarısı ise oldukça zorlayıcı semboller içeriyor. Akşama doğru duygusal olarak çok daha fazla zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Sonrasında ise gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Cuma akşamı öfkeye kapılmamaya ve gergin ortamlarda bulunmamaya özen göstermeliyiz.


22 Ekim Cumartesi burç yorumu

Bugün de duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Ancak gün boyunca zorlayıcı semboller birbirini izleyecek. Sabah saatlerinde ani olaylara, sürprizlere ve şoklara karşı oldukça esnek olmamız gerekebilir. Öğle saatlerinde ise duygularımızı ifade etmekte ve duygu-mantık dengesi kurmakta zorlanabiliriz. Akşama doğru Sondördün’e doğru gidiyor olmanın verdiği gerginlik ön plana çıkabilir ve biz de kendimiz daha hırsı hissedebiliriz. Saat 22.14’ten 22.35’e kadar gökyüzünde önemli bir sembolizm gerçekleşmeyeceğinden bizim de bu dakikalarda önemli bir adım atmamamızda fayda olabilir. Saat 22.35’te başlayacak 2,5 günlük yeni döngüde eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebilir, sanat, aşk, hobiler ve çocukları ön plana alabiliriz.


23 Ekim Pazar burç yorumu

Bugün de eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde son derece keyifli ve uyumlu olabilir, öğleye doğru ise daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Günün geri kalanında da tüm hayatımızın sağlam zeminde olduğunu fark edebilir ve güve içinde hissedebiliriz. Pazar gününün destekleyici sembollerini en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim. Öte yandan bugün saat 02.47’de Akrep Burcu zamanı başlayacak ve her sene olduğu gibi hepimizi duygusal olarak en derin noktalarımızla buluşturacak. Akrep Burcu tıpkı doğanın şu anda bize söylediği gibi içe çekilmek, fazlalıkları üzerimizden atmak, adeta ölmek ve sonra çok daha güçlü şekilde yeniden doğmak sembolizmini taşır. 22 Kasım’a kadar devam edecek bu süreçte parayla, cinsellikle, ölümle ilgili tüm korku ve takıntılarımızla yüzleşmemiz de elzem olacak. Kolay gelsin!


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER