Zeynep Süzmen Şen 19.04.2016

18-24 Nisan 2016 haftasının astrolojik yorumu

Keyfimizi, huzurumuzu, rahatlığımızı çok önemseyeceğimiz bir ay bizi bekliyor. İşte Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in bu haftalık burç yorumları...

18 Nisan Pazartesi burç yorumu

Haftaya işleri toparlamak, temizlik yapmak, yeniden düzenlemek, tamirat yapmak veya şifa çalışmalarıyla ilgilenmek arzusuyla başlıyoruz. Sabah saatlerinde engellerle mücadele etmek ve otorite figürleriyle yüzleşmek zorunluluğu özgür hissetmemizi zorlaştırabilir. Neyse ki günün geri kalanında destekleyici semboller ardı ardına gelecek. Önce bizim için önemli kişilerden aldığımız destek bizi güçlü hissettirebilir. Sonrasında ise duygularımızı daha rahat şekilde ifade edebilir, ikna edici olabilir ve keyifli sohbetler içinde bulunabiliriz. Saat 15.30’dan sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olacaktır. Akşama doğru geçmişle ve endişelerimizle yüzleşerek geleceğe yönelik kararlar almaya başlayabiliriz. Bugün ilişkiler, ortaklıklar, finansal konular ve sanatsal çalışmalardan yana kendimizi güvende hissedebileceğimiz, kolayca destek bulabileceğimiz, somut adımlar atarak sonuç alabileceğimiz bir gün. Bugün ayrıca güç ve dönüşüm sembolü geri hareketine başlıyor ve böylece çok daha yoğun bir içe çekiliş zamanı başlıyor. 26 Eylül’e kadar gücümüzü dışarıya göstermek için değil, kendi içimizdeki gücü keşfetmek için çok daha uygun zamanlar olacak.

18-24 Nisan 2016 haftasının astrolojik yorumu
 

19 Nisan Salı burç yorumu

Bugün saat 14.24’e kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olacaktır. Saat 14.24’te başlayacak 2,5 günlük süreçle beraber ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Öte yandan bugün ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularla ilgili olarak güç savaşları ve büyük dönüşümler söz konusu olabilir ve geleceğe yönelik kararlar verebiliriz. Bugün ayrıca saat 18.29’da Boğa Burcu zamanı başlayacak. 20 Mayıs’a kadar sürecek olan Boğa zamanının başlamasıyla baharın tadını çıkarma zamanı da gelmiş oluyor. Keyfimizi, huzurumuzu, rahatlığımızı ve maddi güvencemizi çok önemseyeceğimiz bir ay bizi bekliyor. Beş duyumuza hitap edecek güzellikler yaratmak, doğayla baş başa kalabilmek ve anın tadını çıkarabilmek Boğa zamanında çok kolaydır. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim!
 

20 Nisan Çarşamba burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Bugün sabah saatlerinde hedeflerimize yürüyecek motivasyon ve enerjiyi hissedebilir, günün geri kalanında ise başta iş konuları olmak üzere aradığımız destekleri bularak kendimizi güvende hissedebiliriz. Haftanın en rahat günlerinden biri olan Çarşamba gününü en iyi şekilde geçirmenizi dilerim.
 

21 Nisan Perşembe burç yorumu

Bugün de ilişkiler, ortaklıklar, estetikle ve sanatla ilgili konular ön plana geçecek ve biz de daha fazla hoşgörü, uyum ve denge arayışında olacağız. Ancak gece yarısından itibaren duygusal olarak zorlanmaya başlayabilir, baskı hislerine karşı koymaya çabalayabiliriz. Sonrasında kendi ihtiyaç ve isteklerimizle ilişkinin gerektirdikleri arasında denge kurmak zor gelebilir ve uzlaşmakta zorlanabiliriz. Sabahın erken saatlerinde ise ani olaylar, sürprizler ve şoklarla yüzleşmek durumunda kalabiliriz. Saat 09.14’ten sonra gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olacaktır.
 

22 Nisan Cuma burç yorumu

Saat 03.17’de başlayacak 2,5 günlük süreçte duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Bu saatlerde Dolunay’a doğru gidiyor olmanın gerginliğini de hissetmemiz mümkün. Saat 08.23’te Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır ve önümüzdeki 15 gün boyunca bu temalar etkilerini gösterir. Boğa-Akrep Dolunayında bir yanımız güvencede, rahatta ve huzurda kalmak isterken, diğer taraftan tutkumuza doğru risk alıp mücadele etmeyi ve dönüşmeyi arzularız. En başta ilişkiler ve finans konularında ortaya çıkabilecek bu yüzleşmelerin kişisel haritanıza etkisini merak ediyorsanız 21 Nisan Perşembe günü saat 14.30’da gerçekleştireceğimiz seminerimize bekleriz. Öte yandan bugün gerçekleşecek bir başka önemli sembolizm de bugünlerde ilişkiler ve finansal konularla ilgili sürpriz olaylar ve ani değişiklikler söz konusu olabileceğinden çok dikkatli olmamız gerektiğini ve büyük riskler almamamızın daha mantıklı olacağını ortaya koyuyor.
 

23 Nisan Cumartesi burç yorumu

Bugün de duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Bugünlerde hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Gece yarısından itibaren ilham gücümüz yükselirken oldukça romantik ve fedakar olduğumuzu da fark edebiliriz. Sabahın erken saatlerinde kendimizi şanslı ve iyimser hissedebilir, bizim için önemli olan kişilerden destek görebilir, çok daha güçlü olduğumuzu ve her şeyin olması gerektiği gibi gerçekleştiğini fark edebiliriz. Gece yarısına doğru ise duygularımızla mantığımızı dengelemek ve kendimizi ifade etmek zor gelebilir.
 

24 Nisan Pazar burç yorumu

Bugün günün ilk yarısında duygusal yoğunluğumuz ve derinliğimiz uç noktalarda olacak. Hırslarımız ve tutkularımız daha fazla ön plana çıkarken finansal konularda, özellikle de borç-alacakla ilgili sorunlarda bazı gelişmeler de söz konusu olabilir. Saat 00.47’den 15.46’ya kadar gökyüzünde temel bir gösterge olmayacağından, önemli ve geleceğe yönelik işlerle ilgilenmek yerine elimizdeki işleri tamamlamamızda fayda olacaktır. Saat 15.46’da başlayacak 2,5 günlük süreçle birlikte canlı, iyimser, dışa dönük hissederek, deneyimlerle gelişmek, eğitimlere katılmak, seyahat etmek ve özgür olmak isteyebiliriz.

İyi bir hafta dilerim.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER