17.09.2018

17-23 Eylül 2018 haftası astrolojik ipuçları

Öğleden sonra başlayacak yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alacak, sorumluluklarımızı önemseyerek geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz

17 Eylül Pazartesi:

17-23 Eylül 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya canlı, iyimser, dışa dönük hissederek başlıyor, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak istiyoruz. Fakat günün ilk yarısında gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

Saat 14.07’den itibaren başlayacak yeni sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alacak, sorumluluklarımızı önemseyerek geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Bu saatlerde kronik sorunlarımızla yüzleşebilir ve şifa çalışmaları yapabiliriz. Sonrasında dostlarımızla sosyalleşebilir, ekip çalışmalarından faydalanabiliriz. Ancak akşam saatlerinde otorite figürleriyle yüzleşmek, özgür hissetmekte zorlanmak, fazlasıyla sınırlandırılmış hissetmek söz konusu olabilir. Koşulları zorlamak yerine içe çekilerek bu temalarla yüzleşmemizde fayda olabilir.

18 Eylül Salı:

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alacak, sorumluluklarımızı önemseyerek geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Gece yarısından itibaren çok daha ılımlı, uyumlu, huzurlu ve dengeli olmamız, sosyalleşmemiz, dostlarla birlikte olmamız, sanatla ilgilenmemiz veya romantik saatler geçirmemiz mümkün olabilir. Akşama doğru empati, ilham ve sezgilerimizin daha da yükseldiğini fark edebiliriz.

19 Eylül Çarşamba:

Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alacak, sorumluluklarımızı önemseyerek geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabahın erken saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Üstelik günün büyük çoğunluğunda mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek çok kolay olabilir. Akşama doğru hayatımızdan ve kendimizden memnuniyetimiz daha da artabilir. Ancak saat 20.11’den sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Bugün savaş sembolü gezegen Mars, ortalama yılda sadece bir kere gerçekleşen bir gösterge içinde bulunacak. Gerginliklerin patlamalarla sonuçlanabileceğini gösteren bu sembolizm söz konusu olduğunda, kendimizi fiziksel ve duygusal olarak fazla zorlamamamız ve kritik önem taşıyan konuları gündeme getirmememiz, bugünü mümkün olduğunca sakin geçirmemiz gerekir. Enerjimizi bizi endişelendiren, yoran kronik bazı sağlık sorunlarımızdan kurtulmak için şifa çalışmaları yapmaya yönlendirmemiz faydalı olabilir.

20 Eylül Perşembe:

Saat 02.51’de başlayacak yeni döngüye göre otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir.

Perşembe günü, gün boyunca zorlayıcı semboller birbirini izleyecek. Sabahın erken saatlerinde ani olaylara karşı esnek olmamız gerekebilir.  Ardından gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullarla karşılaşmamız söz konusu olabileceğinden bu saatlerde de kendimizi huzurlu ortamlarda tutmaya özen göstermeliyiz. Sonrasındaysa geçmişi hatırlayarak ve sorgulayarak duygusal olarak yorulabilir, ancak bu şekilde geleceğe yönelebileceğimizi anlayabiliriz. Bugün akşamüstü saatlerinde ise kendi isteklerimizle ilişkilerin gerektirdikleri arasında denge kurmakta zorlanmamız ve bunun getirdiği huzursuzluğu hissetmemiz mümkün olabilir.

21 Eylül Cuma:

Haftanın son iş gününde otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Gün boyunca fazlasıyla coşkulu ve iyimser hissetsek de zaman zaman yükselebilecek abartılara kaçma, aşırı yeme içme, para harcama veya mantıksız riskler alma eğilimine dikkat etmemiz gerekebilir. Dengeli olmanın önem taşıyacağı Cuma günü ufkumuzu geliştirecek deneyimlere, eğitimlere ya da seyahatlere de ilgi gösterebiliriz. Saat 20.14’ten sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatten itibaren önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Bugün egoya hizmet eden sözlerin sonradan pişmanlık verici olabileceğini ve sözlerimize çok özen göstermemiz gerektiğini hatırlamalıyız.

22 Eylül Cumartesi:

Cumartesi günü, günün ilk yarısında da otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Fakat bu saatlerde gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 15.26’dan itibaren ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselmeye başlayabilir. Akşam saatlerinde bulduğumuz desteklerle yaratıcılığımızı ortaya koyabilir, ekip çalışmalarına katılabilir veya dostlarımızla zaman geçirebiliriz. Üstelik başta işimiz olmak üzere tüm hayatımızda güvende olduğumuzu hissettirecek destekler bulabiliriz.

Bugün zihin ve iletişim sembolü Merkür, 10 Ekim’e kadar kalacağı yeni konuma gelecek ve böylece daha fazla keyifli sohbetler içinde olabileceğimiz, diplomatik ve hoşgörülü şekilde iletişim kurabileceğimiz günler başlayacak. Ancak bugün yine de zihinsel anlamda pek rahat olmayabilir, endişeli düşüncelerle zihnimizi zorlayabilir, sürekli muhalefet gördüğümüzü düşünebiliriz.  Bugün ayrıca bir süredir devam eden geçmişi geride bırakma zorunluluğu temasını tekrar çok daha net hissedebiliriz. Yaşayabileceğimiz büyük tesadüfler geçmişi fazlayla sorgulamamıza, hatta beki de biraz geçmişe takılmamıza tetikleyici olabilir. Bu durumu avantaja çevirmek için odağımızı ve enerjimizi geçmişte halletmiş olmamız gerektiğini düşündüğümüz herhangi bir işi ya da sorunu halletmeye çevirebiliriz. Bu sembolün bir benzeri en son 18 Temmuz tarihinde gerçekleşmişti.

23 Eylül Pazar:

Pazar günü de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Sabahın erken saatlerinde ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu hissedebiliriz. Ancak günün geri kalanında belirsizlik ve karmaşa ön plana geçebileceğinden netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Bugün ayrıca kronik bazı sorunlarınızla veya sağlık temalarıyla yüzleşmek durumunda kalırsanız, endişeye kapılmak yerine bu durumu şifalandırmaya odaklanmanızı tavsiye ederim. Öte yandan bugün iletişim sembolünün zor etkiler altında olmasından dolayı mümkün olduğunca anlaşma, sözleşme veya sunuş gibi girişimlerde bulunmamalıyız. Sorunlarımızı iletişim kurarak çözme çabası da sonuç vermeyebileceğinden bugünü biraz düşüncelerimizle baş başa kalarak geçirmemizde fayda olabilir.

Gün boyunca zihnimizdeki endişelere rağmen geleceğe yönelik kararlar verebiliriz. İlham gücümüzü ifade edecek çalışmalar yapmak, örneğin yazmak ve tasarımla ilgilenmek için de oldukça uygun bir gün olduğundan, kendimizi bu şekilde ifade ederek rahatlamamız mümkün olabilir.

Pazar günü, saat 04.54’te Güneş, Terazi burcuna geçecek. Bu durum her yıl sonbahar mevsiminin başlaması ve aynı zamanda da Sonbahar Ekinoksu gerçekleşmesi anlamına gelir. Güneş ışınlarının ekvatora dik vurmasıyla gece ve gündüz eşitlenir, Kuzey Yarıküre'de geceler uzamaya başlar, ekvatorda gölge boyu sıfırlanır, Güneş ekvator düzleminden geçer ve dünyaya uyguladığı çekim gücü artar, okyanuslarda gel-git genliği artar… Belki coğrafya bilgilerinizden hatırlayabileceğiniz bu bilgilerin içinde ne çok sembolizm barındırdığına dikkatinizi çekmek isterim! Bir yandan muhteşem bir dengedeyken, bir yandan gel-gitlerin en fazla olduğu zamanlardan birindeyiz! ‘Gölge’nin kendini sakladığı bugünü değerlendirip en adil ve dengeli halimizde olabiliriz ya da gölgemizin farkına varamamamız bizi uzayan kışlara götürüyor olabilir... Hüzünle hasat kolkola geçmiş durumda bizi bekliyor olabilir. Peki ya bunların tümünü kucaklamaya ne dersiniz?

Dünya astrolojisi ile ilgilenen kadim astrologların kullandıkları en önemli kaynaklardan biri, yılın en önemli günlerinden biri olan Sonbahar ekinoksunda çıkartılan ve tüm mevsimin bilgisini içerdiği düşünülen İngress haritalardır. Bu haritayı incelediğimizde bu yılki ekinoksun fazlasıyla zorlanma ve değişim temalarını içerdiğini görebiliyoruz. Akaşik kayıtların da açıldığı ve dikkatimize sunulduğu söylenen Sonbahar ekinoksuyla birlikte adım attığımız bu ilginç sonbaharda, yaşayacağımız tüm deneyimleri farkındalıkla ve bilgelikle kucaklayabilmemiz dileğiyle!

İyi haftalar dilerim,
Zeynep Süzmen Şen 


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER