@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 17.04.2017

17-23 Nisan 2017 Haftanın astrolojik yorumu

Hedeflerimizi değiştirmemize sebep olabilecek olaylar yaşamamız mümkün. Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

17 Nisan Pazartesi burç yorumu

17-23 Nisan 2017 Haftanın astrolojik yorumu
Saat 02.04’te başlayacak sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Haftaya böyle ciddi bir ruh haliyle başlayacağız ve özellikle sabah saatlerinde kendimizi ifade etmek büyük önem taşıyor olacak. Bugün gün boyunca bizim için önemli kişilerden destek görebilir, özellikle işimizle ilgili sağlamda ve güvende durduğumuzu hissedebiliriz. Bugün ayrıca ikili ilişkilerde uzlaşıyı ve uyumu kolaylaştıran göstergeler de bulunmakta. Öte yandan bütün bu sembollerin dün bulunan otorite figürlerine karşı çıkma sembolizmin tersine otoritelerle destek ve uyum çağrıştırıyor olması da oldukça dikkat çekici gelebilir.

18 Nisan Salı burç yorumu
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak istiyoruz. Bugün sabah saatlerinde aşırıya kaçan duygularımız dengemizi zorlayabilir. Bu saatlerde başta aşırı yeme içme ve alışveriş yapma eğilimi olmak üzere tüm konularda abartılara kaçmamaya dikkat etmekte fayda olacaktır. Günün geri kalanında ise duygusal olarak zorlanabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz.

19 Nisan Çarşamba burç yorumu
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissediyor, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak istiyoruz. Sabah saatlerinde daha sakin, keyifli, huzurlu ve uyumlu olabiliriz. Üstelik enerjimiz ve motivasyonumuz yükselebilir ve aldığımız destekler kendimizi güçlü hissetmemizi sağlayabilir. Ancak öğleye doğru Sondördün’e doğru gidiyor olmanın getireceği gerginliği de hissetmeye başlayabiliriz. Saat 12.57-13.51 arasında gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu aralıkta önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacaktır. Saat 13.51’de başlayacak sürece göre otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Ancak öğleden sonra saatlerinde kendimizi ifade etmek ve fikir birliğine varmak zorlayıcı olabilir.

20 Nisan Perşembe burç yorumu
Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Gün boyunca kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Bugün ayrıca motivasyonumuz, enerjimiz ve hedef duygumuz çok güçlü olabilir ve güç birliği yapmak da kolayca mümkün olabilir. İlginç kadersel karşılaşmalarla geleceğe yönelik adımlar atmaya başlayabiliriz. Bugün bilgi ve iletişim konularında ilginç semboller oluşacak. Geçmişe dair konuların ve sorunların tekrar gündeme gelmesiyle yaşanabilecek önemli bir risk ve kriz söz konusu olurken, egoya hizmet eden sözler sonradan pişmanlık verici olabileceğinden bugün sözlerimize çok özen göstermemiz gerekebilir. Bu krizin içinde çok önemli ve çok özel bir hazine saklı olduğundan, bunu görebilmek bugünün önemli bir sınavı ve sürprizi olabilir. Bugün ayrıca zihin sembolü dalgın ve kararsız çalıştığı konumundan çıkıyor ve 16 Mayıs’a kadar kalacağı yeni yerine geliyor. Bu süreçte sözlerimizi fazla süzgeçten geçirmeden sarf edebilir, fikirlerimizi hızlıca ve sertçe ifade edebiliriz. Öte yandan düşüncelerimizi çok daha hızlı ve aktif şekilde dile getirebilir ve anlık kararlar verebiliriz. Bugün ayrıca güç ve dönüşüm sembolü Pluto’nun geri hareketine başlaması çok daha yoğun bir içe çekiliş zamanının başladığını da gösteriyor. Öte yandan bugün bir de Güneş Boğa Burcu’na geçiş yapacak, yani Boğa zamanı başlayacak. Boğa zamanının başlamasıyla baharın tadını çıkarma zamanı da gelmiş oluyor. Keyfimizi, huzurumuzu, rahatlığımızı ve maddi güvencemizi çok önemseyeceğimiz bir ay bizi bekliyor.

21 Nisan Cuma burç yorumu
Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde sosyalleşebilir, dostlarımızdan destek alarak daha da yaratıcı işler yapmaya motive olabiliriz. Günün ikinci yarısında ise başta işimiz olmak üzere tüm hayatımızın dengede ve güvende olduğunu hissedebiliriz. Akşam saatlerinde de kendimizi ifade etmek ve fikir birliğine varmak için uygun koşullar oluşabilir. Saat 21.23 ile 22.42 saatleri arasında gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olacaktır. Saat 22.42’de başlayacak 2,5 günlük yeni döngüye göre ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselebilir. Öte yandan gece yarısına doğru gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabileceğinden bu saatlerde sakin kalmak çok önemli olacak. Bu saatlerde geçmişi geride bırakabilmek zorlayıcı bir sınav olabilir.

22 Nisan Cumartesi burç yorumu
Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Günün neredeyse tamamında belirsizlik ve karmaşanın yüksek olacağını, bu yüzden önemli kararlar vermemek gerekeceğini söylemeliyim. Öte yandan sanatsal ve ruhsal çalışmalar için çok uygun bir gün olabilir. Bugün ayrıca çarpıcı derecede kadersel olduğunu hissedeceğimiz olaylar gerçekleşebilir ve geçmişteki hatalı davranışlarımızı sorgulayarak geleceğe yönelik harekete geçebiliriz. Hayat hedeflerimizi değiştirmemize sebep olabilecek olaylar yaşamamız mümkün. Ancak fevri davranışlar, öfke ve tartışmalardan uzak kalmaya özen göstermeliyiz.

23 Nisan Pazar burç yorumu
Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yüksek olabilir. Sabah saatlerinde aldığımız desteklerle kendimizi güçlü hissedebiliriz. Öte yandan günün geri kalanı daha endişeli geçebilir. Özellikle akşam saatlerinde bizi kısıtlanmış hissettiren sorumluluklarla veya otorite figürleriyle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Kolay gelsin.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER