@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.11.2014

17-23 Kasım haftasının astrolojik yorumu

Duygusal yoğunluğun, hırsların uç noktalarda yaşanacağı bir hafta olacak. 22 Kasım'da Yay Burcu'nda gerçekleşecek Yeniay'la rahatlayacağız. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık astroloji yorumu Pudra.com'da.

17 Kasım Pazartesi

17-23 Kasım haftasının astrolojik yorumu
Haftaya halletmemiz gereken işleri düşünerek başlıyoruz. Detaylarla ilgilenmek, işleri mükemmelleştirmek, temizlik, düzenleme, sisteme koyma gibi işlerle ilgilenmek için uygun günler. Bugün özellikle şifa çalışmaları yapmak için de son derece uygun olacak. Sabah saatlerinde bizim için önemli kişilerden destek bulmak özgüvenimizi artırabilir. Öğlene doğru başta işimiz olmak üzere tüm hayatımızla ilgili olarak kendimizi güvende hissedebiliriz. Saat 13:12-21:29 arasında gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamakta fayda olacak. Saat 21:29’da başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız.

18 Kasım Salı
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetik ve sanatla ilgili konuları ön plana alabilir ve daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olabiliriz. Gece yarısından itibaren ve günün büyük çoğunluğunda sevdiğimiz şeylerle ilgilenerek kendimizi keyifli hissedebilir, gönlümüzce sosyalleşebiliriz. Ancak akşama doğru kendimizi pek de rahat hissetmeyebiliriz çünkü duygusal baskıların getirdiği zorlanmalarla yüzleşmemiz gerekebilir ve sonrasında da aniden değişen koşullarla ve sürpriz gelişmelerin getirebileceği huzursuzluklarla karşılaşabiliriz. Bugün otorite figürleriyle veya finansal konularla ilgili zorlanmaların olabileceği, önemli olayların tetiklenebileceği bir gün. Öte yandan bir süredir devam eden sıkıntılarınızın gerçek sebebiyle yüzleşerek bugünden sonra rahatlamaya da başlayabilirsiniz.

19 Kasım Çarşamba
Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetik ve sanatla ilgili konuları ön plana alabilir ve daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olabiliriz. Sabahın erken saatlerinde önce çok kadersel gelişmeler ve sonrasında gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Öğleden sonra saatlerinde kendimizi daha iyimser, neşeli, rahat ve güvende hissedebiliriz. Kendimizden ve hayatımızdan memnuniyetimiz, inanç ve şükran duygumuz oldukça yüksek olabilir. Saat 16:26’dan sonra gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmak yerine bu güzel öğleden sonranın ve akşamın tadını çıkarmakta fayda olacak.

20 Kasım Perşembe
Saat 07:30’da başlayan 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Akşamüstü saatlerine kadar sezgilerimizi, merhametimizi ve ilham gücümüzü öne çıkardıkça daha fazla yumuşamaya ve rahatlamaya başlayabiliriz. Bugün yaratıcılık, ilham gücü gerektiren işler veya ruhsal çalışmalar için çok uygun olabilir. İkili ilişkiler ve finansal konularda belirsizlikler söz konusu olabileceğinden pek fazla risk almamanız tavsiye edilir.

21 Kasım Cuma
Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olabilir ve hırslarımız, tutkularımız daha fazla ön plana çıkabilir. Sabahın erken saatlerinde kendimizi duygusal olarak daha da güçlü hissedebilir ve endişelerimizin yerini şifaya bıraktığını fark edebiliriz. Akşama doğru hedeflerimize yürüyecek motivasyonu bulabilir ve güçlü hissedebiliriz. Ardından da duygularımızı ifade edebilecek rahatlığa ulaşabiliriz. Cuma günü tüm zihinsel aktiviteler ve sunuşlar için uygun bir gün olsa da Ay’ın kapanan döngüsü zaman zaman sıkıntılı ve düşük enerjili hissetmemize sebep olabilir.

22 Kasım Cumartesi
Gecenin ilk saatlerinden itibaren hayatımızdan ve kendimizden memnuniyet duyabiliriz ve kendimizi daha da neşeli ve iyimser hissedebiliriz. Ancak bu saatlerde de özellikle yeme-içme ve para harcama konularında farkındalıklı olmaya özen göstermek gerekir. Sabahın erken saatlerinden itibaren ise çok daha zorlayıcı etkileri hissetmeye başlayabilirsiniz. Arzularınıza ulaşmanızı zorlaştıracak olaylarla yüzleşebilir, önünüzde başta finansal konular ve otorite figürleri olmak üzere çok fazla engel varmış gibi hissedebilirsiniz. Lütfen bu hisse teslim olmayın ve sizi durduran korkularınızın neler olduğuna dikkatle bakın! Neyse ki saat 14:32’de nihayet Yay Burcu’nda Yeniay gerçekleşecek! Her Yeniay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarına girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu katan taptaze bir enerjidir. Yay Burcu’nda gerçekleşen Yeniay ise canlı, enerjik, iyimser, dışa dönük olmak, deneyimlerle gelişmek ve her şeyden çok da özgür ve inançlı olmak zamanının geldiğini sembolize eder. Rahatlamak ve şükretmek için olduğu kadar kendimizi geliştirecek eğitimlere katılmamız ve yurtdışı seyahatlerine odaklanmamız için de en uygun zamanlar. Bir süredir üst üste gelen zorlayıcı sembollerden sonra nihayet çok daha rahat nefes aldığımızı hissedebiliriz bu dönemde. Günün geri kalanında belirsizlikler ve karışıklıklar söz konusu olsa da yaratıcılık, ilham gücü gerektiren işler veya ruhsal çalışmalar için çok uygun saatler olabilir.

23 Kasım Pazar
Bugün de güne rahat ve iyimser başlıyoruz. Ufkumuzu geliştirme isteği, bunun için yeni eğitim ya da seyahatler planlamak, kendimizi daha inançlı ve özgür hissetmek bu günlerde ön plandaki temalarımız olabilir. Bugün zihinsel gelişiminiz için önem taşıyabilecek eğitimlere katılabilir, algı sınırlarınızı zorlayabilirsiniz. Gece yarısından sabahın erken saatlerine kadar uzlaşmak, anlaşmak, keyifli olmak daha kolay olacak. Sanatsal çalışmalar veya romantik zamanlar için de çok uygun saatler olabilir. Öğlene doğru dostlarınızla heyecanlı saatler geçirebilir ancak bazı endişelerinizle de yüzleşebilirsiniz. Akşama doğru kadersel karşılaşmalar ve ilginç buluşmalar gerçekleşebilir.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER