@Pudra özel haberidir, izinsiz kullanılamaz. 18.01.2016

18-24 Ocak haftasının astrolojik yorumu

Astroloji Danışmanı Zeynep Süzmen Şen'in haftalık burç yorumları Pudra.com'da.

18 Ocak Pazartesi burç yorumu

Haftaya huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğiyle ve maddi güvencemizi daha fazla ön plana alarak başlıyoruz. Sabah saatlerinde kendimizi oldukça güçlü hissedebilir, öğleden sonra saatlerinde ise duygularımızı ve düşüncelerimizi rahatça ifade edebiliriz. Akşam saatlerinde kendimizi daha da rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, şükran hissiyle dolabiliriz. Bugün hayatın keyifli tarafları fazlasıyla ilgimizi çekebilir. Yeme-içme, alışveriş başta olmak üzere tüm keyiflerimizde aşırılıklara, abartılara kaçma eğilimi gösterebiliriz. Bu etki ilişkiler ve finans konularında da aşırı iyimserlik getirebilir. Dengeleri korumaya devam edebilirseniz Pazartesi günü genel olarak iyimser, neşeli ve keyifli geçebilir. Bugün enerjimizi bize ilham veren konulara odaklamak ve hayallerimizi gerçekleştirecek motivasyonu bulmak için de çok uygun bir gösterge var. En iyi şekilde değerlendirmenizi dilerim. 

18-24 Ocak haftasının astrolojik yorumu
 

19 Ocak Salı burç yorumu

Bugün de huzur, keyif, sakinlik ve rahat etme isteğini ve özellikle de maddi güvencemizi daha fazla ön plana alabiliriz. Sabahın erken saatlerinde özgüvenimiz ve hayatımızdan memnuniyetimiz çok yüksek olabilir. Saat 08:50’den 11:13’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece bu keyifli saatlerin tadını çıkarmak daha doğru olacak. Saat 11:13’te başlayacak 2,5 günlük süreçte ise zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içine gidebilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Bugün ayrıca gökyüzünde çok önemli bir sembolizm var. Özellikle ilişkiler, ortaklıklar ve finansal konularda yüzleşmeler söz konusu olabilir. İlişkilerin önemli bir sınavdan geçtiği, geçmişin ve geleceğin sorgulandığı bugünlerde çok kadersel gelişmeler söz konusu olabilir.
 

20 Ocak Çarşamba burç yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Gecenin ilk saatleriyle birlikte kendimizi aşırı hassas ve karmaşa halinde hissedebilir, sabah saatlerinde ise bizi kısıtlanmış hissettiren bazı konuların karşımıza çıkmasıyla duygusal olarak zorlanabiliriz. Otorite figürleri ve zorunluluklar özgürlüğünüzü kısıtlanmış hissettirebileceğinden bu saatlerde biraz kabuğumuzda kalmamız ve koşulları fazla zorlamamamızda fayda olabilir. Akşamüstüne doğru daha fazla rahatlayabilir, sosyalleşebilir ve dostlarımızdan destek görebiliriz. Ancak sonrasında tekrar bazı endişelerinizle yüzleşmemiz mümkün. Bugün dikkat etmezsek zihinsel gerginliğimiz sert sözlere sebep olabilir. Aslında bu güçlü sembolizm yaratıcılık ve ilginç fikirler olarak da kullanılabilir ve böylece şifaya yer açılabilir. Bugün saat 11:44’te Kova Burcu zamanı başlayacak. Kova Burcu bireysel farklılıklarımızı daha iyi hissetmemiz ve bunları dışa vurabilecek ortamları yaratabilmemiz için önemli fırsatlar getirir. Neye ve kime hayır demek istiyoruz? Sürüden bizi ayıranın hangi özelliklerimiz olduğunu hissediyoruz? İşte şimdi bunları tespit etme ve özgün özelliklerimizi gerçekleştirme zamanı. Ekip çalışmalarının gücünün de yükselebileceği bir döneme girdik. Bu dönemde hümanist tarafımız ön plana çıkabilir ve ideallerimizin peşinde koşabiliriz. 
 

21 Ocak Perşembe burç yorumu

Bugün de zihinsel ve fiziksel olarak hareket arayışı içinde olabilir, iletişim, bilgi akışı, eğitimler ve seminerlere hız verebiliriz. Gecenin ilk saatlerinden itibaren iyimserliğin getirdiği abartılara kaçma, aşırı yeme-içme ve para harcama eğilimine dikkat etmeliyiz. Ardından geçmişi sorgulayıp geleceğe yönelik kararlar almamıza sebep olabilecek kadersel karşılaşmalar yaşayabiliriz. Sabah saatlerinde kendi arzularımızla ilişkinin gerektirdikleri arasında kalmak bizi biraz yorabilir. Saat 10:01’den 15:29’a kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece elimizdeki işleri tamamlamak daha doğru olacak. Saat 15:29’da başlayacak 2,5 günlük yeni süreçle beraber duygularımız daha fazla yoğunlaşacak. Bu süreçte kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz.
 

22 Ocak Cuma burç yorumu

Bugün yine duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabahın erken saatlerinde motivasyonumuz yükselirken hedeflerimize yürüdüğümüzü fark edebilir ve kendimizi çok daha güçlü hissedebiliriz. Ancak günün geri kalanında duygularımızla mantığımız arasında kalabiliriz. Akşam saatlerinde gerginliği yükselten, rekabeti ve mücadeleyi ön plana çıkaran koşullar söz konusu olabilir. Hem duygusal olarak zorlandığımızı hissedebilir hem de aniden değişen koşullarla ve sürpriz gelişmelerin getirebileceği huzursuzluklarla karşılaşabiliriz.
 

23 Ocak Cumartesi burç yorumu

Bugün yine duygularımız oldukça yoğun olabilir ve kendi kabuğumuzda, evde, ailemizle olmak, mümkün olduğunca sevdiğimiz insanlarla güven içinde zaman geçirmek isteyebiliriz. Sabah saatlerinde kendimizi rahat, canlı, şanslı ve iyimser hissedebilir, desteklediğimizi fark edebilir ve şükran hissiyle dolabiliriz. Saat 08:21’den 21:21’e kadar gökyüzünde önemli bir gösterge olmadığından yeni bir girişimde bulunmamak ve sadece bu keyifli günün tadını çıkarmak daha doğru olabilir. Öğleye doğru kaderse gelişmeler ve ilginç karşılaşmalar da yaşanabilir. Saat 21:21’de başlayacak yeni döngüye göre ise 2,5 gün boyunca eğlencemizi, mutluluğumuzu ön plana almak ve sadece bizi rahat ve canlı hissettirecek şeylerle ilgilenmek isteyebiliriz. Sanat, aşk, hobiler ve çocuklar bu süreçte önceliklerimiz olabilir. Bugün ayrıca aşk, ilişkiler ve para sembolü Venüs, 17 Şubat tarihine kadar kalacağı yeni konumuna gelecek ve bu konularda ciddiyet, kontrol ve sorumlulukların tekrar ön plana geçeceğini sembolize edecek.
 

24 Ocak Pazar burç yorumu

Saat 03:45’te Dolunay gerçekleşecek. Her Dolunay aslında Yeniay’dan beri atılan tohumların yeşerdiği, belirsiz konuların sonuca ulaştığı ve netleştiği, her şeyin görünür olduğu yüzleşme zamanlarıdır. Buradaki karşıtlık, bir gerginlik olduğu kadar farkındalık anlamı da taşır. Dolunay bazı korkuları gün yüzüne çıkarabilir ve biz de bu sayede yüzleşerek bunları temizleme fırsatı yakalarız.
Kova-Aslan Dolunay'ı kendimiz olabilmek, kendimizi ifade edebilmek ile ekip çalışması yaparak birlikte hareket edebilmeyi dengeleme çabasıdır. Bencillikle idealizmi, eğlenceyle hümanizmi dengeleme, ama mutlaka yaratıcı yönümüzü ortaya koyma fırsatlarını sembolize eder. Dolunay'dan itibaren  hırslarımızın yükselmesiyle birlikte rekabete, mücadeleye açık olabiliriz. Bu saatlerde gerginliği tetikleyecek ısrarcı tavırlardan uzak kalmamız oldukça önemli olabilir. Gece yarısına doğru hayatımızın rayında olduğunu fark ederek kendimizi güvende hissetmeye başlayabiliriz.


POPÜLER GALERİLER
gelinlik modelleri pudra
mac mbfwi pioneering designersi 10
lenzing ecovero mehtap elaidi mbfwi 01
korean beauty kore guzellik sirlari
new york fashion week 26
paris fashion week pudra 12
mac mbfwi pioneering designersi 10
oleg cassini collection 2117 2
EN YENİLER