Zeynep Süzmen Şen 18.12.2017

18 - 24 Aralık 2017 haftasının astrolojik yorumu

Haftaya Yay burcundaki yeni ay sayesinde iyimser başlayacağız. Ancak bu haftanın asıl gündemi Satürn'ün Oğlak burcundaki 3,5 yıllık yeni yolculuğu...

Yay burcundaki yeni ay ile iyimser şekilde başlayacağımız bu hafta astrolojik olarak da kış başlıyor! Bir diğer yandan, hayatımızın ve dünyanın düzenini sembolize eden Satürn konum değiştiriyor ve Yay'dan Oğlak burcuna geçiyor. Bu 3,5 yıllık süreç hepimize hayırlı olsun!

18 - 24 Aralık haftası burç yorumları

18 Aralık Pazartesi:
Haftaya saat 09.30'da Yay burcunda gerçekleşecek yeni ay ile birlikte başlıyoruz. Bildiğimiz gibi her yeni ay getirdiği yeni açılımla hayatımızın belirli alanlarında girişimlerde bulunabilme cesareti ve motivasyonu getiren taptaze bir enerjidir. Yay burcunda gerçekleşen yeni ay ise daha da canlı, enerjik, iyimser, dışa dönük olmak, deneyimlerle gelişmek ve en çok da özgür ve inançlı olmak zamanının geldiğini sembolize eder. Rahatlamak ve şükretmek için olduğu kadar kendimizi geliştirecek eğitimlere katılmamız ve yurtdışı seyahatlerine odaklanmamız için de en uygun zamanlardır. Öte yandan yeni ayı takip eden sembollere baktığımızda bu dönemde olayların çok kadersel şekilde değişebileceğini, bizim de bazı sorgulamalara girişebileceğimizi anlıyoruz. Otorite figürleriyle ilgili sorunlar, aşırıya kaçan sorumluluklar ve zorunluluklar yüzünden kısıtlanmış ve engellenmiş hissedebilir, tüm iyimserliğimize rağmen biraz daha sabırlı olmak durumunda kalabiliriz. Saat 16.09'dan 16.34'e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu dakikalarda önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 16.34'te başlayacak 2,5 günlük sürece göre hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz.

19 Aralık Salı:
Bugün de hayatı oldukça ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Günün ilk yarısında ilham gücümüz, merhametimiz, romantizm eğilimimiz ve sezgilerimiz de oldukça yüksek olabilir. Günün ikinci yarısında ise kendimizi son derece rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Salı gününün rahat sembollerini en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

20 Aralık Çarşamba:
Bugün de hayatı daha fazla ciddiye alma ihtiyacı hissedecek, sorumluluklarımızı ön plana alarak geleceğe yönelik adımlar atmak isteyeceğiz. Sabahın erken saatlerinde güç savaşlarını tetikleyebilecek ve bizi duygusal olarak zorlayabilecek olaylarla yüzleşmemiz gerekebilir.

Öğle saatlerinden itibaren aniden gelişen beklenmedik olaylar gerginlik getirebilir ve bu saatlerde çok daha esnek olmamız gerekebilir. Üstelik saat 18.38'den itibaren gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, günün geri kalanında önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmektense elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olabilir.

Çarşamba günü ilişkilerde ve ortaklıklarda kronik endişelerimizle yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Belki de ilişkimizi şifalandırmak için kendimizden çok karşı tarafı düşünmemiz ve ona faydalı olmaya çalışmamız gerekebilir.
Satürn Oğlak burcuna geçiyor

Bugün gökyüzünde oldukça önemli bir sembol gerçekleşecek ve hayat düzenimizi, sorumluluk, zorluk ve sınavlarımızı sembolize eden gezegen Satürn konum değiştirecek.18 Eylül 2015'ten bu yana Yay burcunda hareket ederek özgürlüklerimizin sınırlarını sorgulatan ve otorite figürleriyle zorlanmamıza sebep olan bu sembolizmin artık sonuna geliyoruz. İyimserlik ve inançla ilgili bir burçta uzun süre kalarak hepimize hayatı sorgulatan bu sembolizmden sonra Satürn en güçlü şekilde çalıştığı ve somut sonuçlar getirebileceği bir konuma geliyor. Bu durum özellikle sorumluluklarını bilenler ve hayatta bir düzen kurmak isteyenler için oldukça güzel bir haber olabilir. Aşırılıklara kaçılmış olan her şey belki de bu dönem derlenip toparlanacak ve adeta herkes kendisine ve hayatına çeki düzen vermek zorunluluğu duyacak.

2020 yılında kısa bir süreliğine Kova burcuna geçip tekrar Oğlak burcuna döneceği süre dışında 2020 yılının sonuna kadar bu burçta kalacak olan Satürn'ü en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim!

21 Aralık Perşembe:
Saat 05.30'da başlayacak 2,5 günlük süreçte otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun günler olabilir. Öte yandan gün boyunca rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran bir sembolün etkili olması, bugün öfkeye kapılmamanın ve gergin ortamlarda bulunmamanın ne kadar önemli olacağını gösteriyor. Bir diğer yandan bu sembol yüksek bir enerji ve motivasyona da işaret ediyor olabilir. Bugün ayrıca ilişkilerde ve finansal konularda sürprizler ve ilginç gelişmeler yaşayabiliriz. Yaratıcılığın ve sosyalliğin yüksek olabileceği bir gün bizi bekliyor.

Bugün saat 19.27’de Oğlak burcu zamanı başlayacak ve biz de kariyerimiz ve gelecek hedeflerimize odaklanmamız için en uygun zamanda olduğumuzu fark edeceğiz. Bu dönemde sorumluluklarımızı bilmemiz, işleri ciddiye almamız ve yönümüzü belirlememiz konularında gökyüzü bizi destekleyecek. Oğlak burcu başlangıcı zamanı aynı zamanda kış mevsiminin de başlangıcıdır.

Bugün gökyüzünde yılda sadece 1 günlüğüne oluşan özel ve zorlayıcı bir sembolizm bulunacak. Hayatınızda önemli bir sorumluluk almak ve yeni bir şeyin inşasına başlamak zorunda kalabilir, sorumlulukların ağırlığını her zamankinden de çok hissedebilirsiniz. Bu temalar kış boyunca etkisini devam ettireceğinden hayatımızda sağlam temelli olacak işlere başlamak için en uygun dönemde olduğumuzu düşünebiliriz. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim.

22 Aralık Cuma:
Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabahın erken saatlerinde kendimizi ifade etmek ve anlaşıldığımızı hissetmek çok kolay olacak. Ancak öğleye doğru aşırı iyimserliğin sebep olabileceği riskli gelişmeler yaşanabilir. Ayrıca yeme içme konularında aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebiliriz. Bu saatlerde dengeleri korumak son derece önemli olabilir. Akşama doğru geçmişe takılı kalırsak geleceğe yönelik karar vermekte zorlanabiliriz.

23 Aralık Cumartesi:
Bugün de otoritelere ve kurallara karşı çıkmayı, sorunlara alternatif çözümler getirmeyi isteyebilir, fikirlerimizi paylaşan dostlarla birlikte hareket edebiliriz. Ekip çalışmaları ve toplumsal projeler için de oldukça uygun bir gün olabilir. Sabah saatlerinde dostlarımızla sosyalleşebilir, yaratıcılığımızın desteklendiğini fark edebiliriz. Öğleye doğru oldukça ılımlı, uyumlu, keyifli ve huzurlu hissedebiliriz. Sanatla dolu ya da romantizm dolu saatler yaşayabiliriz.

Saat 13.13'ten 17.42'ye kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, bu saatlerde önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamakta fayda olabilir. 17.42'de başlayacak 2,5 günlük yeni sürece göre ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız yükselebilir. Bu saatlerde bulduğumuz destekler sayesinde kendimizi güvende hissedebiliriz. Akşam saatlerinde ise hayatımızdan memnun olduğumuzu hissedebiliriz ve özgüvenimiz yükselebilir. Bu keyifli günü en iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim. Üstelik bugün 3 Aralık tarihinden bu yana geri harekette olan iletişim ve bilgi sembolü Merkür saat 04.50'de düzenli hareketine dönecek. Böylece 3 Aralık'tan beri hayatımızda aksayan, ertelenen, sürekli yeniden düzenlenen neler varsa artık toparlayarak geleceğe yönelik adımlara dönüştürmemiz mümkün olabilir. Kolay gelsin!

24 Aralık Pazar:
Bugün de ilham gücümüz, sezgilerimiz, empati ve fedakarlığımız oldukça yüksek olabilir. Sabah saatlerinde motivasyonumuz ve enerjimiz yükselebilir, hedeflerimize yönelik harekete geçebiliriz.  Ancak öğleden sonra saatlerinde belirsizlik ve karmaşa ön planda olacağından netleşmekte ve odaklanmakta zorlanabiliriz. Akşama doğru ise bu sefer duygularımızı ifade etmekte zorlanabiliriz. Neyse ki gece yarısına doğru kendimizi tekrar rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissetmeye başlayabilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Kısacası Pazar gününün biraz inişli çıkışlı geçeceğini tahmin edebiliriz.

Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER