18.06.2018

18-24 Haziran 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya özgüvenimizi geliştirecek, bizi mutlu eden ve parladığımızı düşündürecek konularla ilgilenerek, kendimizi canlı ve enerjik hissederek başlıyoruz.

18 Haziran Pazartesi:

18-24 Haziran 2018 haftası astrolojik ipuçları

Haftaya özgüvenimizi geliştirecek, hayatta bizi mutlu edecek, parladığımızı ve alkış aldığımızı hissettirecek aktivitelerle ilgilenerek, ruhsal ve bedensel olarak çok canlı ve enerjik hissederek başlıyoruz. Fakat saat 11.41’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından bu saate kadar önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 11.41’de başlayacak yeni döngüye göre ise işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olmaya başlayabilir. Öğle saatlerinde sosyalleşebilir veya ekip çalışmaları yapabilir, akşama doğru da kendimizi rahat ve güvende hissedebiliriz.

19 Haziran Salı:

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Sabah saatlerinde mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek kolay olabilir ve öğleye doğru da canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Ancak öğle saatlerinde belirsizlik ve karmaşa yükselebileceğinden dikkat gerektiren işler yapmamanızı ve önemli kararlar vermemenizi tavsiye ederim. Neyse ki günün geri kalanında kendimizi oldukça güçlü hissedeceğiz. Bugün kendimizi doğru ifade etmemiz ve anlaşıldığımızı hissetmemiz mümkün olabilir. Bugün ayrıca ruhsallık ve ilham gücünü sembolize eden gezegen 25 Kasım’a kadar sürecek geri hareketine başlayarak bu konularda yaşanacak deneyimlerin çok daha derin olacağını ve çok daha yoğun şekilde içselleştirileceğini sembolize edecek.

20 Haziran Çarşamba:

Bugün de işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek önceliklerimiz olabilir. Günün ilk yarısında Sondördün’ün getireceği gerginliği hissedebilir ve hedeflerimize çok daha yoğun şekilde odaklanabiliriz ancak saat 13.52’den 15.29’a kadar önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 15.29’da başlayacak yeni sürece göre ise önümüzdeki 2,5 gün ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Bugün ayrıca kronik bazı sağlık sorunlarımızdan ya da endişelerimizden kurtulmak için girişimlerde bulunmamızda veya şifa çalışmaları yapmamızda fayda olabilir. Bugün ayrıca ilişkilerle ilgili son derece kadersel olaylar tetiklenebilir ve çok ilginç karşılaşmalar yaşanabilir. Geleceğe yönelebilmek için geçmişle yüzleşmenin ve temizlikler gerçekleştirmenin zorunluluğu ortaya çıkabilir. İlişkilerle ilgili gerçekleşebilecek olaylara farkındalıkla bakmak çok faydalı olacaktır. Bol şans!

21 Haziran Perşembe:

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Sabahın erken saatlerinde hedeflerimize yönelik adım atacak kadar enerjik ve özgüvenli hissedebiliriz. Fakat günün geri kalanında mantığımızla duygularımızı dengelemekte ve kendimizi ifade etmekte zorlanabiliriz. Bugün saat 13.07’de İkizler dönemi bitiyor ve 22 Temmuz’a kadar sürecek olan Yengeç dönemi, yani Yaz mevsimi başlıyor! Bu dönemde duygular, sezgiler, maneviyat, içgüdülerimiz, ailemiz ve ülkemiz ön planda olmaya başlayacak. Mantığın yerini sezgilerin ve duyguların almasıyla önceliklerimiz değişmeye başlayabilir. Bugün gerçekleşecek bir başka önemli sembolizm ise barış sembolü Venüs ile savaş sembolü Mars’ın karşı karşıya gelmesi olacak. Bu sembol bugünlerde uzlaşıya ulaşmanın pek de kolay olamayacağını gösterir. Başta kadın-erkek ilişkileri olmak üzere tüm ilişkiler, ortaklıklar, finansal konular ve sanatsal çalışmalar bu sembolle birlikte zorlanabilir. Gerginliğin yükseldiği durumlarda bile barışçıl kalabilenler ise bugünleri en rahat geçirenler olacaktır.  

22 Haziran Cuma:

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Fakat gün boyunca gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından bu saate kadar önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız. Saat 22.10’da başlayacak yeni sürece göre duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz.

23 Haziran Cumartesi:

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Sabah saatlerinde özellikle işimizle ilgili sağlamda ve güvende durduğumuzu hissetsek de sonrasında geçmişle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Üstelik öğleden sonra saatlerinde gerginliği daha da yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran olaylarla karşılaşabiliriz ve ilişkileri dengede tutmakta zorlanabiliriz. Kısacası Cumartesi gecesinde öfkeye kapılmamak, gergin ortamlarda bulunmamak ve mümkün olduğunca esnek olmak çok önem taşıyacak. Rahatlamamız gece yarısını bulacak ve ancak bu saatlerde canlı, şanslı ve iyimser hissetmeye başlayabileceğiz. Genel olarak gün boyunca büyük bir zihinsel zorlanma içine girebilir, güçlü bir muhalefetle karşılaşarak fikirlerimizin baskı gördüğünü hissedebilir, ancak dostlarımızdan gördüğünüz desteklerle rahatlayabiliriz. Gün boyunca endişelerimizle yüzleşmek zorunda kalmak belki de şifaya yol açabilir. Bol şans!

24 Haziran Pazar:

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili konularda bazı gelişmeler yaşayabiliriz. Günün ilk yarısında kendimizi güçlü hissetmemizi sağlayacak destekler bulabiliriz. Günün ikinci yarısında ise mantığımızla duygularımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek çok kolay olabilir. Saat 17.00 sonrasında gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmeyerek elimizdeki işleri tamamlamalıyız.

Haftalık astroloji yorumlarını burçlara özel görmek için UZMANTV'nin Aytaç Öner ile hazırladığı 18-24 Haziran 2018 Haftalık Burç Yorumları başlıklı videoları izleyebilirsiniz. Burçlara özel haftalık burç yorumları için tıklayın. 
Mutlu haftalar!
Zeynep Süzmen Şen


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER